Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Първият още няма имитация,много бързаш Laughing,на КлоеЕДП не съм никак фенка,но има доста споделяно за версията на Ди Енд Пи,че е най-добра.

# 466
  • Бургас
Опиумът го имат само Рефан. Добър е и има развитие, подобно на оригинала. Малко по-остро е неролито в имитацията и по-бавно стига до следващата фаза, в която ароматът става чуден - опушен, с тамянова нотка, нежен и много женствен ( поне за мен). Тук също има какво да се желае от рефанския, но като цяло не е лош.
Клое ЕДП - мисля, че на Ди енд Пи, но и аз не харесвам оригинала особено. Версията на Рефан също не е лоша, но далеч не е най-добрата. Мисля, че тази на Баргело също става, на Сан Сиро не ми хареса, а на Заг не съм я пробвала. Между другото, Зара в момента имат голяма разпродажба, вкл. и на ароматите си. Те също имат версия на Клое, но не помня как се казваше. Ако някой се интересува, ще проверя в нета. Peace

# 467
  • Бургас
KDS,Рефан имат вече този Opium Vapeurs de Parfum Yves Saint Laurent?Не знаех.

# 468
  • Бургас
Те го имат доста отдавна. Не помня номера, но е в списъците. В Бургас не го зареждат. Поръчвах го от сайта, но после се сдобих с оригинала.  Peace

# 469
  • Бургас
Не съм заглеждала,че го имат мерсаж за инфото. bouquet

# 470
Влизам да похваля един много хубав парфюм на Jean Marc- Blue Caffe. Много свеж акватичен аромат с ненатрапчиви зелени нотки и плодове. Heart Eyes Направо си го представям като лято в бутилка!
Мисля,че имитира Light Blue D&G, но оригинала съм го тествала много отдавна и единствено помня много натрапчива  цитрусова  нотка, която в този липсва newsm78

# 471
KDS,Рефан имат вече този Opium Vapeurs de Parfum Yves Saint Laurent?Не знаех.

Имат го още от декември 2012-та. Добра им е версията.

# 472
Момичета, по-назад в темите беше споменато за едни нови парфюми на Роксан, в нови шишета.

Вчера ги разгледах обстойно в МОЛ-София на Стамболийски, на щанда на Голдън роуз.

Цените им са супер- 50мл- 10лв., 100мл- 15лв.

Love Kiss имитира Coco Mademoiselle= Chanel...Доближава се до оригинала. Липсва остротата на Шанелския. Долових нотки, които липсват в оригинала, но не са дразнещи.

Love Forever имитира Be delicious- DKNY. Малко по-остър ми дойде от оригинала, но също се доближава.

Love Passion- назад в темата прочетох, че имитира La Vie Est Belle- Lancome, но на мен не ми напомни на него. Ароматът беше познат, но не успях да го асоциирам.

И Love Beuaty имитира Chloe EDP...Много се доближава, но ароматът не е толкова цветен, колкото оригинала, малко по-размит е, ако мога така да се изразя. Този го пробвах върху ръката си. Издържа ми повече от 8 часа, което значи, че са с добра трайност.

Другите ги тествах на блотери и те ми се сториха трайни.

Нека, ако някоя от Вас има опит с тези нови парфюми, да сподели.

# 473
Днес реших да се поразходя ( и да не се пребия по тези ледове Praynig) и отмъкнах два Рефана Grinning

107- класическия Opium на YSL- влюбена съм!  Разкошен, дълбок и наситен подправков аромат с ванилия  и мноого карамфил.  Усеща се малко ретро, но определено това няма да ми попречи да го нося

320- Малката черна рокля, която толкова очаквах и търсех. Ами честно казано много ми напомня на Lolita Lempicka, заради лакрицията и черешите. Но е доста по-наситена от нея. Бих я предложила като вечерен вариант на Лолитата. Доста отчетливо се усеща киселата череша Peace

065- Tobacco Vanile Tom Ford- взех си 10 мл за проба, тъй като го пробвах преди време и ми дойде доста силен и леко мъжки. Та тогава не го харесах, но реших да му дам втори шанс. След като улегне върху кожата наистина ми харесва, но първоначалния удар от тютюн ми идва леко силно. Мисля да го запазя за дните когато ,, мъжкото в мен се обажда" hahaha

Другата седмица чакам и 3 аромата от Заг, които не познавам в оригинал:  Oriental Summer by Celine,  Maitresse by A. Provocateur и Sensi by Giorgio Armani. Ще се радвам да чуя какво мислите за тях и дали са сполучливи във варианта на Заг Peace

