Лидл ::76::

• 84 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
е нали и маша има,не само четка за оформяна Joy

# 586
  • Варна
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=34121
Да са пускали преди такъв синтезатор? Заслужава ли си? Дъщеря ми иска да й купим (на 12 год е).

# 587
  • Sofia
Аз за късмет се оказах "в подходящия момент на подходящото място" за да се сдобия с предпоследния пакет предна четвъртина агнешко, задна изобщо нямаше в момента.  Ако бях тръгнала първо сметаната да диря, можех и да не взема... трябва се спи пред Лидл, ако иска да вземе човек нещо читаво.  ooooh!  Добре, че рядко им се връзвам...
Взех и сметана, много съм доволна за сега, надявам се и след като я отворя също.
А днес пък ще готвя агнешкия комплект.  Grinning

# 588
Днес видях случалки, като тапи в различни формички - звездички, калинки, прасенца....Бяха по 7лв, но не ги откривам в сайта да ги покажа. Моля, ако някой е взел, да каже читави ли са, че искам да ги взема за подарък

# 589
Има ли още преси или са изчерпани на повечето места?

# 590
Аз пък да похваля едни разклонители с 6 гнезда, на 11.99лв са, но са в много ярки, готини цветове, а не масово белите Peace В брошурата не ги видях, но на място си взех един готин зелен...Препоръчвам Peace

# 591
  • София
РРР нещо си в грешка, машата се ползва за накъдряне, пресата изправя косата.

С преса също може да се накъдри косата  Flutter https://www.youtube.com/results?search_query=curl+your+hair+with+a+straightener

# 592
е добре, и на вафли може да стане, говорим конкретно за тези в лидл в момента

# 593
  • София
A какъв е проблема косата да се накъдри както е показано от Nicimici /не да се прави на вафли/ с пресата от Лидл?

# 594
  • София
Агнешко имаше по обяд в Студентски град. И да ви се похваля - успешно се преборих с не особено широкия паркинг. На улицата нямаше място за спиране, пък и аз гледам да спазвам правилника и по възможност да не спирам на забранени места. Обикновено имам срещи в колежа по телекомуникации и оставям колата там и мъкна като шерп покупките. Днес ми беше прекалено студено и се престраших да се пробвам с паркинга на магазина. Laughing

# 595
ами няма проблем, просто е копирала поста в който жената е гледала машата е не пресата и казвам по принцип за какво се ползва, защото с маша малко мисля ще ти е трудно да се изправиш нали?
Това за какво още може да се използва пресата - стига фантазия да имаш за много неща, не знам за какво се продължава тази дискусия,явно не оостана какво да коментираме от брошурата  hahaha
Паркинга верно е кофти, ама не е чак толкова страшен, така че давай смело,вече имаш опит!

# 596
  • Русе
Аз взех краве масло. Хубаво е на вкус.
Сиренето не съм пробвала. Предното, което купих, на промо в началото на месеца си беше много добре узряло, но... защо на повечето сирена им добавят тоз калциев хлорид, да ми хрупа из устата #Cussing out

# 597
  • Sofia
Някой взе ли си масажора за врат и рамене?
Прави ли хубав масаж,доволни ли сте?

# 598
Преди 2-3 седмици в ЛИДЛ бяха пуснали едни комплекти за хранене (чиния, купа и чашка) с анимационни герои. Някъде да сте виждали останали със "Замръзналото кралство"?  Hug

# 599
  • София
Здравейте!
Има ли още глобуси в Лидл?
Днес следобед в Овча купел имаше   глобуси Peace

Общи условия

Активация на акаунт