Лидл ::76::

• 84 985
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Чудя се- при тези скари, които нямат дупки, които не са с разстояние между пръчките/ как да го обясня newsm78- не са като скарите обикновените, ей тези /- мазнината си остава и става по-мазно, понеже не пада долу. Не е ли така?

# 331
Днес си направих Коледен подарък и съм много щастлива - взех си дамски часовник с гривна! Ако се чудите още за коледни подаръци не му мислете красиви и практични, към дамските има гривна, а към мъжките втора кожена каишка, много добре опаковани и с 3г.гаранция!

# 332
Миналата година купих на ММ тримера за тяло. Използва го няколок месеца, започна да му скубе, стана неизползваем и го хвърли Sad

# 333
  • София
Аз пък минах през Лидл на Каблешков извънредно. Загледах се в сутиените ей така, че много ми бяха харесали в брошурата, знаейки, че няма големи, но за моя изненада намерих няколко 80 С и се обзаведох с два броя. Много съм доволна. Купих си и от торбите за опаковане на дрехи.

# 334
  • На брега на морето
Миналата седмица видях сметаната за готвене, но ми се стори, че е сладкарска. Има плодове на опаковката и миксерче отгоре. Вчера четох, че сте я коментирали, днес пак се загледах да не би аз нещо да не съм видяла, но пак си е с плодове на опаковката. Въпросът ми е сладкарска ли е? Или е за готвене?
Нищо не ми хареса днес, часовниците с гривна не са лоши, но аз само дамски видях, явно пак не съм гледала добре.

# 335
Чудя се- при тези скари, които нямат дупки, които не са с разстояние между пръчките/ как да го обясня newsm78- не са като скарите обикновените, ей тези /- мазнината си остава и става по-мазно, понеже не пада долу. Не е ли така?

Тази специално,която си показала е съвсем обикновена скара с "дупки" между реутаните.  Peace

# 336
  • Варна

Да питам за калиграфския комплект от 17.12, дали са го пускали преди, хубав ли е, какво точно съдържа?
Миналата година го имаше.
Калиграфския не сме го взимали, но онзи с въглените и моливите за графика е супер. Даже сега ще вземем още един. Предполагам, че качеството и на калиграфския е прилично.

Благодаря ти!  bouquet
Ще отида да го видя на място, оглеждам се за коледен подарък на щерката, тя обича разни неща да пише (засега предимно в тефтери).

# 337
Сметаната е готварска - няма подсладител или захар и на етикета в магазина беше описана като за готвене.
Иначе и аз се вгледах, че е с плодове и почти я бях подминала.
Както казах аз правих спагети Карбонара, приятелка Запеконка с броколи, картофи, шунка и тази сметана. Всичко е точно.

# 338
Миналата година купих на ММ тримера за тяло. Използва го няколок месеца, започна да му скубе, стана неизползваем и го хвърли Sad

И при мен историята е същата с тази разлика, че успях да го продам.

# 339

Тази специално,която си показала е съвсем обикновена скара с "дупки" между реутаните.  Peace
Tочно. Имам предвид- типа скара. При този горе мазнината пада долу, а при този оттича ли се някъде или?

# 340
аз много харесах бодита и си взех едно дантелено. Обаче сега се чудя,размера е само на гръдната обиколка, а всички еднакви ли са като големина?ох как го обясних само, в смисъл разликата само в гръдната обиколка ли е? Сега се чудя дали изобщо ще ми стане,защото съм с малка гръдна обиколка, ама пухкавка под нея  hahaha

# 341

Тази специално,която си показала е съвсем обикновена скара с "дупки" между реутаните.  Peace
Tочно. Имам предвид- типа скара. При този горе мазнината пада долу, а при този оттича ли се някъде или?

Имам и обикновената скара и грил тиган, който мисля е горе долу на същия принцип, като тази която си показала. Но на мен лично , а и на ММ, пържоли или кюфтета например ни харесват повече на грил тигана, защото соса не изтича долу, като при обикновената скара и стават много по-сочни и вкусни. Снощи пекохме кюфтета Стара планина от Лидл и бяха много вкусни  chef

# 342
  • София
Мнения за парочистачката има ли?

# 343
  • София
Nil desperandum!
Ако са на принципа на грил тиганите се събира мазнината между реотаните и в улея отстрани, спец на това горение се вижда, че има тавичка отдолу за мазнината, явно по улея страничния се оттича вътре.
http://technika.bg/product/9018/elektricheska-skara-gorenje-tg2300b.html тук даже се вижда на едната снимка от къде влиза мазнината към тавичката.

# 344
Мнения за парочистачката има ли?
Питах, питах, никой не даде мнение... Купих я, като я тествам довечера - ще кажа...

Общи условия

Активация на акаунт