Лидл ::76::

• 85 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Барелина - питах, понеже във фейса бяха написали, че ще го направят... чудно колко ли време ще им отнеме.
Аз нямам фейсбук. Работа за 1 ден максимум е да се махнат дублиращите талони и да се направи ново теглене. Явно желание няма.

# 286
  • Пловдив
Аз съм любопитна само за агнешкото идната седмица. Някой купувал ли е? Наистина ли е крехко?

# 287
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за комплект за рисуване в едно със статив на CRELANDO от 60лв? Ше съм благодарна за отзиви, тъй като дъщеря ми го иска от Дядо Коледа.

# 288
  • София
Агнешко за Великден и Гергьовден купувам винаги от Лидл. Вземам задно бутче и го пека с много пресен лук и джоджен в чугунена тенджера,
Става много вкусно и крехко.
Дробсърма съм правила от комплекта. Само червата не ползвам, давам ги на съсед с куче.

# 289
Някой да е ползвал точно тази преса за изправяне?Виждат ми се малко градусите-180.

# 290
  • София
Барелина - питах, понеже във фейса бяха написали, че ще го направят... чудно колко ли време ще им отнеме.
Аз нямам фейсбук. Работа за 1 ден максимум е да се махнат дублиращите талони и да се направи ново теглене. Явно желание няма.
и аз нямам, но четях, но сега ми излиза едно черно, нещо да си вляза или да се регистрирам във фейса и не ме пуска да си цъкам и чета просто така, за това и се надявах, някой от тук пишещите ако следи там да каже нещо съобщили ли са като срок или знам ли...
Иначе то и качването на имената е работа за  няколко часа, но те го правеха дни наред Wink

# 291
  • Пловдив
Агнешко за Великден и Гергьовден купувам винаги от Лидл. Вземам задно бутче и го пека с много пресен лук и джоджен в чугунена тенджера,
Става много вкусно и крехко.
Дробсърма съм правила от комплекта. Само червата не ползвам, давам ги на съсед с куче.

Благодаря, Aisha! Ще взема и аз задна четвъртинка и ще пробвам.

# 292
Харесах си маратонките, които ще пуснат в четвъртък, някой ако има опит-да казва.

# 293
Няколко души питаха за ледоходките. Шиповете много бързо падат. Иначе "работят" до момента, в който ви свършат и резервните шипове.

# 294
  • sofia
Някой има ли отзиви за комплект за рисуване в едно със статив на CRELANDO от 60лв? Ше съм благодарна за отзиви, тъй като дъщеря ми го иска от Дядо Коледа.
От конкретния нямам. Но другите им "рисувателни" неща са с много добро съотношение качество-цена.
Купувала съм акрилни бои, комплекта с въглен, пастели, четките не бяха хубави, но не бяха точно точно показаните. Ако се сравнят с цените в художествените магазини са направо евтини. За любители и деца си заслужават.

# 295
 В събота си взех от лещата,която от днес е на 1.19 лв. Извадих от нея сигурно 100 гр боклучета и се свари адски бавно. Няма да повторя. Peace

# 296
  • и тук и там :)
Някой има ли отзиви за комплекта за маникюр с UV лапмата?
 bouquet

# 297
Сега направих щрудел. Страхотн е! Има и стафиди вътре. Ето този

От замразените продукти е, нали?

# 298
Няколко души питаха за ледоходките. Шиповете много бързо падат. Иначе "работят" до момента, в който ви свършат и резервните шипове.
Eее, ще се връщат тогава Sad

# 299
Едни терлици върху ботуша и вие сте хората Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт