Къде в Бургас? (45)

• 90 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за предложенията, намерих в магазин за левче Laughing

Предложете хубав бар за тази вечер? Сещам се само за Кашмир,  Бекстейдж, Барбоса...  Някой друг? В центъра по възможност..

# 691
Някой ако е ходил на Караоке бар-а до Операта да сподели  Crazy

# 692
  • Бургас
Благодаря за предложенията, намерих в магазин за левче Laughing

Предложете хубав бар за тази вечер? Сещам се само за Кашмир,  Бекстейдж, Барбоса...  Някой друг? В центъра по възможност..
Аз харесвам Барселона, а от там в Революсион  Laughing

# 693
Момичета, препоръчайте ми някой, по възможност някъде в централната част, да ми погледне телефона - Samsung Galaxy Core Duos i8262 (ако има някакво значение де  Grinning). Прави ми номера последните 3-4 дни и постоянно се рестартира сам.Имам съмнения дали не е вирус  newsm78 Но тъй като съм гола вода в технологиите по-добре да погледне специалист Simple Smile

# 694
  • Бургас
за ремонти на телефони - ул. Фердинандова № 34

# 695
MiraBu

Друг магазин - до централата на общинската детска кухня, посока от новата поща към математическата.
 Hug
намерих го благодаря на всички
И в Славейков - до пощенския клон в бл.24

# 696
Момичета, препоръчайте ми някой, по възможност някъде в централната част, да ми погледне телефона - Samsung Galaxy Core Duos i8262 (ако има някакво значение де  Grinning). Прави ми номера последните 3-4 дни и постоянно се рестартира сам.Имам съмнения дали не е вирус  newsm78 Но тъй като съм гола вода в технологиите по-добре да погледне специалист Simple Smile

Аз съм доволна от момчето срещу Първо районно и от този срещу бутик Креми до Телешоп-а.

# 697
Благодаря  Hug

# 698
  • Бургас
Момичета, търся ключодържател във формата на каска за мотор Laughing. Бихте ли ме ориентирали къде мога да открия? Може би някой мотомагазин Laughing? Помагайте, на коя мъжът е моторист, да си каже веднага Laughing bouquet.

# 699
  • Бургас
Момичета, търся ключодържател във формата на каска за мотор Laughing. Бихте ли ме ориентирали къде мога да открия?

Може да има в магазин На тъмно на Фердинандова или в някой метъл-шоп - имаше един на ул.Морска.

# 700
Само да кажа, че кравето сирене на Веселие винаги се втечнява при топлинна обработка. Та в този ред на мисли се чудя сега какво читаво сирене да купя, което да не е 12 лева килото, че го хапваме доста.  newsm78

# 701
Момичета, търся ключодържател във формата на каска за мотор Laughing. Бихте ли ме ориентирали къде мога да открия? Може би някой мотомагазин Laughing? Помагайте, на коя мъжът е моторист, да си каже веднага Laughing bouquet.

http://www.buyincoins.com/item/58927.html#.VtACGH2LRdg

# 702
  • Бургас
Къде мога да намеря хубаво и голямо огледало за баня? Гледах в Мастерхаус и Хоуммакс, но нещо не си харесах.

# 703
Къде мога да намеря хубаво и голямо огледало за баня? Гледах в Мастерхаус и Хоуммакс, но нещо не си харесах.
В района на Салекса, само че от другата страна на пътя, има цех за стъкла и огледала. Голямо разнообразие, режат по твоя форма и размери.

# 704
  • Бургас
В района на Салекса, само че от другата страна на пътя, има цех за стъкла и огледала. Голямо разнообразие, режат по твоя форма и размери.
Това по главния булевард ли е или е в някоя пресечка?

Общи условия

Активация на акаунт