Лидл ::76::

• 84 912
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Благодаря ,Раличка!

# 526
А някой ще се включи ли с отзиви за сешоара?
Не четете ли? Аз лично поне 3 пъти написах, че съм много доволна

# 527
В тема съфорумка похвали райските ябълки ,които са вкусни твърди и аз реших да пробвам . В първата имаше 3 семки . Късмета на начинещият явно Grinning
 Като дете съм изяла с тонове райски ябълки - те бяха от друг сорт - ядивни бяха само омекнали добре и семки не съм намирала или поне не си спомням такива.

# 528
Взех малката преса. Точно такава ми трябваше, защото искам да си изправям косата в корените, а с голяма не става както трябва. Вече я пробвах и върши отлична работа.

# 529
Взех малката преса. Точно такава ми трябваше, защото искам да си изправям косата в корените, а с голяма не става както трябва. Вече я пробвах и върши отлична работа.

И аз много й се чудя  Thinking
Имам си вкъщи 2 големи и това ме спира. Но пък не са ми удобни и не се справят добре с това, което искам да направя  Crazy

# 530
А бързо ли загрява и достатъчна ли е темп.от 180 за да я изправите?Също има значение и дали е къдрева или чуплива косата ви.

# 531
Досега който питах не е откривал семки .
  Та въпроса ми е някой друг открива ли или не ?
  В смисъл може ли първият плод който съм закупила да е бил от друг сорт ?
   То и сорта не е описан май кой е - днес пак забравих да видя произхода какъв е .
И аз открих семки, до сега не ми се беше случвало. Но ябълките ги купих от пазара, не от Лидъл. Засадихме ги и ние, ще видим какво ще стане.

# 532

Моля, няма защо  Wink

# 533
Значи ще я купя и аз след работа  Mr. Green

# 534
  • София
Спортни сутиени малки размери някъде да са останали в София ? Днес в 10 в магазина в Изток имаше само 1 бройка 80 Б .Иначе си взех спортен клин черен S.
Открих доста нови неща като гръцки йогурт и сметана за готвене 30 % .

# 535
А бързо ли загрява и достатъчна ли е темп.от 180 за да я изправите?Също има значение и дали е къдрева или чуплива косата ви.
Загрява бързо. Косата ми е чуплива, нито много тънък, нито много дебел косъм - средна работа, и се изправя добре с едно минаване.
По дължините не съм пробвала да я изправям, само в корените. Аз си харесвам да ми е начупена по дължина, но новите коси, които растат, стърчат и се къдрят, което ме влудява. За това, за което ми трябва, върши работа.

# 536
Миналата година имаше одеало с ръкави, дали ще ги пускат пак?

# 537
аз се чудя до колко градуса са вашите преси ,че 180 ви притесняват? #Crazy
Старата ми беше точно до 180С, сега тази която имам е до 200,ама се регулира и аз пак на 180-190 С си изправям косата.Защо ми е по-силна температура,няма ли да изгаря повече newsm78

# 538
  • София
И аз взех малката преса. Имам много бебешка коса отпред на челото, която ме влудява и имам чувството че не расте и все си стои с една дължина. Като се изправям със сешоара, за да я оформя да не стърчи много често се горя. Сега с малката преса стана супер. И за корекция по дължините става, след сешоара. Краищата също добре подвих. Доволна съм!

Днес взех от по-евтиния грах. Не си спомних кой препоръчвахте. Дали е много дървен?

# 539
Професионалните преси са над 230,за да може и къдреви коси да се изправят с едно минаване,а не първо със сешуар,а след това с преса.

Общи условия

Активация на акаунт