Лидл ::76::

• 84 935
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен/Пловдив
Благодаря за бързия отговор  didi_bili Hug

newsm10

# 481
и аз да питам някой да е виждал от детските касови апарати   някъде из София - Свобода, Люлин или Надежда Thinking

# 482

Мнение за дамските боксери от настоящия вестник?  bouquet

# 483
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=34128
Препоръчвам с две ръце.Децата много се забавляват с тази цветна лампа.От миналия месец е до елхата и допълва украсата и светлините. Иначе си стои за нощна лампа вечер и малкия заспива на нея.За разлика от музикалните ни прожекционни лампи за деца тази свети добре / другите едва излъчват до близката стена , до тавана светлина не стига/. Изобщо има доста приложения. Имало е случаи за да си осигуря време за да свърша нещо обръщам светлината към пода и цял час се забавляват да гонят светлините по пода.

# 484
  • Бургас
От следващата сряда / 23,12 / има сутиени с големи номера от 85 D до 95 D
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=34005

# 485
Да споделя нещо не останах много очарована от смес за пекарна със слънчогледови семки. Още повече указанието е сбъркано, защо не го оправят... тук бях чела, че с 350мл. вода става рядко тесто. Затова сложих само 300мл. и после пак се наложи да добавя брашно поне още 200гр.  ooooh!
Вкусът е хубав, но е доста солен. В моите хлябове слагам съвсем малко сол... по отзиви от тук купих за проба, но няма да повторя. /пък и това ми е втората смес, слагам си мои продукти, смеси не ползвам/

Харесах Тирадел бланширан, дългозърнест ориз.  Peace Не се слепва, хубав вкус. Даже преди се лъжех пак по отзиви от форума за ХХЛ ориза - бланширания, но вкусът му е странен и много не ни допада. На Тирадел е супер.  Peace

# 486
  • Пловдив
Искам да ви попитам за ел. Метла. Някой, дали си купи от този модел , може ли отзиви?

# 487
  • Велико Търново
Искам да ви попитам за ел. Метла. Някой, дали си купи от този модел , може ли отзиви?

По-назад в темата има отзиви.

# 488
Уу ,днес колко народ имаше ,хихи ,едва се добрах и аз до нещичко  Mr. Green

# 489
  • София
Някой купувал ли е от четките за грим,лесно ли се скубят,че имам голямо мерак да си купя някакви,
но ми е далече магазина,ако има някоя мама с опит в гримирането да сподели и да каже дали да се мятам на колата newsm01

# 490
  • София
Момичета, искам да ви питам за паркинга на Лидл в Студентски град. Някъде прочетох, че бил много тесен входа newsm78 Не съм от най-опитните шофьори та да не се завирам, а да търся другаде да спра. То не че има къде, ама...

# 491
  • София
на булеварда пред магазина спират, почти винаги се намира място.
не сме влизали в паркинга, ама лидъл са си сложили билборд че паркинга им вече бил по-широк, явно са направили нещо по въпроса  Rolling Eyes

# 492
Тесен е входа да, разшириха го но отново трудно да се разминат две коли, досега проблеми не съм имала. Може да паркираш на булеварда около лидл или пред студентска поликлиника. Другия вариант е на паркинга срещу УНСС но той е платен.

# 493
Някой да се похвали с пресата има ли?

# 494
  • Пловдив

По-назад в темата има отзиви.
Да изчетох отзивите назад в темата, но не видях отзив от сегашните. Всички,които са писали мнения са все положителни ,но или са си ги купували преди или са деуга марка. Затова питах, дали някои си е взел сега и ако може да сподели мнение от модела.

Общи условия

Активация на акаунт