Лидл ::76::

• 85 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Хапнах си 4 кроасана и категорично мога да кажа, че не са със свинска мас. Разликата е, че са от черно брашно и вкусът е по-различен.
Със сигурност не са с качествено масло, миришат ужасно и остава доста неприятен дъх. Черното брашно не дава този вкус.

# 376
Соларната играчка някой пробвал ли е вече? Мисля да я взема за подарък за близки дечица.

Присъединявам се към това питане  Hug

# 377
  • Sofia
Звънче, като нищо е до партида. Simple Smile  Нашето е до 10.02.2016г.
Иначе... мисля си... няма как това (което описах) някой да го хареса.  Wink

# 378
  • Плевен/Пловдив
Някой ползвал ли е парочистачката на Силвъркрест и има ли някакви отзиви, че имам една от която не съм доволна изобщо, а ми се иска да имам нещо подобно.

Вчера си я закупихме, пробвах я. ММ е доволен, аз съм със смесени чувства! Като изработка е добра, лесно се поддържа, лесно се работи. Единственото ми притеснение е относно този филтър който  трябвало да се сменя на определено време - ами от къде да си го закупя newsm78??? В сравнение със първият сийм моп, който беше на пазара / имах го и го върнах подгизна ми паркета  #Cussing out / е добра. Освежи добре килима, при ламината се получи, като с обикновен моп, естественият паркет лъсна добре. Функцията за вакум - събра праха и дребни боклучета - повече не можа - все пак не е прахосмукачка. Мислих и реших да си я оставя все пак става свежо където минах с нея. Дано съм била полезна с инф.

На бързо да похваля и коша за пране - страхотен е. Мислех си ,че парите са му много, но останах очарована, много е практичен, с голям обем + механизма за отваряне на крачетата, когато държиш коша с двете ръце има отстраните бутончета който избутват крачетата и хоп готово вече е отворен, съща така може да се и прибере - без усилия. Добра и практична покупка newsm10

Чудя се как така става, че в някой градове дават книгата на голяма сума сметка , а при нас казали на ММ -  /при с-ка 300 /, че книгата е изчерпана в цялата верига ! Направо #2gunfire

# 379
Обяснявах аз миналата седмица как има бадемово брашно и вчера отивам да си взема и ОООО няма го. Явно просто си е било застояло в нашия магазин и затова съм си мислила че е от редовните продукти. За сутиените мога да кажа,че чашка Б на мен също ми е голяма, а по принцип до сега винаги този размер съм носила.Исках да си взема чашка А ,но от нея съм виждала само 75см обиколка,а това мисля че ще ми е малко,,поне 80 да имаше.Може и аз просто да не съм случвала,не знам.Бодито ми стана и много си го харесах.Искаше ми се и от другите цветове да си взема, ама този месец съм на "-" вече,та следващия път,дано скоро пак да има.

# 380
 За бадемовото брашно,щях и аз да пиша,че не открих,питах и служителите,категорични бяха,че нямат Sad

# 381
Някой опитал ли е френските терини?

# 382
  • Sofia
...питах и служителите,категорични бяха,че нямат Sad
То пък те нали са много наясно...  ooooh!  

# 383
Няма, а бяха обещали ноември да пуснат.

# 384
A аз да питам за едни красиви сутиени, които бяха пуснали, вчера ги гледах вечерта от телефона, днес на сайта ги няма. Бяга с Х- образен гръб отзад..

# 385
Аз се чудя в четвъртък коя от двете преси за коса да взема  newsm78

# 386
  • Бургас
Захир , такива са само сините. Черните, белите и червените са стандартни.
Сега видях, че в сайта наистина вече няма нищо за бельото! Защо така?

# 387
A аз да питам за едни красиви сутиени, които бяха пуснали, вчера ги гледах вечерта от телефона, днес на сайта ги няма. Бяга с Х- образен гръб отзад..

Здравей, аз си взех от тези модели сутиени. Но обличането му е изключително трудно - този кръст не се разделя по никакъв начин и сутиена трябва да се облича през главата, което страшно много разтяга дантелата. Освен това, след като нагласиш гърдите и гърба да са ок, трябва да си изкривиш ръцете по един или друг начин, за да си го закопчаеш сама. Отиват 10 минути. Смятам да го върна, размера е 75В.

# 388
  • have faith and be patient ..
Сирене от овче и козе мляко Eridanous kalathaki limnou 400г кутия - Не препоръчвам. Има вкус на изгоряло или нещо подобно - абе гадно е.  
Иначе би било хубаво твърдо сирене.
Аз купувам овче и козе от делукс серията и е много добро!

+1 за козето им сирене,  купувам за дребното само козе,  пробвала съм какво ли не,  но само от Делукс съм доволна - и като вкус и като твърдост

# 389
+1 за тримера и за дозатора за течен сапун. Не видях дозатора в брошура , а от много време исках да взема. Децата са много доволни че и свети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт