Лидл ::76::

• 84 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
KitKatChunky , без никакво извинение, и съвсем откровено: ти си дребна душица, нагла и надменна простачка. Мога и още определения да напиша, и със сигурност ще отговарят на "находчивата ти същност", която обаче е изпразнена от човешко съдържание...жалка си!
И не забравяй-всичко в този живот се връща!
Mr. Green

# 256
Скрит текст:
Здравейте. Не съм чела назад дали е коментирано, но прегледах списъците с печелившите от играта с талоните и намерих 10 -тина печеливши кодове, изтеглени по 2 пъти. Много некоректно ми се струва   ooooh!
Съжалявам, явно е коментирано вече и не искам да подновявам темата.  Peace

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 13:48 от eleonora_nv

# 257
  • Пловдив
Извинявайте момичета , но напоследък темата се превърна в едни непрестанни коментари за дублираните печаливши, точки и книги , а най -вече за тарикат женицата , която смята ,че е открила топлата вода , а другите от съвест и невежество се мият със студена.

Предлагам ви да прекратим и да се върнем към обсъждане на продуктите предлагани в Лидл, за да сме си полезни.

# 258
  • София
Чакам в понеделник да ги видя тези завеси за баня, нещо не ми допаднаха цветовете, но дано поне са издържливи, че като ги пусна обикновените  в пералнята им изчезват цветовете. Също така чакам и тримера за тяло, а дано има и от хубавите им круши, много ги обичам  Heart Eyes

# 259
ММ е харесал тримера за нос и уши - някакви отзиви, дали върши работа или по добре с пинсета (добре, че не съм мъж и не ми трябват такива манипулации, че ми звучи садо-мазо) ?
по-добре се насочете към друга марка.
Angel Dust, моля те да споделиш защо не препоръчваш лидълския!

# 260
  • sofia

Да питам за калиграфския комплект от 17.12, дали са го пускали преди, хубав ли е, какво точно съдържа?
Миналата година го имаше.
Калиграфския не сме го взимали, но онзи с въглените и моливите за графика е супер. Даже сега ще вземем още един. Предполагам, че качеството и на калиграфския е прилично.

# 261
  • Варна
Чакам в понеделник да ги видя тези завеси за баня, нещо не ми допаднаха цветовете, но дано поне са издържливи, че като ги пусна обикновените  в пералнята им изчезват цветовете. Също така чакам и тримера за тяло, а дано има и от хубавите им круши, много ги обичам  Heart Eyes
разгледах цялата брошура, но завеси за баня не видях  newsm78 може ли линк, или снимка?  Simple Smile

# 262
Чакам в понеделник да ги видя тези завеси за баня, нещо не ми допаднаха цветовете, но дано поне са издържливи, че като ги пусна обикновените  в пералнята им изчезват цветовете.

При мен не са мръднали  Peace Пера ги с цветно на 40градуса.

# 263
разгледах цялата брошура, но завеси за баня не видях  newsm78 може ли линк, или снимка?  Simple Smile

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33810

# 264
  • Варна

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33810
благодаря  bouquet ще отида да ги видя утре "на живо"  Simple Smile

# 265
Някакви отзиви за масажиращата седалка?

# 266
  • София
Кога успяха да вдигнат цената на кетчупа от 1,99 на 2,29? Постепенно на всичко вдигат цените. Обикновени бисквити нямаше и при нас.

# 267
Някакви отзиви за масажиращата седалка?

"
12    Пазаруване / На пазар / Re: Лидл ::75::   : ср, 09 дек 2015, 12:49
Цитат на: тортичка в ср, 09 дек 2015, 12:32
Моля, за мнение за масажиращата седалка, която е от утре.

Имаме я от 1г и сме доволни Peace
Е, не е като тези на Casada, ама и цената им не е същата Wink (преди имахме и такава, та имам база за сравнение)
"

# 268
  • София
Не ми се искаше да продължавам да обръщам внимание на хитрата госпожа, но съветът ми към Лидл е да я намерят. Едва ли сторно касовите бонове с върнати суми за ботуши са много, на камерите лесно ще я разпознаят, могат да й забранят да стъпва в Лидл. Тя не прави оборот на магазина, прави антиреклама, може дори да я подведат и под отговорност.
За идната седмица обмислям парочистачката, пише, че има функция за засмукване, което ми се струва супер. Питаха и други по-назад, но не видях отзиви.

# 269
  • Варна
Здравейте лидълки, някой да е изпробвал снегоходките на лед, спомням си че и милата зима ги бяха пуснали, предпазват ли наистина или са кьор фишек и дори опасни  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт