Лидл ::76::

• 84 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, развали ми се смесителя за баня, купен преди година и половина. Имам ли право да си искам парите или да чакам да го отремонтират. Не искам да чакам, защото не можем да стоим без смесител в банята???

Ако пазиш касовата бел.-отиди и го върни.
Законовата гаранция е 2г. Най-вероятно ще ти го заменят на момента (скоро бяха пуснали смесители мисля)..

# 451
  • Велико Търново
Знам, че много пъти сигурно е говорено, но как точно съдят нещата с ремонта на стоките? Имам сешоар  от серията на Отчаяни съпруги закупен през 2013 и към настоящия момент  не работи. Не си спомням дали имаше гаранция или не . Confused В магазина ли трябва да го занеса или да го изпратя направо в София?

Ако е в гаранция, носиш директно в някой магазин на Лидл, без значение кой. Обикновено гаранцията е 2 години, на някои стоки и повече.

# 452
  • Варна
Да кажа за електрическите метли - това е голяма благодат за семейства с малки деца. Аз се смях на приятелка за тази изгъзица, но ме убедиха си взема и сега не съжалявам и ден. Не е от Лидл, но да кажа, че си струва такава машинка. Моята събира и разляти течности.

# 453
  • Велико Търново
Да кажа за електрическите метли - това е голяма благодат за семейства с малки деца. Аз се смях на приятелка за тази изгъзица, но ме убедиха си взема и сега не съжалявам и ден. Не е от Лидл, но да кажа, че си струва такава машинка. Моята събира и разляти течности.

Подкрепям. Моята е от Лидл, взех я накакво намаление, беше 25лв. Страхотна работа ми върши, да не вадя прахосмукачката по 3-4 пъти на ден.

# 454
  • София
Може ли линк, че нещо не добивам представа.  Thinking
п.с  Сори, видях я.  Embarassed

# 455
Сега ще ме вкарате в непредвиден разход с тая метла ooooh!
Я раздуйте повече за нея...колко често се зарежда?

# 456
  • Плевен/Пловдив

Подкрепям. Моята е от Лидл, взех я накакво намаление, беше 25лв. Страхотна работа ми върши, да не вадя прахосмукачката по 3-4 пъти на ден.

Подкрепа и от мен - въпреки, че аз си взех прахосмукачка 2 в 1 от Лидъл - голяма помощ при отглеждането - храненето на малките ми ангелчета Joy
Вече си имам и пароструйката - ще се лъснем до ушите Laughing

# 457
  • Варна
Ами моята я държа постоянно на зарядното като стойка. По спомен май може да работи 15 мин без да изгасне. Стои на удобно място и децата като разсипят нещо, джъз бъз за секунди събирам и поставм на стойката. И аз почти не се сещам за прахосмукачката така. На 3-4 дни я вадя и то като блесне слънце, та да забележа, че и прах имало. Иначе досега по 1-2 пъти на ден я вадех, особено след вечеря. То си е ужас под масата.

Онзи ден я смъкнах и си изчистих и колата и столчетата, че то солети и трохи по земята колкото щеш.

# 458
  • Варна
Някой да се вълнува от глобусите?  Видях, че са заредили бройки в магазина до Двете кули  Flutter

# 459
Ами моята я държа постоянно на зарядното като стойка. По спомен май може да работи 15 мин без да изгасне. Стои на удобно място и децата като разсипят нещо, джъз бъз за секунди събирам и поставм на стойката. И аз почти не се сещам за прахосмукачката така. На 3-4 дни я вадя и то като блесне слънце, та да забележа, че и прах имало. Иначе досега по 1-2 пъти на ден я вадех, особено след вечеря. То си е ужас под масата.

Онзи ден я смъкнах и си изчистих и колата и столчетата, че то солети и трохи по земята колкото щеш.

Мерси за инфото bouquet
Аз за под масата съм с метла...безмоторна Mr. Green 2-3 пъти на ден замитам трохите

# 460
  • Щастлива мама на 3 слънца

Мерси за инфото bouquet
Аз за под масата съм с метла...безмоторна Mr. Green 2-3 пъти на ден замитам трохите
Дали има някъде видео. Сега ще взимам професионална доста скъпа прохосмокачка.
Та...моите са 3 и мн цапат

# 461
  • В полите на Витоша :)
Виждали ли сте някъде в София от детските касови апарати? На няколко места виждам само от пластмасовите торти.

# 462
  • Варна
Адреналинка,

.

Скрит текст:
Ако ще взимаш рейнбоу, да ти кажа, че според мен е абсолютно безмислено. Подготовката й за позване е адски досадно. Приятелка има и й се чисти много по-малко от преди, защото е голяма хамалогия, да я извадиш, да я напълниш с вода, после за някакво съхнене ми обяснява. Не става така просто да я извадиш и да си почистиш след децата. Ами ако ти се наложи 2 пъти за деня? Ако те влече функцията пране, ще ти кажа, че пак не става просто така. Викнах фирма да дойде да ми изпере килима с Рейнбоу. Случайно реших да го наместя по-добре, че се беше разместил и като вдигнах, отдолу беше абсолютно мокро. Вдигнахме го на парапет да съхне. Съхна 2 дни, а е мокетен. Ами ако е вълнен? Добре, че го видях, щях да се прибера и да заваря надут паркет. На автомивка колко взимат и колко често ти се налага да ходиш - 2 пъти годишно и то пак е много. Диван прах с тази прахосмукачка. За 6 години 2 пъти го направих. Просто нямаше нужда от по-често. С ваучер от Грабо взеха ми 30 лв за прането. Съхна пак 2 дни. За мен изобщо не си заслужава инвестицията. И все пак го казвам от позицията на не имаща.

Оспамих темата, извинявайте. Просто искам да съм полезна.

# 463
  • Sofia
Виждали ли сте някъде в София от детските касови апарати? На няколко места виждам само от пластмасовите торти.

Днес имаше един най-вероятно върнат, на Лидъл Възраждане - зад мола.

# 464

А това, което е в момента :"парочистачка 2 в1" дали върши работа за лесно почистване на пясък от теракота? Че ми трябва решение на проблема за вилата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт