Лидл ::76::

• 85 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте а  къде да видя  печелившите от играта! нова съм

# 391
Пак по повод пълнозърнестите кроасани. „Сега бях в магазина и гледах съдържанието им - има уж масло, палмови не хидрогенни мазнини, рапично масло и нещо друго непознато от мене.
Май не са от най-полезните стоки  Thinking
Преоценен плод-зеленчук има, сменили са му мястото само.

# 392
  • на Мелмак
Купих си и аз от този сутиен с кръстосаните презрамки - лесно ми е на мен и обличането и закопчаването.
Имам от мин.година един техен за проба - много съм доволна , удбен ми е , не е мръднал .
За тези пари е просто чудесен !
Затова и вчера си взех още сутиени и гащи .
ММ ми се смя на ентусиазма  Laughing

# 393
  • София
Снощи се изкуших да си взема от сатенените нощници, беше останала само 1 моя номер и я взех. Но като я облякох за проба в къщи, се оказа, че е ужасно наелектризирана и лепеше по тялото и косата. Върнах я тази сутрин.
Купих си и калъфа за дъската за гладене. Хубав е, но няма връзки, с които да се закрепва за дъската, затова върнах и него.

# 394
  • Велико Търново
Извинявам се, ако съм пропуснала, мнения за обръча от четвъртък?

+1 и от мен за дозатора. Малък, компактен, децата естествено са във възторг.

# 395
Момичета, някой от спечелилите получи ли вече ваучер за паричните награди?

В петък им писах, защото не бях получила уведомление на мейла си. Препратили са писмото ми на съответния отдел (според отговора), но нямам обратна връзка. Нещо започва неприятно да нагарча работата.

# 396
  • Варна
Имаме 2 различни вида соларни играчки,но на друг производител.Определено трябва да се сглоби от по- възрастен.Но децата се радват,по-различен тип играчка е.

# 397
Имаме 2 различни вида соларни играчки,но на друг производител.Определено трябва да се сглоби от по- възрастен.Но децата се радват,по-различен тип играчка е.

bouquet
За каква възраст са подходящи?

# 398
Вече купих соларните играчки. За деца от 8,5 до 11г ги взех. Би трябвало да се справят.

# 399
  • Варна
Ами не се играе с нея,просто се сглобява и се оставя на слънце да се движи,върти или каквото прави.Освен ако детето е по- голямо и само може да си сглоби играчката(над 8-9 г според мен).

# 400
За 10-11 годишни деца би трябвало да е подходяща така като ви чета  Hug

# 401
обрачите от четвъртък и аз загледах, обаче не са ли малко скъпички  newsm78

# 402
  • Пловдив
някъде има ли останали апрески,34н. Thinking

# 403
някъде има ли останали апрески,34н. Thinking

Ако ти върши работа, във Варна в Лидл Левски, понеделник имаше цял кош. Ако става въпрос за тези, които са надолу като гумени ботуши.

# 404
  • София-Младост
Дайте снимка на този дозатор, ако е удобно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт