Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки (2)

• 73 043
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На ЕЦ се пие Естрофем когато няма антрални Ф за да тръгнат от него, но после не излизат читави Я, защото са излезнали на сила.
Когато обаче на ЕЦ има налични антрални Ф се изписва Костилбегит или Кломифен цитрат едно и също е то е по силно и освен наличните антрални излизат и още 1-2Ф
Друг вариант е пак на ЕЦ когато има антрални Ф се изписва Фемара или Летрозол едно и също е, но то е по слабо и от него нарастват само наличните антрални и не ти изчерпва яйчниковия резерв. С това се вадят до 4 Ф

# 676
Pepita, благодаря за разяснението. Още ми е ново всичко и съм леко притеснена. Досега съм имала една стимулация с Мериоферт 300мг и имам 5 извадени яйцеклетки. Та сега ще продължавам на ЕЦ. Предполагам обикновено  практиката е да се замразяват не яйцеклетки, а ембриони или греша?

# 677
  • София
ДА така е, желателно е да се замразяват ембриони, защото са с много клетки и са по издръжливи. Докато Я е само от 1 клетка и после може да не успее да се размрази и загива.
Ако имаш други въпроси питай, по добре е да си наясно с нещата от колкото да стоиш в невидение.

# 678
Здравейте, някой от вас да е кандидатствал по фонда с мъжки фактор?

# 679
  • София
Да. Аз

# 680
Аз също.

# 681
# 682
А някоя от вас с ИЯР правила ли е опити в Афродита? Търся си нова клиника за това питам.

# 683
Здравейте,
В клиниката правят ли биопсия за откриване на имплантационен прозорец преди трансфер?

# 684
Здравейте, някой от вас да е кандидатствал по фонда с мъжки фактор?

Liliberta, ние кандидатствахме с мъжки фактор. Какво по-точно те интересува?

# 685
  • София/Севлиево
Здравейте,
В клиниката правят ли биопсия за откриване на имплантационен прозорец преди трансфер?
ЕРА мисля,че не правят.Аз имах две от предната клиника,но Станулов дори не ме пита правила ли съм.

# 686
Знаете ли дали метода MACS за отделяне на най-добрите сперматозоиди се прилага в Афродита винаги или се заплаща предварително? Не го виждам в цени и услуги на сайта им?

# 687
  • София
Здравейте  включвам се и аз в темата.
От скоро съм пациент на Станулов и съм с много добри първи впечатления. Внимателен е и обяснява всичко много подробно, нещо което ми липсваше в предната клиника.
Предстои ми четвърти опит, като предните три, бяха в друга клиника. Като от тях се стигна само до 2 оплодени Я. и неуспешен свеж трансфер.
Станулов ми даде надежда да продължа да пробвам с мои Я. , защото според него ще стане , много ме обнадежди.
И така сега се цаня за нов опит.
Ще се радвам за малко инфо за ембриолозите.

# 688
Здравейте, Насочила съм се към МЦ Афродита заради добрите отзиви. Интересува ме дали имат специалист, който разбира от ИР и ПКЯ?

# 689
Благодарение на прекрасния доктор Станулов на 26.08 се роди първородният ми син след първия успешен опит при него. Нямам думи, с които да изразя благодарността си и щастието си. Чудесен професионалист и Човек с главно Ч.

Общи условия

Активация на акаунт