Лидл ::76::

• 84 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Да попитам сиренето в XXL опаковките (червени, на Пилос), което в момента е на промоция добро ли е? Преди две седмици бях взела, беше не достатъчно озряло.

Да кажа, че по препоръка от тук бях взела фастъченото мясло от Американската седмица, сега му дойде реда, еми не ни хареса. Живяли сме в държава където се яде много фастъчено масло, и дори такова от марки които минават за "ширпотреба" там ни е харесвало много повече.  Sick

Аз видях в нашия магазин (Пловдив, Кичук Париж), филирани бадеми, бадемовото брашно и аз го харесвам за сладкиши, но тази година не съм засичала.

# 421
  • Пловдив
Аз видях в нашия магазин (Пловдив, Кичук Париж), филирани бадеми, бадемовото брашно и аз го харесвам за сладкиши, но тази година не съм засичала.
В Лидл го няма от пролетта, но преди няколко седмици си го купих от Кауфланд.

# 422
Дозатора може ли да се монтира на стена или е само стоящ? Имам стоящ  на Детол, но искам да си намеря,такъв, който може да се монтира на стената.

# 423
Не съм доволна от парочистачката! Някой се интересуваше за мнение. Мокри прекалено много и според мен не става за паркет, защото ще се раздуе. Ако е само за  плочки ОК, но пак трябва да се подсушава с кърпа. Днес върнах парочистачката и съм разочарована Sad

# 424
pticasprujina, от малки магазинчета и сирене без опаковка (от щандове) не купувам, затова нямам идея какви са цените им.

# 425
Може ли да се връща като е използвана? Нали подложката се зацапва. Какво казвате като причина за връщане? До сега съм връщала само дрехи, но те са били нови. Интерсувам се, защото майка ми си купи днес, а аз я убедих, че ако не й хареса може да я върне, та сега проучвам  Simple Smile

# 426
Desi Vl и мръсни гащи връщат някои хора Laughing
Даже се сещам, че в темата една жена беше питала, дали трябва да изчисти контейнера на прахосмукачката, която иска да върне. Laughing

# 427
Няма никакъв проблем при връщането, аз  старателно подсуших всички части, изпрах  подложката и я изсуших в  сушилнята. Всички найлонови и хартиени опаковки пазех, сглобих си както беше. На касата момчето ме попита само дали не  работи или не ми харесва за да отбележи в системата. Върна ми парите без  проблем и не  погледна дори  какво има в  кашона.

# 428
  • София
Даже се сещам, че в темата една жена беше питала, дали трябва да изчисти контейнера на прахосмукачката, която иска да върне. Laughing

Запомнила съм, че в този случай връщането беше заради дефект. Дори е по-добре да се върне мръсна, защото има опасност да я пуснат отново за продажба.  Още помня якето с усуканите ръкави, което замених с 1000 обяснения колко е дефектно и след 2-3 дни го видях пак в магазина.  Wink

# 429
Не беше ли, защото не е достатъчно мощна? Както и да е, без значение каква е причината, аз не бих върнала мръсен уред, а бих направила като SVDN, но хора всякакви.
В нашия Лидл използваните и върнати уреди, както и дефектните такива не се пускат обратно в продажба.

# 430
pticasprujina, от малки магазинчета и сирене без опаковка (от щандове) не купувам, затова нямам идея какви са цените им.

А какви магазини имаш предвид, аз само в такива съм пазарувала, може би пропускам нещо? Иска ми се, специално за сиренето да взимам качествено на прилична цена, но не намирам откъде.

# 431
  • на майната си
Ще помоля за отзиви за акумулаторната метла? Някой ползва ли, удобна ли е, забележки?

# 432
Ще помоля за отзиви за акумулаторната метла? Някой ползва ли, удобна ли е, забележки?
На пролет си взех ел. метла от Лидл, само , че на Vileda. Доста бях скептична, но в интерес на истината върши мн. добра работа, доста често я ползвам и съм я зареждала за последно преди 10 дни някъде.  Peace

# 433
Иска ми се, специално за сиренето да взимам качествено на прилична цена, но не намирам откъде.
Пробвала ли си на Веселие и на Ситово?
Да сте виждали от вълшебните гъби? Уж гледах, има акция Блясък, но гъби не видях

# 434
За тези, които търсят продукти от Лидъл, които вече не са в асортимента - може да ги намерите в bazar.bg Simple Smile Една приятелка попадна на скоро на обява за скара (която се продаваше миналата година в Лидъл) и като се е свързала с човека, той и казал, че взимат контейнери от Лидъл и продават стоките  Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт