Лидл ::76::

• 85 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Аз влизам да похваля новата течна сметана на Пилос за готвене. При киселото мляко стои в едни малки кофички по 200мл за 1,19лв.
Приготвих сос за спагети стана чудесен.
Аз ще се пробвам тази седмица за сутиени пак и боди евентуално Simple Smile.

Освен киселите краставички ние харесваме и мини царевичките също - ползвам за салати.

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 10:37 от Devil_Rose

# 301
  • София
НЕ харесах пълнозърнестите черни кроасанчета, които би трябвало да са с масло и семена, но миришат на мас, съжалявам че купих няколко онзи ден.

# 302
  • Sofia
Аз влизам да похваля новата течна сметана на Пилос за готвене. При киселото мляко стои в едни малки кофички по 200мл за 1,19лв.
Благодаря, че сподели и къде да се търси, освен отзива! Ще я пробвам тази, въпреки че са такъв боклук... че на животинска (заради цената де Wink ) не се издържа за съжаление.

Има си символ снежинка.  Wink

Биби, миризмата на мас е неприятна, да, но пък иначе по-добре, че са с мас, вместо маргарин или разни палмови и т.н. 

# 303
  • София-Младост
Няколко души питаха за ледоходките. Шиповете много бързо падат. Иначе "работят" до момента, в който ви свършат и резервните шипове.
Eее, ще се връщат тогава Sad
Имам едни от миналата година, така си ми стоят.
Да попитам за "грейките" за ръце затоплящите...стават ли за нещо или просто 3 лв на вятъра, че детето иска, но онзи ден беше пълно с тях-или не се купуват или имат много.  newsm78

# 304
Някой с отзив за маратонките?

# 305
купих глобус, много е хубав и детето го хареса. Доволна съм  Simple Smile

# 306
Няколко души питаха за ледоходките. Шиповете много бързо падат. Иначе "работят" до момента, в който ви свършат и резервните шипове.
Eее, ще се връщат тогава Sad
Имам едни от миналата година, така си ми стоят.
Да попитам за "грейките" за ръце затоплящите...стават ли за нещо или просто 3 лв на вятъра, че детето иска, но онзи ден беше пълно с тях-или не се купуват или имат много.  newsm78

Грейките за ръце определено стават за нещо, не са за изхвърляне. А не се купуват, защото ги пускат за трета година, ако не се лъжа и повечето вече са си взели.

# 307
А парочистачката някой знае ли с какво налягане е? Върши ли работа?

# 308
  • София
А парочистачката някой знае ли с какво налягане е? Върши ли работа?
Искам и аз да разбера Simple Smile

# 309
Ние много харесваме грейките, но то е до човек, начин на живот и т.н. Ние с малкия много ги ползваме, че все ни е студено, а и често сме навън. Мъжът ми с колата  няма нужда от такива Wink За планина също стават.
Неудобното е че се варят след всяка употреба

Искам да питам доволните от грил скари , от кой модел са доволни и препоръчват. Имам нужда, и ще дебна за хубав грил-скара, но има различни.

# 310
  • Пловдив
Ние много харесваме грейките, но то е до човек, начин на живот и т.н. Ние с малкия много ги ползваме, че все ни е студено, а и често сме навън. Мъжът ми с колата  няма нужда от такива Wink За планина също стават.
Неудобното е че се варят след всяка употреба

Искам да питам доволните от грил скари , от кой модел са доволни и препоръчват. Имам нужда, и ще дебна за хубав грил-скара, но има различни.

И аз се присъединявам към питането. Повече ме интересува дали Лидл са пускали раклети, но и за грил плоча ще гледам.

# 311
Момичета, в момента има ли някакви талони, точки и пр. или всичко свърши и нищо не се раздава?

# 312
Има ли доволни от тримера за тяло?

# 313
Благодаря, че сподели и къде да се търси, освен отзива! Ще я пробвам тази, въпреки че са такъв боклук... че на животинска (заради цената де Wink ) не се издържа за съжаление.

Има си символ снежинка.  Wink

Биби, миризмата на мас е неприятна, да, но пък иначе по-добре, че са с мас, вместо маргарин или разни палмови и т.н. 

Хубаво де... аз може би не разбирам правилно, но ако е мас нали това е от животно ? И аз като съм вегетарианка и искам да си взема кроасанчета, но да не са с месо или от животно какво правим ? Тия могат да ми сложат нещо вътре, да пишат, че е масло, а всъщото време да е нещо друго, което на крайния потребител да му е крайно неприятно да яде ... Ако съм разбрала правилно това не е ли нагло от тяхна страна ?

# 314
Е то маслото от какво е  мила sanie85, не съм виждала да расте по дърветата. Пак от животно идва. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт