Лидл ::76::

• 84 811
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Другата седмица има на промоция сметана за готвене. Тя ли е тази, която хвалите?

Вчера в 15ч. в нашия Лидл имаше само един пакет агнешка задна четвърт и два с ребра. Явно доста хара ще бъдат на Нова година на агнешко  Laughing или бяха заредили малко (май последното е по-вярно, защото агнешкото беше в една витрина (на тясната страна) със свинското контрафиле XXL. А друг път винаги е имало по много и почти нямаше интерес, виждала съм как хората го поглеждат и подминават и само англичани съм виждала да купуват.)

От другата седмица съм харесала дамските домашни комплекти, дано ги има и в понеделник следобяд.  Praynig

# 616
Сметаната е същата , за щастие и шоколада за готвене е на промо .
 Дано успея да се вредя за сметана .
 Тук изчезват половината неща още преди обяд.
 Последно отидох на обяд за спортен сутиен и имаше останали само два броя и то моите номера Grinning
 До чорапогащник пък не  можах да се докопам - имаше само малки номера червени и клин си купих.
  Днес ще ходя за тиква .
  Сиренето на промо добро ли е или да търся друго.

# 617
Сметаната е същата , за щастие и шоколада за готвене е на промо .
  Днес ще ходя за тиква .
  Сиренето на промо добро ли е или да търся друго.

Благодаря за отговора. bouquet
При нас вчера имаше много тикви.
Сиренето не е лошо, но ние предпочитаме Софра във високите кръгли кутии.  Peace

# 618
Киселото мляко ,което е на промо също мисля да пробвам .
 Дъщеря ми се прибира зажадняла за българско сирене и кисело мляко Grinning
Това са й заръките от няколко дни .

# 619
Киселото мляко ,което е на промо също мисля да пробвам .
 Дъщеря ми се прибира зажадняла за българско сирене и кисело мляко Grinning
Това са й заръките от няколко дни .

Киселото мляко в стъклените буркани на нас ни харесва, купували сме краве, овче, биволско.  Peace

# 620
  • Sofia
Жармен, до българско кисело мляко никое нашенско не се доближава. Само на Хармоника... Закачка де... детето не е имало това предвит...  Crazy

Фортуна, сметаната от следващата брошура е заквасена,  аз друга не видях.
А говорехме за течна сметана за готвене - Cream, min 30% fat, която е също на Пилос и в подобни като размер кутийчета, но 200г, има плодове.  Simple Smile

# 621
Сиренето, което е на промо, взех преди две седмици, но в стандартната си опаковка - посредствено е, не е узряло и сигурно ще го вложа в нещо, че такива не се харесват особено вкъщи. Мисля обаче да пробвам Софра-та, щом я хвалите тук  bouquet
Киселите млека в Лидл отдавна ги прескачам, не са ни вкусни. Хареса ни биволското в стъкления буркан  Peace

# 622
Мисля обаче да пробвам Софра-та, щом я хвалите тук  bouquet

Пробвай и другото, Пилос Делукс, зряло 45 дни. Опаковката е като на Софра, но на мен лично повече ми харесва.

# 623
Благодаря, ще имам предвид  Hug

# 624
  • Пловдив
Прди май бяхте коментирали сьомгата в тесто. Мисля да я пробвам следващата .седмица. Предполагам, че пише как се приготвя?
Пише, да. Simple Smile Вкусна е, поне във варианта с копър. Simple Smile

# 625
Да потвърдя за филето от сьомга - наистина напоследък има кости. Аз ги издърпвам преди да ги метна на тигана. Преди обаче филето хич нямаше и грам костица. Незнам на какво се дължи Rolling Eyes

12лв/кг за агнешко не давам. На половин цена си вземам свински вратле Laughing

# 626

Фортуна, сметаната от следващата брошура е заквасена,  аз друга не видях.
А говорехме за течна сметана за готвене - Cream, min 30% fat, която е също на Пилос и в подобни като размер кутийчета, но 200г, има плодове.  Simple Smile

Морена, както я описваш е същата.  Peace В хартиената брошура е на последна страница, в мобилното приложение на Лидл е в секция "Ново в Лидл" от 21.12 до 27.12. Благодаря за отзива.  Hug

# 627
Обожавам сусамките в Лидл - мога да изям пет опаковки без спиране Grinning
 Днес купих буркан грах - дребничък и изглежда добре - не обичам грах , но имам заръка за яхния и се чудех какъв да бъде.
Бяхте писали май за замразен някакъв - но ще го готвя утре или в понеделник и няма място във фризера -а и не ми се ходи пак до Лидл.
Тиквите уви бяха останали само 3 - две малки и неугледни и една грамадна и ха познайте кой я нарами Grinning
 Обиколих магазина после да намеря служител да ми каже има ли и други в склада - да не мъкна тоз топуз -ама не последните били .
Утре ако ида случайно и видя други Grinning
Имаше и чудесен пресен чесън и лук .
 Тези питки за Коледа още от понеделник ги има - не е ли рано за тях?
 Какви ли точно късмети има в тях ?

# 628
  • Sofia
Оо, да Фортуна, и аз видях хартиената брошура, там е на последна страница въпросната сметана.  Simple Smile

# 629
  • Обетованата земя
Буркана с грах е едно от любимите ми неща в Лидл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт