Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Днес бях да тествам в Lily и DM и да се запозная с някои от препоръчаните тук парфюмчета и се сдобих с  две Blush-зеления кашмир на Tessori D'oriente  Blush  Води се унисекс, но на мен ми идва доста лек и пудрест. Усещам го като напудрено сандалово дърво с едвам доловима зелена нотка. Определено е много приятен и траен Peace

Другото което забърсах от чисто любопитство е ето това парфюмче на Jean Mark-Reveri
Скрит текст:
  но не мога да разбера какво имитира newsm78 Единствените нотки които открих са:

Циклама, Виолетка, Цветя, Марципан и Амбра.

Търсих и във Fragrantica, но не намерих парфюм с тези нотки.  Предполагам, че след като Blue Caffe имитира Light Blue  и това трябва да има известен аналог, та ако може малко помощ при откриването му Hug

Тествах и Diable Bleu на Lamis- първоначално ми лъхна на развалени плодове Sick Точно едно такова неприятно и сладеещо. След 20 минути докара аромат на захарен памук, но това неприятното си остана. Помня, че това парфюмче е имитация на Angel,  но аз имам рефанската версия и не откривам никакви прилики Naughty При рефанския се усеща само много силно пачули и шоколад, които с времето се преливат по-нежно.  Оригиналният Angel  на кое от двете повече прилича, понеже не съм го тествала?

И последно пръснах Enigmatic от парфюмчетата на Elode- еми докара аромат на зелена салата, обилно полята с оцет Shocked Не очаквах точно такъв аромат, но факт.

# 556
  • Пловдив
момичета, Императрицата е 126 номер, но я няма на капки, а само парфюмчетата, който не са на капки. Аз ще си го поръчам, но траен ли е?

# 557

Другото което забърсах от чисто любопитство е ето това парфюмче на Jean Mark-Reveri
Скрит текст:

Hugo Boss -  Pure Purple
http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Pure-Purple-1954.html

# 558
кехлибаровка  Много благодаря! Hug

lokresiq Императрицата я имат и в наливен вариант в някои магазинчета, аз си взех такава Peace А ако питаш за сайта на Рефан, от там съм си поръчвала от тези които са 50 мл и пак са ми трайни колкото тези от 53мл. Peace

# 559
Днес бях да тествам в Lily и DM и да се запозная с някои от препоръчаните тук парфюмчета и се сдобих с  две Blush-зеления кашмир на Tessori D'oriente  Blush  Води се унисекс, но на мен ми идва доста лек и пудрест. Усещам го като напудрено сандалово дърво с едвам доловима зелена нотка. Определено е много приятен и траен Peace

Скрит текст:

Търсих и във Fragrantica, но не намерих парфюм с тези нотки.  Предполагам, че след като Blue Caffe имитира Light Blue  и това трябва да има известен аналог, та ако може малко помощ при откриването му Hug

Тествах и Diable Bleu на Lamis- първоначално ми лъхна на развалени плодове Sick Точно едно такова неприятно и сладеещо. След 20 минути докара аромат на захарен памук, но това неприятното си остана. Помня, че това парфюмче е имитация на Angel,  но аз имам рефанската версия и не откривам никакви прилики Naughty При рефанския се усеща само много силно пачули и шоколад, които с времето се преливат по-нежно.  Оригиналният Angel  на кое от двете повече прилича, понеже не съм го тествала?

И последно пръснах Enigmatic от парфюмчетата на Elode- еми докара аромат на зелена салата, обилно полята с оцет Shocked Не очаквах точно такъв аромат, но факт.

Рефанският Ейнджъл категорично е по-близък до оригинала, но не и напълно.

Най-близката и трайна версия на Ейнджъла е тази на Ди енд Пи.

Аз съм имала Diable Blue, за парите си заслужаваше. Simple Smile

# 560
  • Бургас
Императрицата при мен е трайна и в капсулован вариант и в наливен.От сайта им също са трайни.

# 561
момичета, някой да знае добри имитации на следните парфюми?

Lou Lou Cacharel- видях в един турски списък на sansiro  но не знам дали у нас се внася

She Wood by Dsquared

Lalique Lalique- този адски много ми напомня на друг парфюм но не мога да се сетя кой и полудявам #Crazy

# 562
  • Пловдив
Току що ми дойде парфюмчето 126 на Рефан, който ми препоръчахте. Много е хубав. Благодаря ви! Дано да е траен

# 563
Момичета, знаете ли това дали е имитирано?

# 564
Привет„дами!Искам да ви питам за парфюмите SANGADO,дали са имитации или са техни собствени?

# 565
Привет„дами!Искам да ви питам за парфюмите SANGADO,дали са имитации или са техни собствени?
На първа страница - в четвъртия пост има списък какво имитират:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890613.0;topicrefid=19

# 566
Супер,направо се отнесох можех да видя преди да питам Embarassed,но не виждам мъжките аромати newsm78,препоръчайте ми и мъжки  парфюм.За 14 февруари има изгодна оферта-2 за 39,99! Благодаря! bouquet

# 567
  • Бургас
Мимето,в предни постове едно момиче беше крайно разочаровано от Сангадо,помисли си добре.Гледам,че искаш да гръмнеш два направо,според мен не прави грешка на сляпо.Сумата си е за един оригинал от нета направо,има страхотни парфюми за тея пари. bouquet

# 568
Мимето,в предни постове едно момиче беше крайно разочаровано от Сангадо,помисли си добре.Гледам,че искаш да гръмнеш два направо,според мен не прави грешка на сляпо.Сумата си е за един оригинал от нета направо,има страхотни парфюми за тея пари. bouquet

ДА,права си точно за това питам,интересувам се защото не познавам ароматити.А относно офертата-видях я и я споделям с вас,има време ще размисля,а поръчката е лесна работа, Joy Simple SmileБлаГОДАРЯ bouquet

# 569
Преди малко пристигнаха двете парфюмчета на Лорис- Samsara и Amber Elexir и сега ги тествам, но на първо четене не съм очарована. Sad

Samsara-та доста ми сладнее. Не знам как е оригинала, но при таи имитация усещам основно иланг-иланг и малко ванилия. Няма подправки, няма сандалово дърво. Ще оставя шишето да отлежи няколко дни и пак ще я пробвам пак.

Amber Elexir- само съм го пробвала от каталозите на Орифлейм от онези ароматизирани странички, но ми се вижда доста слаб аромата. Липсва му плътност и трайност. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт