Лидл ::76::

• 84 933
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
+1 за машинката за махане на "бобчетата" от дрехите. Голяма работна площ, две скорости и различни степени на рязане. Имах една подобна от немските магазини за 5лв., тази в пъти я превъзхожда. Peace

# 511
Днес успях да си купя от спортните клинове. Сутринта преди 9 ч ходих и едва намерих моя размер и желания цвят, имаше много народ.

И аз видях, че ще пускат големи размери сутиени, задължително ще се пробва!

# 512
Днес пазарувах обичайните неща. + за пушения кашкавал. Страхотен е! Гледах райските ябълки - 0.89 за брой?!? Аз ги взимам от пазара до нас за 1.50 кг.
А Лед лампата, която е от следващата седмица за 14.99 я купувах миналата година от магазин Всичко за левче,за 6.90лв и още си работи. Та 14.90 ми се виждат в повече  Crossing Arms

# 513
 Имам въпрос отностно райските ябълка - откривате ли в тях семки .
 В първата ,която купих имаше цели 3 и от тук нататък нито една - та мистерия ми е въобще ще срещна ли пак.

# 514
Някой купувал ли е от четките за грим,лесно ли се скубят,че имам голямо мерак да си купя някакви,
но ми е далече магазина,ако има някоя мама с опит в гримирането да сподели и да каже дали да се мятам на колата newsm01

Имам втората:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=33483

Доволна съм; не се скубе изобщо
  Peace

# 515
  • Sofia
Имам въпрос отностно райските ябълка - откривате ли в тях семки .
 В първата ,която купих имаше цели 3 и от тук нататък нито една - та мистерия ми е въобще ще срещна ли пак.

в някои има семки,в други няма

# 516
Досега който питах не е откривал семки .
  Та въпроса ми е някой друг открива ли или не ?
  В смисъл може ли първият плод който съм закупила да е бил от друг сорт ?
   То и сорта не е описан май кой е - днес пак забравих да видя произхода какъв е .

# 517
  • Варна
А някой ще се включи ли с отзиви за сешоара?

# 518
Семки и аз не съм откривала, но знам че са няколко сорта и незнам на кой точно съм попадала  newsm78

# 519
Купи си го - пробвай - като не и ти хареса върни.
 Отзивите са полезни ,но не винаги може да покрият твоите критерии за качество или ефективност .
 И след като Лидл ти предоставя тази възможност - пробвай и сама си прецени - какво по-добро от това.

# 520
Семки и аз не съм откривала, но знам че са няколко сорта и незнам на кой точно съм попадала  newsm78
Ами според мен сорта не е различен . Вкусът и видът са едни и същи .
  Просто явно не във всеки плод има семки . Интересно ми е и друг дали е откривал.
 Смятам да ги засадя в саксия и питах как в градинарската тема - но никой нищо не ми отговори .

# 521
  Просто явно не във всеки плод има семки . Интересно ми е и друг дали е откривал.
 Смятам да ги засадя в саксия и питах как в градинарската тема - но никой нищо не ми отговори .

Аз не съм намирала. Винаги като има намалени купувам по 1 брой. Извадила си късмет с тази ябълка  Peace

# 522

Гледах в нета че има 5 сорта райски ябълки. У нас се предлагали един, два. Но за семки нищо не пишеше.

# 523
Не е до сорт според мен-просто в някои има, в други не; редовно купуваме от различни места-в мом. имаме взети от Метро-много големи и хубави (испански)

# 524

Имам същият като този от тази седмица, дадоха ми го, защото предният отказа след година работа /беше по-различен модел/. Доволна съм от този - мощен е, а пък за цената си направо е перфектен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт