Лидл ::76::

• 84 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
.... и този с Рок баладите, който е направо отврат за слушане. Дори имам чувството, че са пропуснали да посочат, че всички парчета в последния албум са в изпълнение на някой некадърник и музикален инвалид или моят диск нещо е повреден.

Не, че нещо, ама да забеляза надписа "tribute"?

Това най-общо казано означава "оригиналдЪ любителско изпълнение на маса".
Избягвай изпълнения от този тип и няма да си разочарована от нечие дилетантско изпълнение.

# 436
Момичета, дайте мнение за соларните играчки 6 в 1? Ниска ми се вижда цената, дали стават за нещо?

# 437
Не знам, но хеликоптера се одобри, препоръчвам го

# 438
Мерси, отивам да ги видя на живо ☺

# 439
Иска ми се, специално за сиренето да взимам качествено на прилична цена, но не намирам откъде.
Пробвала ли си на Веселие и на Ситово?
Да сте виждали от вълшебните гъби? Уж гледах, има акция Блясък, но гъби не видях

Да, на Ситово, но им е много непостоянно качеството - ако един път е хубаво, следващата партида е отврат.

# 440
Някой дали е виждал изостанал FORMIL SPORT някъде?

# 441
Миналата седмица купих от магазина до станция Вардар, но случайно го видях,не беше при препаратите...имаше 2-3 броя още поне. А преди това се убих да го търся, но не го намерих.

# 442
  • До морето
Влизам да се оплача - за втори път тази седмицаа изхвърлям пилешко месо, което е в срок, но мирише ужасно. Направо цялата ми кухня смърди. Онзи ден изхвърлих едни бонфилета - срокът им изтичаше на следващият ден. Въпреки това пак купих пилешки бутчета ( в срок до 19.12), сега тръгнах да ги готвя и само като отворих тарелката пак същата смрад  Sick Sick Sick Sick На някой случвало ли му се е?

От близо година купувам пилешко и свинско само от Лидъл и досега не съм имала проблем. Но пък ходех почти всеки ден - купувам и веднага готвя. Сега заради малката ММ ходи в събота или неделя и пазарува за цялата седмица и вече за втори път ми се случва месо, което е купено преди 2-3 дни да смърди, въпреки че е в срок.

# 443
Момичета, развали ми се смесителя за баня, купен преди година и половина. Имам ли право да си искам парите или да чакам да го отремонтират. Не искам да чакам, защото не можем да стоим без смесител в банята???

# 444
А аз от година посъщата причина престанах да купувам месо от Лидл.
Дадох още един шанс на кайма "Стара планина" - но повече няма да повторя.

# 445
  • Бургас
Аз пък се замислих дали не пренаписват датите.И на мен ми се случи с нарязана вакуумирана шунка в срок.Миришеше ужасно.

# 446
  • велико търново
И аз се чудя дали са верни датите.купих бракуван хляб по мек и хував от днещният им на рафта.

# 447
Едва ли е от датите - нали намаляват стоката в последните дни от срока.
И преди съм писала - много често заварвам салами, филета, извари и др. метнати от клиентите на невероятни места. Последно беше дивечова луканка при тоал. хартии. От понеделник до днес си седи кротичко там.  Сигурно персонала когато ги види ги събира и слага на  определените места. Но през това време са били на топло и са се развалили. Също съм виждала как на касата някой се отказва да купи мръвка и касиерката си я държи отстрани. В края на деня връщат всичко по местата му.
За толкова години само 1 пържоли  в срок ми замирисаха при отварянето. При проведеното разследване видях, че някой от домашните е сложил хладилника на по-топла степен. Явно сами сме си били виновни и заминаха за кучето на комшията.

# 448
  • Пазарджик
Знам, че много пъти сигурно е говорено, но как точно съдят нещата с ремонта на стоките? Имам сешоар  от серията на Отчаяни съпруги закупен през 2013 и към настоящия момент  не работи. Не си спомням дали имаше гаранция или не . Confused В магазина ли трябва да го занеса или да го изпратя направо в София?

# 449
  • София
За охладените неща в тарелка мисля, че посоченият срок е при доста ниска температура 2-3 градуса, докато при мен хладилника например е нагласен на 7-8 градуса.
Така че дори и да е в срок, може да е нормално да се развали тарелката с пилешко месо, ако последните 2-3 дни вкъщи е стояла в хладилника ,но на по-висока температура от препоръчаната.

Общи условия

Активация на акаунт