Лидл ::76::

• 85 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Сега направих щрудел. Страхотн е! Има и стафиди вътре. Ето този

# 271
  • Sofia
Здравейте лидълки, някой да е изпробвал снегоходките на лед, спомням си че и милата зима ги бяха пуснали, предпазват ли наистина или са кьор фишек и дори опасни  Thinking
Ползвам ледоходки от 3-4год.Моите са друг модел,имат шипчета само отпред.Тези ми се струват по-добри и ще си ги взема.
Предпазват,когато е заледено,но не е удобно когато влезнеш в магазин или другаде,тропат,стържат....просто ги махаш и после пак слагаш когато е нужно

Има ли някой от тук пишещите да е спечелил от играта с талоните?
Обаждат ли се по телефона да информират за печалбата или трябва да си търсим името?
Влезнах да проверя,но те дори не са по азбучен ред подредени,би трябвало и по градове да ги подредят...не ми се четат над 500 имена #Cussing out

# 272
Заради KitKatChunky, от  следващия път от Lidl да лепят точките на гърба на бележките и като се връща нещо, ще се връщат и точките.

По темата - харесах памучните тампони Softino за отстраняване на грим. Не се разделят и не пускат власинки.

# 273
  • Пловдив
Здравейте лидълки, някой да е изпробвал снегоходките на лед, спомням си че и милата зима ги бяха пуснали, предпазват ли наистина или са кьор фишек и дори опасни  Thinking
Ползвам ледоходки от 3-4год.Моите са друг модел,имат шипчета само отпред.Тези ми се струват по-добри и ще си ги взема.
Предпазват,когато е заледено,но не е удобно когато влезнеш в магазин или другаде,тропат,стържат....просто ги махаш и после пак слагаш когато е нужно

Има ли някой от тук пишещите да е спечелил от играта с талоните?
Обаждат ли се по телефона да информират за печалбата или трябва да си търсим името?
Влезнах да проверя,но те дори не са по азбучен ред подредени,би трябвало и по градове да ги подредят...не ми се четат над 500 имена #Cussing out
Cntr+F , пишеш името си и ще видиш има ли го на тази страница Wink

# 274
  • Варна
Doli, благодаря ти bouquet, ще се пробват  Wink

# 275
  • София
Те изтеглиха ли нови хора, на мястото на повтарящите се?

# 276
Не ми се искаше да продължавам да обръщам внимание на хитрата госпожа, но съветът ми към Лидл е да я намерят. Едва ли сторно касовите бонове с върнати суми за ботуши са много, на камерите лесно ще я разпознаят, могат да й забранят да стъпва в Лидл. Тя не прави оборот на магазина, прави антиреклама, може дори да я подведат и под отговорност.
За идната седмица обмислям парочистачката, пише, че има функция за засмукване, което ми се струва супер. Питаха и други по-назад, но не видях отзиви.
Понеже ми е интересно- принципно модераторите/администраторите/имат ли право да дадат информация, когато им я изискат- например от полиция, лидл и други?

# 277
Те изтеглиха ли нови хора, на мястото на повтарящите се?
Не! Правят си оглушки, въпреки че знаят за дублираните талони и имена! Явно не държат на клиентите си, друго обяснение нямам. Tired

# 278
  • София

Nil desperandum!

Информация, идентифицираща конкретен потребител във форумите не се предоставя на трети лица, освен в  случай на официално изискване на информацията от страна на оправомощени органи (полиция, следствие, прокуратура, съдебна инстанция и др.)

Барелина
 - питах, понеже във фейса бяха написали, че ще го направят... чудно колко ли време ще им отнеме.

# 279
  • Балчи-Варна
Днес в Добрич ми дадоха книга.Касиерката каза,че за сметка над 100лв. давали книгата.Точки нямали.

# 280
  • София
Ау, не е истина просто!!! Да обикаляш всички Лидл-и, да вземаш и връщаш ботуши само заради точките...Сега разбирам и купищата стикита в olx, как са си ги набавяли някои хора.
То си трябват здрави нерви и доста свободно време за тая "работа".

# 281
  • София
Nil desperandum!, от Лидл могат да си направят първо собствено разследване, което съм сигурна, че може да бъде успешно!

# 282
В с Младост книга не ми дадоха за сметка 156 лв Sad, тоя Лидл ще ме разори. На всичко отгоре ММ си хареса някакви неща от утрешната промоция и още при ще хвърлям.

# 283
  • София

Съпругът ми ползва от 2г. на друга марка и е много доволен, та сега му купих и от тези, че на неговите ластиците вече са започнали да се напукват. Ползва ги, когато ходим с децата на ски- ходи без проблем по заледени места.

За тримера за уши и нос питаше някой- ММ също не хареса лидълския.

# 284
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Харесах си - доста неща от брошурата - парочистачката, коша за дрехи , килимче 8 мм, тример за тяло и т.н. малко разоряване преди празниците Joy. И ние пазарихме тази седмица в Лидъл, но ми казаха,че книгата вече е изчерпана. #Crazy
Ако някой има мнение за тези продукти - моля нека да сподели - предварително Ви Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт