Къде в Бургас? (45)

• 90 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Моля за съвет къде в "Меден рудник" мога да заведа някого на служебен обяд. Досега съм разчитала само на "Грация" в селото. Общо взето, доволна съм от обстановката и кухнята. Но това е единственият ми поглед върху заведенията в М.Р., а ми се иска да разнообразя. Приемам и предложения извън комплекса, просто там ми е най-близо.

# 631
  • Бургас
Има един Био магазин на "Цар Симеон" / "Републиканска"/ в близост до кръстовището с "Кирил и Методий". Там съм виждала табела, че продават хляб с квас. Обаче не съм сигурна дали всеки ден зареждат. Ако те интересува мога да питам.

# 632
  • Бургас
Има един Био магазин на "Цар Симеон" / "Републиканска"/ в близост до кръстовището с "Кирил и Методий". Там съм виждала табела, че продават хляб с квас. Обаче не съм сигурна дали всеки ден зареждат. Ако те интересува мога да питам.
ако не те затруднява питай

# 633
  • Бургас
Моля за съвет къде в "Меден рудник" мога да заведа някого на служебен обяд. Досега съм разчитала само на "Грация" в селото. Общо взето, доволна съм от обстановката и кухнята. Но това е единственият ми поглед върху заведенията в М.Р., а ми се иска да разнообразя. Приемам и предложения извън комплекса, просто там ми е най-близо.

В М.Р. бях на рожден ден в едно много приятно заведение, чието име не помня. Кухнята беше превъзходна. Намира се над бившия битак, срещу тролейбусното депо, посока небостъргача, на два етажа е...дано някой се сети кое е, че да подскаже за името.

# 634
Къде има килими Шаги, но да ми отрежат по мой размер?

# 635
  • Бургас
Къде има килими Шаги, но да ми отрежат по мой размер?

В Домко има огромен избор, цените са на кв.м.

# 636
  • някъде по морето

В М.Р. бях на рожден ден в едно много приятно заведение, чието име не помня. Кухнята беше превъзходна. Намира се над бившия битак, срещу тролейбусното депо, посока небостъргача, на два етажа е...дано някой се сети кое е, че да подскаже за името.
Авеню - точно срещу последната спирка на 211

# 637
  • София
Момичета, може ли да препоръчате семеен терапевт или психолог за консултация в семейство, в което нещата не вървят добре? За да не тръгнат клюки, че има хора, дето ме познават в темата, не питам за себе си, а за моя колежка. Laughing

# 638
Мерси, момичета. Някоя ходила ли е на тези фермерски базари, да сподели впечатления?

# 639
  • Бургас
asya02 ,
казаха ми, че хляб с квас, без мая / изрично попитах дали наистина е без нея / зареждат във вторник, четвъртък и събота. Питах по кое време , отговориха - след 9. Това е часа в който отварят в работните дни, но в събота са от 10 .

# 640
Момичета, може ли да препоръчате семеен терапевт или психолог за консултация в семейство, в което нещата не вървят добре? За да не тръгнат клюки, че има хора, дето ме познават в темата, не питам за себе си, а за моя колежка. Laughing

Светла, не знам дали е точно семеен терапевт, но моя близка беше много доволна от тази дама:
http://icp-bg.com/люба-шулева-комитова-психолог-конс/
Тя сама ходи при нея, но имаше големи семейни проблеми и се оправиха нещата засега.
Аз съм ходила на йога в нейната школа, веднъж съм я виждала само Люба, но знам, че е доста известна в Бургас.

# 641
Извинявам се, нещо не се полуучава с линка. Люба Шулева-Комитова се казва.

# 642
Аз бях доволна от Илияна Александрова, но я бях потърсила заради друг проблем.  В интернет има телефон, може да я попитате дали ще помогне и за Вашия проблем...

# 643
Да ви попитам, къде мога да намеря свестни макари, конци, игли...Наводнено е с китайски боклуци навсякъде. Знаете ли какво е положението в кинкалерията, която е в уличката, след тоалетните до училище Кирил и Методий?

# 644
Валерина, в кинкалерията на Васил Левски ходила ли си? До Гладстон се намира. Миниатюрно магазинче е, но имаше доста неща.

Общи условия

Активация на акаунт