Лидл ::76::

• 84 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
За любителите на помело - има на цена 2.39 и е много хубаво - сочно, голямо и не става на дроб-сърма при чистене.

И знам, че повечето слушат музика онлайн или на МРЗ, но са пуснали много хубави дискове, вкл. и коледни, на смешна цена.

# 346
  • Бургас
Купих си сутиен. Р-рът ми е 75 С, но такъв липсваше. Взех 80 В. Измерих го - обиколката огромна. Смених го за 75 В. Малко със зор си натиквам "атрибутите" в него, но инак е удобен. Някой се чудеше за р-рите на бодитата. Взех 80 С и ми е съвсем добре. И аз бях в колебание, но съм доста висока, а продукта е с много малка еластичност.

# 347
Днес на мястото ,където стоят намалени плодове и зеленчуци са сложени сушени плодове  .
 Не открих да са преместени другаде.
  Така ли е навсякъде?
  Отидох специално за чорапогащник и не намерих номера си - грабнах един черен клин - но нещо не ми харесва и ми е малко тесен .
 Номерата хич не отговарят - преди купих клин с жокейски елементи и ми е огромен - сега същият размер ми е леко тесен - на дължина е добре.
  Първият ми е даже и леко дълъг.
  Чакам спортните сутиени в четвъртък и дано да успея да се вредя .

# 348
София, бул. Черни връх - също има сушени плодове вместо намалените зеленчуци.
Може пак да са сключили договор със зоопарка и да ги носят там.
Поне така ми казаха  миналата есен от нац. телефон.

# 349
  • София
Сешоара и машинката за пилинг /7лв/ - бива ли ги?  newsm78

# 350
# 351
  • Пловдив
Аз пък не харесах дисковете. Купих един на Майкъл Бубле, един One night in Istanbul, които биват, и този с Рок баладите, който е направо отврат за слушане. Дори имам чувството, че са пропуснали да посочат, че всички парчета в последния албум са в изпълнение на някой некадърник и музикален инвалид или моят диск нещо е повреден.

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 18:41 от Наирянка

# 352
  • Варна
За любителите на помело - има на цена 2.39 и е много хубаво - сочно, голямо и не става на дроб-сърма при чистене.

И знам, че повечето слушат музика онлайн или на МРЗ, но са пуснали много хубави дискове, вкл. и коледни, на смешна цена.

Има ли с детски песнички?

По-рано в темата някой беше питал дали има кисело зеле, имам някакъв такъв спомен. Днес видях, че има в буркани, нарязано и на листа, до киселите краставички.

От сметаната за готвене и ние сме доволни, правихме спагети.

Във Варна на Мир, даваха книги за голяма сметка. Хората преди мен напазаруваха доста и им дадоха 2 книги без проблем.

# 353
  • Бургас
И пред мен на едни клиенти с доста голяма сметка дадоха книга. За момичетата от Бургас - става въпрос за ЛИДЛ в Мол Галерия.

# 354
Това в бурканите не е точно кисело зеле - зеле и лимонена киселина .
 Имаше преди в едни пластмасови кофи - нали предишни години имахме и не съм купувала.
Та въпроса ми е това в кофите дали е истинско втасало зеле или подобно на това в бурканите.
Преди имаше в пликове до руската салата на студената витрина кисело зеле - но това преди поне 1г . Сега не помня да съм го виждала.

# 355
  • Пловдив
За детски не смея да твърдя, но мисля, че имаше диск с коледни песни.

# 356
  • оттам, откъдето започва България
Хапнах си 4 кроасана и категорично мога да кажа, че не са със свинска мас. Разликата е, че са от черно брашно и вкусът е по-различен.

# 357
  • София
Кисело зеле в кофа или вакумиран плик още няма при нас в София.
Само това, в бурканите. Вземала съм от него - не се одобри в къщи.

# 358
За детски не смея да твърдя, но мисля, че имаше диск с коледни песни.
Със сигурност видях , дискове с надпис "100 любими детски песнички"  за 1.99 ако не ме лъже паметта!

# 359
  • Sofia
Сирене от овче и козе мляко Eridanous kalathaki limnou 400г кутия - Не препоръчвам. Има вкус на изгоряло или нещо подобно - абе гадно е.  
Иначе би било хубаво твърдо сирене.

Общи условия

Активация на акаунт