Лидл ::76::

• 84 861
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Това ми хвана око:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33475
Моля за мнения, не само за конкретно тази четка, а изобщо за този тип. Дали ще успявам да си оформя косата с нея, вършат ли работа? Много се харесвам, когато фризьорката ми изправи косата, но сама ми е абсолютно невъзможно да се справя едновременно с четката и сешоара. По-лесно ли ще е с такъв комбиниран уред?

Не мисля, косата се изправя от правилно насочена струя на сешоар с подходящ накрайник и мощност. Това може да свърши работа само за някоя къса и по-рядка коса Peace

Аз имам такава четка отпреди няколко години, само че по-различна на външен вид, пак от Лидл. Пробвах да си правя косата с нея, но освен че косата ми се наелектризира ужасно, друго не постигнах.

# 31
От глобусите имам спомен, че винаги са били доволни.  bouquet

# 32
Благодаря за темата! Някой дали може да обясни простичко как функционират термо грейките - подарих на мама, но тя не може да се оправи  с тях, а аз от разстояние не знам какво да и кажа? Благодаря предварително!

# 33
  • Sofia
Щом не пращат мейли на печелившите,подозирам че доста имена ще отпаднат и ще има ново теглене.
Аз напротив - не мисля, че ще има ново теглене. Кой взел - взел, едва ли ще се напъват да раздадат непотърсените награди.  Wink

# 34
Много ме е яд на лидл по отношение на бельото (сутиени) - защо предлагат само чашка В? Ние пищните не можем да се вредим за евтин сютюен  Crazy
Пищните Господ ги е наградил, не може и от Лидл да очакват награди Mr. Green
Момичета, да изхвърлям ли талоните и касовите бележки или още да тая надежди Blush

# 35
  • Обетованата земя
Това ми хвана око:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33475
Моля за мнения, не само за конкретно тази четка, а изобщо за този тип. Дали ще успявам да си оформя косата с нея, вършат ли работа? Много се харесвам, когато фризьорката ми изправи косата, но сама ми е абсолютно невъзможно да се справя едновременно с четката и сешоара. По-лесно ли ще е с такъв комбиниран уред?
Аз си взех от Лидл такава четка преди 2-3 седмици, на Silver Crest, но я взех с точно обратната цел-за къдрици  Laughing -е, нищо не прави и не съм много доволна, но може и от косата ми да е. Иначе перфектно си изправям косата с преса за коса пак на същата марка.  Peace
 Искам да попитам, минаха ли интерактивните кубчета за игра, за най-малките? Чаках ги, но май съм ги изпуснала...
 Книгата на Манчев и Шишков е страхотна, както и мебелите за къща за кукли. Simple Smile Детските коледни пуловерчета също са много хубави.  Grinning

# 36
Набелязах си дървеното влакче,прочетох положителни отзиви в стари теми. Уж е от 14.12,но сега като отворих страницата им в интернет,пише,че е от понеделник 30 ноември  newsm78  Та има ли го налично,някой да го е виждал? Не искам да го изпусна  Crossing Arms

Може да има останали. При нас /не съм от София/, влакчета и магистрали имаше и онзи ден. Ние също имаме влакчето от миналата година, а сега взех и автомагистралата. Добри са. Peace

# 37
  • Бургас
Цитат на: Morena
Цитат на: margo** в чт, 10 дек 2015, 13:50
Щом не пращат мейли на печелившите,подозирам че доста имена ще отпаднат и ще има ново теглене.
Аз напротив - не мисля, че ще има ново теглене. Кой взел - взел, едва ли ще се напъват да раздадат непотърсените награди.  Wink

Аз всъщност забравих да поставя въпросителен знак.Чудя се дали ще е така.

# 38
Суичерите ми изглеждат хубави. Мината година по това време мисля, че беше, си купих черен суичер. Е всеки път като го обличам в къщи ме е много яд на него. Материята му е такава,че само да седна на дивана веднага се е полепил с малки власинки, които само с пране се махат. И за 2 часа носене изглежда сякаш не съм го сваляла от мен месец наред. Много кофти. Сега ще внимавам с този  Naughty

# 39
както и мебелите за къща за кукли. Simple Smile Детските коледни пуловерчета също са много хубави.  Grinning

Така и не можах да купя от мебелите, а толкова много ги искахме  Tired /да се оплача "на глас"/

# 40
 hahaha
Много ме е яд на лидл по отношение на бельото (сутиени) - защо предлагат само чашка В? Ние пищните не можем да се вредим за евтин сютюен  Crazy
Пищните Господ ги е наградил, не може и от Лидл да очакват награди Mr. Green

Joy Joy  Викаш- пълно щастие няма

# 41
  • Варна
Момичета, трябва ми мнение за детските одеала.  Praynig
Каква им е материята? Струват ми се доста големи. Бъркам ли? Тънки или дебели са?
Цената е за брой, нали?
И не на последно място - има ли ги някъде във Варна все още?
Иначе от спортните дрехи от 17.12. съм си харесала толкова много неща, че не знам как ще се удържа.  Embarassed

# 42
Здравейте! Влизам в темата отвреме-навреме, досега не съм писала.
Видях, че има въпроси относно масажьора за врат. Аз го взех днес, но ще го връщам - не ми хареса. Функцията му е само вибрация, което може да ми докара само главоболие, не виждам друг ефект.
Имам отпреди няколко години другата масажираща възглавница - за гръб, тя е друго нещо.  Simple Smile

# 43
  • Обетованата земя
както и мебелите за къща за кукли. Simple Smile Детските коледни пуловерчета също са много хубави.  Grinning

Така и не можах да купя от мебелите, а толкова много ги искахме  Tired /да се оплача "на глас"/
Ами ние имахме голям късмет с тях. Имаме два магазина на Лидл в нашия град, ММ отива в единия в 8.05ч. и му казват че е имало 8 пакета и са свършили..., но дори не е имало табела къде стоят, явно и персонала си ги е харесал. След това отива  другия Лидл и там имало от всяка стая по 1-2 комплекта, и съответно той като е взел всички стаи вече от някои стаи нищо не е останало. Така че явно са били кът мебелите тази година.

# 44
  • Русе
И мен ме е яд, ама щот` не пускат чашка А Joy Нося чашка В, но лидълските сутиени са ми големи. На Н&М чашка В ми залепва, но пък цената не ме устройва. Прави сте - пълно щастие няма.
Аз пак харесах само хранителни продукти от новата брошура.

simpatiuh4e, другата седмица лещата ще е намалена, така, че може да я заредят. Може да се е изчерпала и да са имали проблем с доставките.

Общи условия

Активация на акаунт