Лидл ::76::

• 85 031
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Оффф тази жена е толкова безсрамна и жалка,че въобще не заслужава вниманието което получи в тази тема. Аз незнам и какво е очаквала. Може би да покаже колко е "умна"?!? Всеки се е сетил за този долнопробен начин да се сдобие с точките, но немисля че някой себеуважаващ се човек ще се занимава с тези глупости. Явно само на това е способна, за да си изкара някакви пари. Жалка е, много е жалка. И начина по който парадира с това ме кара да я съжалявам.
И за да не е извън темата, много харесвам крема за мазане с билки  Naughty

# 241
Оффф тази жена е толкова безсрамна и жалка,че въобще не заслужава вниманието което получи в тази тема. Аз незнам и какво е очаквала. Може би да покаже колко е "умна"?!? Всеки се е сетил за този долнопробен начин да се сдобие с точките, но немисля че някой себеуважаващ се човек ще се занимава с тези глупости. Явно само на това е способна, за да си изкара някакви пари. Жалка е, много е жалка. И начина по който парадира с това ме кара да я съжалявам.
И за да не е извън темата, много харесвам крема за мазане с билки  Naughty

# 242
Ходих за патица, ама няма Mr. Green Слагаха табелка за пуйки 6,99 лв/кг, явно ще пуснат Peace
Скрит текст:
В Кауфланд са на същата цена, но са огромни - 6 кг и отгоре, поне в нашия
Краставичките са божествени, запасихме се, по темата любими продукти - пушен кашкавал (като 2 топчици дето е), крема за мазане с билки в кръглите кутийки,  и  разни други нещица от тематичните седмици.

# 243
Краставиците са хубави, да, но толкова киселинни имах след това, че няма да повторя Stop.
Как да си приготвя пакет замразени скариди от 16 лева? Досега само в Гърция, в заведение съм яла.

# 244
Ходих за патица, ама няма Mr. Green Слагаха табелка за пуйки 6,99 лв/кг, явно ще пуснат Peace
Скрит текст:

Предни години съм купувала от Лидъл 1/2 охладена пуйка ( беше чудесно месото), дано и тази има, че цяла ще я ядем 1 месец  Mr. Green

# 245
Толкова ги нахвалихте тези краставички,че и аз взех 1 буркан,въпреки че не ядем кисели краставички Simple Smile Взех и патица,имаше 2 останали,хвърлих я в камерата,дано да става след размразяване.
Гела за бръснене от серията Cien става ли? Не съм пробвала тази марка.

# 246
  • До морето
Продават ли телешко месо в Лидъл или само по промоции?

# 247
  • София

Продават, но често го преоценяват, което означава, че не се купува много. Гледай добре датите! Wink

# 248

Продават и месо и кайма телешка. Само оттам купувам месо и кайма.

# 249
  • До морето

Продават и месо и кайма телешка. Само оттам купувам месо и кайма.

Продават, но често го преоценяват, което означава, че не се купува много. Гледай добре датите! Wink

Благодаря и на двете  bouquet

Другата седмица май нищо не ми хваща окото

# 250
  • Sofia
Скрит текст:

ако си от София,в петък имаше много патки в магазина в Зоната

# 251
Ако някой види пуйки да сигнализира, че съм ги запланувала за 24-ти. Mr. Green

# 252
Месо от Лидл купувам само пилешко и риба. Кайма, телешко и свинско ми донасят прясно от една месарница - транжорът ни е приятел.  Peace

За жената с книгата  ooooh! - не съм сигурна, че историята е вярна, едва ли във всички магазини продават от тези ботуши, а и обикалянето, бензинът и т.н., ама тя си знае... ей заради такива мошенички държавата е този хал.  Tired

Не харесах Дулано Сервилат салам. Мъжът ми по погрешка го взел, вместо Класик, който много харесваме.

Бяха ми останали 3 т., вчера пазарувахме за над 50лв., но казаха, че промоцията е свършила. А много ми се искаше още една книга за подарък.

# 253
  • Пловдив
но аз си знам правата.

Мислиш, че имаш права щом играеш нечестно?

ooooh!

И коя точка от кой правилник съм нарушила според теб ?

Точка 8 от правилника Библия, която гласи "Не кради!" или точка 12 от Корана, която гласи "И не върви по земята с надменност!". Според което си избереш, но принципно нарушаваш и двете точки от тези "правилници".

# 254
Бяха ми останали 3 т., вчера пазарувахме за над 50лв., но казаха, че промоцията е свършила. А много ми се искаше още една книга за подарък.
[/quote]
В магазините, където има останали книги ги дават само за сметка над 125лв и то само, ако си я поискаш  Peace Т.е без точки, а наведнъж сумата.
Вчера напазарувах за 160лв от Лидл на Тодор Каблешков и така с някак неособено желание ми дадоха една книга  Peace

Общи условия

Активация на акаунт