# 474
отмъкнах два Рефана Grinning
107- класическия Opium на YSL- влюбена съм!  Разкошен, дълбок и наситен подправков аромат с ванилия  и мноого карамфил.  Усеща се малко ретро, но определено това няма да ми попречи да го нося
Страхотен е, така е! Peace
065- Tobacco Vanile Tom Ford- взех си 10 мл за проба, тъй като го пробвах преди време и ми дойде доста силен и леко мъжки. Та тогава не го харесах, но реших да му дам втори шанс. След като улегне върху кожата наистина ми харесва, но първоначалния удар от тютюн ми идва леко силно. Мисля да го запазя за дните когато ,, мъжкото в мен се обажда" hahaha
Първия път когато се "запознах" с този парфюм /на Рефан/ мислех, че няма да го преживея.... LaughingПървия ми контакт с него беше в жегата и усетих не тютюна, а нещо като едновремешните води за освежаване на дъха под формата на спрей - имаше един супер лют "ОДОНТ" се казваше....от който сълзи ти потичаха просто...е това усетих първия път с №065 и си помислих, че едва ли ще го нося. Сега, /три-четири години по - късно/, си го нося и още как и вече не усещам тази нотка /ментова?!/ която усетих при запознанството ни...Рядко го срещам на друг и ми е адски приятно, че е така.  Peace
Другата седмица чакам и 3 аромата от Заг, които не познавам в оригинал:  Oriental Summer by Celine,  Maitresse by A. Provocateur и Sensi by Giorgio Armani. Ще се радвам да чуя какво мислите за тях и дали са сполучливи във варианта на Заг Peace
За "Сенси" питах в магазина на "Заг Зодиак" на "Княз Борис", но ме изгледаха смаяни - нямали го и никога не били го имали.... SickА аз му бях хвърлила око /по пирамидата/ и му знаех дори и номера....Странно...Ще чакам с огромно нетърпение отзива ти за него. И евентуално ще го поръчвам и аз  Mr. Green
 Hug

# 475
Странно,че са ти отговорили така newsm78 Аз си избрах номерцата по списъка и след кратка проверка на нотките ги поръчах от обявата в OLX. Човека малко се бави с изпращането, но пък каквото и да попитам го има. Grinning Ще дам отзиви като пристигнат, а ти може да поръчваш от обявата тези парфюми, които не съществуват според продавачките Joy

# 476
  • София
Здравейте момичета ,искам да Ви помоля да ми препоръчате лек и приятен аромат на Рефан, може със леки сладникави нотки, но не и бонбонено!
Харесвам аромата на Клиник- happy и нещо наподобяващо го ще е супер. Друго, което ми харесва са ароматите на Playboy ,но те не са трайни. Иначе днес си взех 192 от тези по 100мл.,които придават в Рефан и ми е тежък като се напръсках вкъщи с него.. поне аз така го усещам не знам. Ще се радвам на препоръките Ви.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 15:28 от charming87

# 477
  • Бургас
Обърни внимание на Гучи-Envy Me и Бърбъри-Май Бърбъри.Първият е много елегантен със сладки плодове и роза.Вторият е нежен и женствен мисля,че ще ти допаднат. Peace

# 478
Странно,че са ти отговорили така newsm78 Аз си избрах номерцата по списъка и след кратка проверка на нотките ги поръчах от обявата в OLX. Човека малко се бави с изпращането, но пък каквото и да попитам го има. Grinning Ще дам отзиви като пристигнат, а ти може да поръчваш от обявата тези парфюми, които не съществуват според продавачките Joy
Hug

# 479
  • Бургас
Алфорон,и според мен Love Passion на Роксан не е версия на Живота на Ланком,както бях писала по-напред.Прилича ми много на Черния Опиум на мен.Да споделя за Бейби Дол на Ив Сен Лоран-нищо особено не е тоя парфюм даже напротив,много рози,много чудо,аз не харесвам  натрапващи рози много.Началото му е взрив направо и до края си е само роза за мен,не е моя парфюм това.В базата много ми напомня на Май Бърбъри.Ако има човек един от двата парфюма според мен не му тр. втория/мое мнение/Бърбърито е много по класен аромат от Куклата. PeaceТочно заради преобладаващите рози на съм фен и на Клое,въобще като бранд.Останах разочарована и от Парижанката на YSL-абсолютно безличен парфюм за мен,с нищо не ме трогна,поредния приличащ на десетки други.Разочаровах се също и от S.T. Dupont Passenger for Women-въпреки суперлативите не  ми хареса,разви се много обикновенно,мирише ми на крем.Аз аромати на кремове и козметика ненавиждам.За други ще споделя като ги опозная повече.

Общи условия

Активация на акаунт