Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 812
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
vivian_my, Страхотна  Peace От къде е?

# 406
  • София
Уникално! И аз искам да знам за ризата! Peace
Много харесвам бяла риза с такъв нестандартно елегантен модел!

# 407
Ризата е от фешън дейс. Hug  Марка Only Peace

# 408
  • срещу двата комина :)))
един почно/пуловер от мен

Скрит текст:

# 409
От 16 март ще може да се правят онлайн поръчки от Зара Simple Smile)

Ееееееее.....супер!!!!  Heart Eyes Ето това е НОВИНАТА НА МЕСЕЦА  Laughing

Страхотна новина  Simple Smile Благодаря, че сподели  Peace

# 410
# 411
Нещото, което най-трудно си намирам са удобни обувки! Всичко бих дала, за да не ме болят краката. Ще отскоча до Мussete да видя тези!  Heart Eyes

# 412
Нещото, което най-трудно си намирам са удобни обувки! Всичко бих дала, за да не ме болят краката. Ще отскоча до Мussete да видя тези!  Heart Eyes

И аз, но намерих тези Simple Smile Наистина са адски удобни Simple Smile  Crazy  Heart Eyes

# 413
вчера по случай 8-ми март си подарих едни обувчици, бяха намалени, естествена кожа. И цветя щях да си самокупя ама ме хвана срам.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12794 … 3&oe=5758FBFA

# 414
вчера по случай 8-ми март си подарих едни обувчици, бяха намалени, естествена кожа. И цветя щях да си самокупя ама ме хвана срам.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12794 … 3&oe=5758FBFA
Много са сладки от къде са?

# 415
Аз работя до The mall, има вътре един магазин..Nickels или нещо подобно беше. Случайно влязох. Хубава, мекичка кожа са, и бяха намалени на 49лв., което ми се стори много добра цена.

# 416
Аз работя до The mall, има вътре един магазин..Nickels или нещо подобно беше. Случайно влязох. Хубава, мекичка кожа са, и бяха намалени на 49лв., което ми се стори много добра цена.
Чудесно.
Когато имам път към София и минем през The Mall ще погледна този магазин Simple Smile .

# 417
Рядко показвам придобивки, но като се заговорихте за удобни обувки, ето тези ме изненадаха изключително приятно и затова споделям.

Скрит текст:

# 418
Рядко показвам придобивки, но като се заговорихте за удобни обувки, ето тези ме изненадаха изключително приятно и затова споделям.

Скрит текст:

От кое Манго ги взе?  Simple Smile много са хубави, искам нещо такова за пролетта. Харесах Суперстар на Адидас, но незнаят дали белите дамски ще дойдат.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт