Лидл ::76::

• 85 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Някой с отзив за маратонките?

Ако имаш предвид маратонките в Лидл, всичко е китайски боклук със завешена цена. Както са им повечето стоки ... Не бих препоръчала. Пък и аз вчера гледах с приятеля ми и нищо не ни хареса, знам ли на тебе може и да ти хареса нещо ...

# 316
Е то маслото от какво е  мила sanie85, не съм виждала да расте по дърветата. Пак от животно идва. newsm78

Може би аз не се изказах правилно или не ми е ясно нещо. Маслото, до колкото аз знам е животински продукт, като маслото и млякото. Докато маста трябва да се убие животно за да се придобие. Аз съм против убиването на животни, но мляко, масло и сирене ям. Не ям месо и животни. Как точно се придобива мас ?

# 317
  • Велико Търново

И аз се присъединявам към питането. Повече ме интересува дали Лидл са пускали раклети, но и за грил плоча ще гледам.

Раклети са пускали 2 вида. Имаме такъв подобен:

# 318
Е то маслото от какво е  мила sanie85, не съм виждала да расте по дърветата. Пак от животно идва. newsm78

Може би аз не се изказах правилно или не ми е ясно нещо. Маслото, до колкото аз знам е животински продукт, като маслото и млякото. Докато маста трябва да се убие животно за да се придобие. Аз съм против убиването на животни, но мляко, масло и сирене ям. Не ям месо и животни. Как точно се придобива мас ?

Сега вече те разбрах. Написаното по-горе изглеждаше странно.

# 319
Аз днес ще ходя за тримера и шоколади bellarom, през ден взимам от тях, страхотни са! Ще погледна и бельото.  Crazy

# 320
  • Sofia
Може би аз не се изказах правилно или не ми е ясно нещо. Маслото, до колкото аз знам е животински продукт, като маслото и млякото. Докато маста трябва да се убие животно за да се придобие. ... Как точно се придобива мас ?
Така е...   А маста се добива от сланината на животното.
Пък, че трябва да е упоменато на етикет е ясно, но дали...  Wink

# 321
Днес накупих от дамските стрингове за мен. Досега не бях купувала бельо от лидл, дано са удобни.

# 322
По повод пълнозърнестите кроасани. Със сигурност не са с мас. Аз имам някаква непоносимост към маста и ми става гадно в устата и стомаха.  Усещам, ако хапна троха от изделие с нея.
Често си вземам от кроасанчетата и до сега не съм усетила да има мас.
Тия дни ще им загледам съдържанието, дано да е написано коректно.

# 323
  • София
Здравейте, можете ли да дадете отзиви за сауната за лице, която е в събота. Мисля, че я бяха пускали и преди време, за да цнам има ли смисъл да ходя рано в събота, за да си я купя.

# 324
  • Пловдив

И аз се присъединявам към питането. Повече ме интересува дали Лидл са пускали раклети, но и за грил плоча ще гледам.

Хм, тази марка SEVERIN ми е непозната. Някакви отзиви от раклета?

# 325
Някой с отзив за маратонките?

Ако имаш предвид маратонките в Лидл, всичко е китайски боклук със завешена цена. Както са им повечето стоки ... Не бих препоръчала. Пък и аз вчера гледах с приятеля ми и нищо не ни хареса, знам ли на тебе може и да ти хареса нещо ...
Жалко.. благодаря все пак Simple Smile

# 326
  • Велико Търново

Хм, тази марка SEVERIN ми е непозната. Някакви отзиви от раклета?

Марката е Silvercrest на този, който имаме, затова писах подобен. Доволни сме да, позлваме го сравнително често лятото.

# 327
Има ли доволни от тримера за тяло?
Вече писах, че ММ е доволен
Днес ходих в Лидл, но не ми хареса дамското бельо

# 328
Здравейте, някой има ли отзиви от килимите и от четките за грим ?
Набелязах и една преса - чудя се за нея. Имам хубава преса на Филипс но е малко широка, а аз искам да я използвам само за правене на големи къдрици на косата, което мисля, че се прави с тънка преса...  newsm78

# 329
Миналата година си взех скара 3 в 1 от Лидъл (на Silvercrest) и съм много доволна Simple Smile мисля, че е този модел:  https://www.google.bg/imgres?imgurl=https://i.ytimg.com/vi/1yHzG … f4jCioQMwgeKAAwAA
https://www.youtube.com/watch?v=1yHzGa5Of2k

Тази година си купих и маратонки и също съм доволна (Засега) Wink

Общи условия

Активация на акаунт