Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ева на мен ми предстои замразен в понеделник и каза, че днес може да правим, но после не.

Silvenceto1 разбирам, че ти е тежко, но имай вяра и дано скоро нещата при теб се наредят. Успех!

# 601
  • София
Ева, не с презерватив, даже напротив. Приеми го дори все едно това ти е естествено забременяване. ☺ Защото то няма научна аргументираност, доколкото знам, но е настройване на организма, така си го обяснявам. Ако не ти е казал точен ден, в който да го направите, трябва да е деня на овулация, когато ти е обичайно. Аз бях също ЗЕТ и бях на естрофем, дуфастон и утрогестан. В момента съм бременна в 10гс. Успех и мини да споделиш после. 🙂
Chory, успех и на теб! Чакаме те с хубави новини после.

# 602
Много ти благодаря Соренда! Желая ти лека и безпроблемна бременност Simple Smile хубаво е да има повече бременни момичета в темата

# 603
А дали е фатално ако не сме правили секс по реме на овулацията че се оказа че сме я пропуснали. Съвсем съм луднала вече.

# 604
  • София
Ева, едва ли. Хайде, успех! Дано се похвалиш скоро с положителен резултат. 😊

# 605
Здравейте, постоянно ми изникват нови въпроси, извинявайте ако досаждам. След трансфера ми изписаха дуфастон 2x0.5, фраксипарин-1 инжекция вечер, и естрофем 3x 0.5 и утрогестан 3x2 вагинално. До колкото разбрах всички тези лекарства се приемат до теста за бременност, а дори и след това? Разпределила съм си ги  естрофем и утрогестан в 7, 14.30 и 22. 30 часа, а дуфастон в 9 и 21 часа. Според вас има ли някакво значение дали се приемат всеки ден по едно и също време и дали дуфастона трябва да се приема заедно с естрофема и утрогестана? Моята логика е че щом се приема по 2 пъти на ден е хубаво да е през 12 часа.

# 606
Да, правилни са ти разсъжденията. Продължават до теста. Стискам палци да е положителен.
Спират се по схема от лекар при бременност.
Гледай да са горе-долу по едно и също време. Но не е фатално и ако разместиш малко времето.

# 607
  • София/Севлиево
Аз никога не съм вземала лекарства под определен час(с изключение на АБ).При бременност се спират по схема до края на 1-ви триместър,понякога Утрогестан се взема по-дълго,а инжекциите с НМХ(Фракси или Клексан) се бият и няколко седмици след раждането,но под лекарски надзор.Успех с трансфера и скоро да ни зарадваш.
Моят беше отрицателен,но бях поне психически подготвена,че може да се случи.Доктор Станулов настоява веднага като ми дойде да почнем подготовка за ЗЕТ,но аз не искам за Коледа да съм в София ,а искам да си отида при свекърите и детенцето и да изкараме заедно и спокойно празниците.То зависи и кога ще ми дойде,че аз съм с дълъг цикъл,а вчера проверих и прогестерона и ми е доста висок(49-идеален за начална бременност),та докато падне може да минат 10-14 дни...

# 608
Напълно те разбирам, понякога човек има нужда да си почине психически и после с нови сили 💕 Пожелавам ти успех!

# 609
Ели съжалявам. И моя прогистерон беше 47 . Проверих си го с Чхг- то. Дойде ми след 8 дни. Но аз съм с много кратък цикъл. Поне си имаш две замрзени точици. Аз трябва да почна отначало. И при мен доктора беше сигурен че е станало, но уви. Имам още два опита по фонда. Само че се двоумя дали стимулиран и естествен цикъл да избера. Малко вече ме е страх с тези стимулации. Иначе АМХ ми е 1.8. За мойте 41 е добре. Имам по 4 антрални на яйчник, толкова и изкарахме. Но остана само един на 5 ден. Незнам уж нямаме мъжки фактор а спират развитие на 4 ден всичките. Незнам какво е това нещо?

# 610
Привет и от мен Simple Smile
Случайно открих темата, тъй като търсех мнения по-специално за МЦ Афродита.
С някои от момичетата сме заедно в другите теми, където съм споделяла, че съм при доктор Станулов.

# Silvenceto1 много съжалявам за случилото се. Не мога да дам съвет, защото наистина не съм в твоите обувки и не знам как са се стекли нещата м/у вас. Ако не си доволна от него, имаш право да потърсиш твоят лекар и да опиташ отново. Без доверие няма как да се случат нещата.

За Станулов мога да кажа само добро. Винаги е бил на разположение, по всяко време на денонощието.
От самото начало подходи сериозно, правихме какви ли не изследвания. Винаги съм следвала всичко, което ме съветва, защото наистина му вярвам.
На 43 съм и при него имам 2 от общо 3 стимулации. Първата протече по един начин, втората по съвсем различен.
Т.е. определено имаше различен подход, гледаше как е вървяла първата и какво се случва с втората.
Аз не съм по фонд, плащам си и това което ми е споделял, че заради годините и това, че си плащам, ако не вижда смисъл и шанс не би ми го спестил. Само защото вярва, че имам шанс продължаваме. Във всеки един момент и ситуация съм имала подкрепата му.

Склонна съм да сменя, заради клиниката, не заради лекаря.

# 611
  • София/Севлиево
Момичета в крайна сметка ми дойде след няма и 72 часа от спирането на прогестерона.Даже в понеделник минах при доктора по негово настояване.Но решихме да оставим всичко за януари(или когато ми дойде,щото понякога нямам цикъл по 50-60 дни,пък уж не съм с ПКЯ).

# 612
ето още едно интервю с д-р Станулов
https://www.youtube.com/watch?v=5csEReemjYc

# 613
Току що видях на метростанция Витоша, голям билборд с благодарност към д-р Станулов Simple Smile

# 614
  • София/Севлиево
Аз вчера бях при него и той ми обясни за негова пациентка,която дошла да му благодари.Показа ми я в някакво списание,може да е от нея.
Та някой стартиращ подготовка за ЗЕТ тези дни има ли?Или за стимулация?Може да се засечем някой път в клиниката.Следващият ми преглед е на 27.01.

Общи условия

Активация на акаунт