Отговори
# 600
Най-добре със спинална упойка, но това мисля трябва да го уточните с анестезиолога.

# 601
Кръвни ми правииха. И тонове няколко пъти. Но ултразвук от 20 дни не са ми правили. Иначе и аз знам,че се слага спинална при секцио,още не съм говорила с анестезиоог  . Благодаря ви. Не се сещам вече и какво да ви питам. Sad от притеснение

# 602
  • Свищов
Нас ни питаха. Аз исках спинална, но заради сърдечния проблем анестезиолога препоръча пълна. Отвратително ми беше на гърлото, а заради отвореното гърло в сравнително студената операционна развих зверски бронхит и се лекувах и от него после.

# 603
Момичета, имам въпрос? Задължително ли е домашното посещение от педиатър в първите 24 ч след изписването? Ако искаме направо да се запишем при личен лекар и той да дойде, което ще е малко по-късно след изадаването на ЕГН, ще има ли проблем?

# 604
Момичета, имам въпрос? Задължително ли е домашното посещение от педиатър в първите 24 ч след изписването? Ако искаме направо да се запишем при личен лекар и той да дойде, което ще е малко по-късно след изадаването на ЕГН, ще има ли проблем?
И аз не съм наясно кога се записва при педиатъра и изискват ли се някакви документи, ако някой знае ако може да сподели.

# 605
Защо не попитате в декемврийската или януарската тема? Там вече са минали през тази процедура и биха ви били от помощ Wink

# 606
Аз мисля, че точно личен лекар трябва да се запише, а той е длъжен да посети новороденото в рамките на 24ч. За препоръчване е личния лекар да е детски лекар.

# 607
Педиатър, не личен лекар. Е, ако педиатъра е и личен лекар на цялото семейство си е супер бонус. Полезно е, вижда как се развива жълтеницата, дава съвети за пъпчето, други насоки, винаги има неуточнени неща кое, как, защо. Хубаво е да е избран предварително, да е информиран и така.
Не си спомням за документи дали се искаха, то какво ли да се иска-епикризата не е готова, акта за раждане пък да не говорим.

# 608
  • гр.Бургас
Единствено епикриза се носи при педиатъра,който пък трябва да се посети или той вас да посети,до 24ч. след изписването.Нашата ни иска веднага от родилното,и баткото така водихме.

# 609
# 610
Честит февруари, момичета!  bouquet очакваме следващите бебешки попълнения!  Heart Eyes

# 611
Избрали сме педиатър, който ще е личен лекар на малката, но няма да се обадим след изписването, а директно таткото след издаването на акта за раждане ще ходи да я запише. След това лекарката трябва да направи домашно посещение, което не се заплаща, тъй като се включва в задълженията й. Оказва се, че и така може Wink вместо да се вика веднага. В Токуда ще бъде толкова добре следена беба, ще ни бъде показано и за пъпче и за други неща какво да правим, че не виждам смисъл да викам някого на първия ден след изписването, а ако не дай си Боже нещо се наложи (дано не се), едва ли ще викна педиатър, по-скоро ще я заведем в Токуда. Притесняваше ме чисто формално дали имат значение тези 24 часа след изписването, оказа се, че нямат.

# 612
  • гр.Бургас
Момичета мили,минавам да се похваля и тук.Вчера в 09:50ч. се роди нашата втора радост-Владимир,тежи 3750 и е52см.Раждането беше секцио,но вече съм по-добре,а бебчо е в отлично здраве. 😘

# 613
Момичета мили,минавам да се похваля и тук.Вчера в 09:50ч. се роди нашата втора радост-Владимир,тежи 3750 и е52см.Раждането беше секцио,но вече съм по-добре,а бебчо е в отлично здраве. 😘
Честито, да ви е жив и здрав, и много да ви радва!

# 614
  • София, града голяма
Честита радост! Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт