Лидл ::76::

• 85 010
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Ние имахме подобен дозатор, но нещо много бързо се развали. В банята имам прозорец и от промяната на светлината започна да се задейства сам и един ден намерих цялата течност в мивката. Повече не съм му слагала батерии,стои в някой шкаф.Дано тези са по издържливи.

# 406
  • Варна
Да дам и аз един огромен + за сирене от Лидл. До сега не сме купували по-хубаво и както е казала  angel_dust, знам какво ще има като го отворя, а не всеки път да е различно. В тенекия е по 1кг на  SOFRA.  Това сирене ни беше препоръчано от готвач в хубав ресторант.

За завесите за баня-изненадах се, че е като от плат, а не като "мушама", но се зарадвах, че това предполага по-лесно почистване като я пусна в пералнята.
Спирам да пиша, че пак ще изям 1 буркан краставички без да усетя.
Да похваля и талиателите със спанак и рикота. Пак това ще се вечеря днес.

Търсих в повечето вериги полуготово плодово желе и не намерих. ( На прах е овкусено на някакъв плод, разтваря се само с вода и се оставя да стегне в хладилник. От типа на желатин с компот става, но много по-лесно и бързо, а и си е дозирано). В Лидл случайно да има?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33815
Дозатора

# 407
  • Велико Търново
обрачите от четвъртък и аз загледах, обаче не са ли малко скъпички  newsm78

За подобен модел обръчи, който се разглобяват и са тежки, цената им смятам е добра.

# 408
  • Велико Търново
Дайте снимка на този дозатор, ако е удобно  Praynig

# 409
Днес ми казаха, че книгите са изтеглени...е, нищо.
Спирам да пиша, че пак ще изям 1 буркан краставички без да усетя.

Търсих в повечето вериги полуготово плодово желе и не намерих. ( На прах е овкусено на някакъв плод, разтваря се само с вода и се оставя да стегне в хладилник. От типа на желатин с компот става, но много по-лесно и бързо, а и си е дозирано). В Лидл случайно да има?

кои са хубавите кис. краставички, които хвалите? - може ли снимка
За желето на прах - преди имаше в Лидл , но сега изчезна и аз издирвам, ако някой знае къде мога да намеря подобно?

# 410
  • Варна
https://www.google.bg/search?q=freshona+%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81 … B1sj5fjSql53MM%3A ето ги.

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 16:11 от eli70o0

# 411
 Преди малко ходих до Лидл - купих си от любимите ми от месец френски франзели - напомнят ми вкуса от детството .
 Боза си взех и е с променен вид и вкус  - по-тъмна и рядка - вкуса не е лош ,но не е същият или е препечена повече - не бие на изгоряло обаче.
 Относно намалените зеленчуци - сменено им е мястото - на старото такова преди везната срещу хладилната витрина с промоционални меса.
  + 1 за течната сметана за готвене в кофичка -има вкус на натурална такава - събирала съм от домашно мляко и е направо 1 към 1
 Топеното сирене с кравичката от 400г е със сменена опаковка - червена на цвят.
 Миналата седмица беше намалено - явно  са били останали бройки от стара партида - жалко че не купих .
 Бадемовото брашно си беше в постоянен асортимент , то и то както някои стоки изчезна - например кокосово брашно дълго нямаше - сега пак е в асортимента.
 Плодовото желе също го няма отдавна - беше много подходящо за глазура на плодови пити и торти.
 Желатина лидълска марка май Кастело беше и той изчезна .
   Доста неща зачезват после се появяват  с нова опаковка и съответно нова цена  Laughing
 Та мисля си ,че и обикновените бисквити може да се появят скоро .

# 412
  • София
Топеното сирене с кравичката от 400г е със сменена опаковка - червена на цвят.
 Миналата седмица беше намалено - явно  са били останали бройки от стара партида - жалко че не купих .

При нас още тогава беше червено. Wink Дано е същото на вкус!

# 413
Здравейте, имате ли отзиви за четката за коса с топъл въздух и сешоара  Бритни Спиърс, които влиза в сила от четвъртък. Много исках такава четка и съм харесала една на ровента, но е точно 2 пъти по-скъпа и се чудя тази дали си заслужава?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=907

# 414
Някой опитал ли е френските терини?

Чудесни са, дори на мен, дето не обичам черен дроб и пастети ми харесаха много. Препоръчвам  Peace После им използвам малките бурканчета за подправки, удобни са  Mr. Green

# 415
  • Обетованата земя
Здравейте, в някой магазин дали е останала енциклопедията Вселената? Днес взеха последната под носа ми, а в другия Лидл в града ни също я няма Sad Взех Земята и Динозаврите, от тях имаше много, но ми трябваше Вселената като допълнение за подаръка на сина ми за Коледа, поръча си телескоп и много се интересува от космоса.

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 18:25 от didi24

# 416
От серията Де лукс колко вида мармалад е имало - видях от домати , лимон и горчив портокал  с канела .
Интересува ме имало ли е само от портокали без канела .

# 417
  • Пловдив
Здравейте, в някой магазин дали е останала енциклопедията Вселената? Днес взеха последната под носа ми, а в другия Лидл в града ни също я няма Sad Взех Земята и Динозаврите, от тях имаше много, но ми трябваше Вселената като допълнение за подаръка на сина ми за Коледа, поръча си телескоп и много се интересува от космоса.

Днес я видях в Лидл в Пловдив, Кючук париж.

# 418
  • Варна
Здравейте, имате ли отзиви за четката за коса с топъл въздух и сешоара  Бритни Спиърс, които влиза в сила от четвъртък. Много исках такава четка и съм харесала една на ровента, но е точно 2 пъти по-скъпа и се чудя тази дали си заслужава?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=907

Няколко страници назад се писа за нея и по спомен точно лидълскалата никой я нямаше, но ако четката ти трябва за ефекта на рекламата дори и с ровента няма да се получи. Тези четки вършат работа да се изсушиш, а ако прекалиш и да си наелектризираш косата. След лошия ми опит с всякакви такива четки и преси, които събират прах сега, просто се научих да се суша с обикновена кръгла четка и сешоар и това вече наистина има ефект.  

# 419
  • Пловдив
+1 за сирената от Делукс серията в кутии. Опитвали сме и овче и козе и са супер, а цената по мое мнение е нормална за качеството. Следващият път ще опитам това на Железница по ваши препоръки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт