Лидл ::76::

• 84 910
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Професионалните преси са над 230,за да може и къдреви коси да се изправят с едно минаване,а не първо със сешуар,а след това с преса.
Да, но професионалните преси не са по 15лв. Simple Smile

# 541
Пресата ми загрява до 205 гр /Филипс/ и не мога да постигна лесно и бързо изправяне, въпреки, че не ми е чуплива косата, просто я обичам идеално гладка. Та не виждам как преса на 180 гр. ще изправя от 1-ви път, но вие си знаете  Wink

# 542
Именно Раличка,за това говоря и аз,в момента има добра на Филипс до 210градуса  с керамично и турмалиново пак,но е заоблена,докато лидълската е с чупка на плочите,и трудно ще стане спирала,ако искаме да я навием.Т.е.лидълската е само за изправяне на чуплива коса.Моята е къдрева и няма да ми я изправи с едно минаване.Да,всеки си преценя според косата и необходимостта.

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 16:21 от Dkoki

# 543
  • Sofia
Жармен, у нас дребното е унищожител на райска ябълка... и в у-ще ѝ пращам и нямам 100 процентов поглед, та нея питах - не е срещала до сега семка.
Дано се похвалите че ви "вързали" семките!  Grinning

Моята преса (не лидълска де) е с варианти 120, 150, 180 и 210 градуса и аз ползвам на 180, косата ми е права... то и това има значение за градусите, че едно е къдрава да изправяш, друго като моята, дето само в краищата и най-вече при лицето се извива. И дебелината на косъма е от значение и така...

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 16:35 от Morena

# 544
ами до сега не са ме изправяли във фризьорски салон само с преса, винаги е със сешуар и накрая краищата ги дооформяме с преса.
е ако ще и 300 градуса да е пресата,пак няма да стане с едно минаване и като от фризьорски.
 не искам да знам какво става с косата след това обаче. Shocked

# 545
И аз да се похваля: взех си суитчър, маратонки и сутиен. Суитчъра май ще го връщам, че си взех от ХМ по-хубав (днес им почна сезонното намаление). А за сутиена се изнервих, и в двата магазина в Търново нямаше 75В от цветния, при положение, че отидох в 10:00ч. Crossing Arms Както и да е, взех си бял и май по ми допада.

# 546
Взех клинове, но нямат нищо общо, като материя с миналогодишния. Той е мек и разтеглив, а сегашните, особено черния е от по- груба и не еластична материя. Не съм доволна Crossing Arms
Щях да ги връщам, но дъщеря ми каза, че ще ги носи за физическо. Спортен сутиен- с меки чашки е и не ми се вижда стабилен. Не знаех, че има сешоари, моят вчера изгоря, утре пак ще се ходи май.
Суитчър взех S размер, нямаше XS, много ми е голям и широк и ръкавите дълги. С две думи днешния пазар греда:)

# 547
  • Перник
Взех клинове, но нямат нищо общо, като материя с миналогодишния. Той е мек и разтеглив, а сегашните, особено черния е от по- груба и не еластична материя. Не съм доволна Crossing Arms
Щях да ги връщам, но дъщеря ми каза, че ще ги носи за физическо. Спортен сутиен- с меки чашки е и не ми се вижда стабилен. Не знаех, че има сешоари, моят вчера изгоря, утре пак ще се ходи май.
Суитчър взех S размер, нямаше XS, много ми е голям и широк и ръкавите дълги. С две думи днешния пазар греда:)

И аз си взех днес двата клина,имам и миналогодишния-наистина разликата в материята е огромна-стария клин е от дебела,еластична материя,а тези са по-тънки,ще ги тествам довечера вкъщи,но видях,че хората доста ги грабеха,и суичърите също

# 548
Аз си купих обръча, цяла седмица му се чудя и накрая го купих. Много е добър, въобще не съжалявам. Взех си и спортен панталон, малко ми е дълъг, но ще го скъся, харесва ми като материя. Много исках и суитчър да си взема, но този път не ми харесаха, от спортните сутиени имаше само 3 черни и то големи.

# 549
  • София
Аз си взех машата и една четка за пудра, която исках да използвам за руж, но май не е много удачна за това. Като пробвам машата утре, ще дам отзиви Peace

# 550
  • София
Аз днес отразих сешоара, че средният ми син иска да си прави новата прическа, а аз такъв уред не ползвам и съответно нямам.  Laughing

За райските ябълки една приятелка ми каза, че семките пораствали и се виждали, ако ги оставите много да омекнат, почти да се разпаднат. Не знам дали е вярно.

# 551
  • Варна
Дейзи, одеялата с ръкави ги пускаха в края на октомври миналата година. Свеки ми го подари за рождения ден, затова помня. От тогава ми е от любимите неща вкъщи, много обичам да се топля в него, много ми е мекичко и приятно. Тази година не са пускали, доколкото помня, но имаше такива без ръкави.

+1 за течната сметана в кофичка, разбива се лесно, ще ползвам и занапред.

Все още има от сьомговата пъстърва филе по магазините. Изключително ме дразни фактът, че люспите не са почистени. Филето е толкова крехко и е толкова трудно да се чистят тия дребни люспици. Като застъпя единия край, месото чак се смачква. Иначе е вкусно, става.

И не знам кой беше писал по-назад за пилешкото, че миришело. Ми всичкото им месо взе да ми мирише, отказах се да пазарувам от Лидл каквото и да било месо, особено пък каймата. И вече не се лъжа и на кюфтета и кебапчета по БДС - много ми мирише на кисело, свива се и хич не съм доволна.  Sick

# 552
И аз се отказах изцяло от месото им,твърдо,жилаво,а и скъпо CryДобре,че отвориха Била на мястото на Пени,точно срещу Лидл,та сега си имат конкуренция,а за клиента това е само в плюс. Joy

# 553
Аз редовно купувам месо, свинско, пиле не ям и никога не ми е миришело. Риба също купувам и не е имало проблем.

# 554
  • Пловдив
И аз съм нямала до сега проблеми с месата от Лидл. Купувам редовно и кайма, телешко и пилешко. Свинско много рядко взимам, но и от него не се оплаквам.
За райските ябълки зная, че някои сортове са без семки, но дори и при тях на 20 ябълки може да има 1-2 със семки.

Общи условия

Активация на акаунт