Къде в Бургас? (45)

• 90 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
А в този цех рамки за огледалото правят ли?

# 706
Къде мога да намеря хубаво и голямо огледало за баня? Гледах в Мастерхаус и Хоуммакс, но нещо не си харесах.
В района на Салекса, само че от другата страна на пътя, има цех за стъкла и огледала. Голямо разнообразие, режат по твоя форма и размери.
Това по главния булевард ли е или е в някоя пресечка?
В пресечката, където е Салекса, само че срещу Салекса. Ужасно зле съм с обясненията, касаеши пространствата.  Embarassed

# 707
  • Бургас
Къде мога да намеря хубаво и голямо огледало за баня? Гледах в Мастерхаус и Хоуммакс, но нещо не си харесах.
В района на Салекса, само че от другата страна на пътя, има цех за стъкла и огледала. Голямо разнообразие, режат по твоя форма и размери.
Това по главния булевард ли е или е в някоя пресечка?
В пресечката, където е Салекса, само че срещу Салекса. Ужасно зле съм с обясненията, касаеши пространствата.  Embarassed
Разбрах. Мерси  bouquet

# 708
Виждали ли сте някъде тенджера за спагети?

# 709

Съвсем скоро в Лидл видях такава, но не знам от коя седмица са.

# 710
  • Бургас
В Метро.

# 711
Мерси и на двете! Simple Smile Вчера бях в Метро, но явно не съм я видяла.

# 712
  • Бургас
Само да кажа, че кравето сирене на Веселие винаги се втечнява при топлинна обработка. Та в този ред на мисли се чудя сега какво читаво сирене да купя, което да не е 12 лева килото, че го хапваме доста.  newsm78

Напоследък доста ми допада сиренето на Елби булгарикум, но не помня цената. Купувам го от Била.

# 713
Само да кажа, че кравето сирене на Веселие винаги се втечнява при топлинна обработка. Та в този ред на мисли се чудя сега какво читаво сирене да купя, което да не е 12 лева килото, че го хапваме доста.  newsm78

Напоследък доста ми допада сиренето на Елби булгарикум, но не помня цената. Купувам го от Била.
9.99 за 800грама Simple Smile Вчера го пробвах, хубаво е. Техните продукти като цяло за с добро качестео.

# 714
за огледалата -има цех в двора на домостроителния комбинат - точно с/у товарни вход -ползвах ги преди 2 години бяха на евтини и читаво работят /идват и на място си вземат размери и си монтират ако искаш де/
Тинтина пробвай сиренето на Сигмен - мисля че ще ти хареса

# 715
В неделя работи ли Бижумания?
По точно тази отстрани на подлеза.

# 716
Здравейте,искам да попитам знаете ли къде изкупуват стари електроуреди(печки телевизори и т.н) ? Благодаря предварително за отговора !  bouquet

# 717
Моля за мнения относно ресторант Розе на Богориди като цени, качество...

# 718
Отношение много добро,цени много високи пример салата с белен домат и моцарела от някакво си мляко 14 лв

# 719
  • София
Отношение много добро,цени много високи пример салата с белен домат и моцарела от някакво си мляко 14 лв

Подкрепям!

Общи условия

Активация на акаунт