Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 765
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • София
от мен подарък за 8-ми март от ММ  Simple Smile
http://www.fashionette.de/furla-liz-hobo-onyx Heart Eyes

# 436
Фурлата май стана новият Майкъл Корс Simple Smile

# 437
# 438
 Лу!!!!!!!!!!!!!!!! Всичко е вълшебно, но очите ми останаха в ризата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 439
Оо, Лу, страхотни са! Simple Smile Роклята много я мисля и аз, отговарят ли си размерите? По-стегната ли е по тялото или напротив?

# 440
  • Belgium
Захир, абсолютно и на мен това ми е една от любимите дрехи вече, а я имам от сравнително скоро  Heart Eyes

Iseult, да ти кажа на мен роклята ми стои една идея по-свободно, отколкото на момичето на снимката. И точно заради това все още се чудя дали да я задържа, въпреки че жълтото ѝ е прекрасно. Не съм свалила етикетите, ще помисля още малко. Иначе като размер е 36, колкото нося обикновено.

# 441
Лу, мерси, и аз така подозирах, че може да е малко свободна, ще я мисля още  Blush

# 442
  • Варна
Лу чудесни са и аз съм влюбена в ризата и лалето,абе в цялата градина  лалета Heart Eyes
Честито с  кеф да си я разхождаш.

# 443
Здравейте!
Отдавна гледам темата, но все си намирах извинения да не пишя в нея! До днес! Вчера бях на шопинг терапия със синът ми, защото таткото ни ще отсъства за седмица исе чувствахме малко самотни... как стана така, че само аз си купих дрешки... незнам  Whistling Трябва да кажа, че съм бременна и за жалост изборът от към дрехи през този предио не е богат  Rolling Eyes Така се сдобих с чифт дънки, блузка, която покрива коремчето и ще влиза в употреба до края на пролетта и тази жилетка, която е аааааадски мека! Даже с нея се чувсвтам ка … а нея и да мъркам Blush Яд ме е че повечето дрехи за бременни имат една и съща кройка, която седи добре единствено точно определени седмици от бременността  Tired Така сега обикалям магазините и търся нещо, което може да се пригоди към растящото ми тяло  Whistling

# 444
  • Street of Dreams
Честити придобивки на всички, на Мушморанка лека бременност. Simple Smile

Това ми стана любимата тема напоследък. Crazy От мен тази седмица чудно спортно якенце в прасковено от Амису, на което не намирам снимка. И едни ментови гуменки.

# 445

една от най-хубавите им колекции е миналогодишната! Аз обаче не изчаках намалението.

# 446
  • Belgium
Беки, абсолютно съм съгласна, тази ми е една от най-любимите им колекции.

Примерно последната не ми хареса и слава богу от финансова гледна точка  hahaha

Ризата я взех точно на намалението и то последна бройка, моят размер. Бяха ми я запазили.  Heart Eyes

Мushmoranka, добре дошла. Simple Smile
Наистина е доста сложно с намирането на читави дрехи за бременни, успех ти желая в търсенето.

# 447
Благодаря ви много!  Hug Ще гледам с какво сдобивате, в случай че мога да "открадна" нещо и за мен Simple Smile

# 448
Най-удобните обувки на света:) Миналата година съсипах едни и сега си взех нови:)))
http://prikachi.com/images.php?images/996/8673996f.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/999/8673999J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/0/8674000F.jpg
Поздкрепям с две ръце  Peace. Най-най-удобните обувки, които съм носила. Срам ме е да кажа колко чифта имам  Blush.
Mushmoranka, и аз съм в твоята ситуация  Heart Eyes. Абсолютно предизвикателство си е откриването на хубави "бременни" дрехи.

# 449
Лу, а от къде е ризата?

Аз само малко се чудя как би се съчетала добре, с какво я носиш? Аз съм в офис и като пиша на компютъра например, ръкавите са ми на бюрото. Онзи ден бях с една чисто бяла риза и много неприятно се зацапа по ръбовете.  Tired Тези големи ръкави пречат ли ти? Иначе е вълшебна, наистина!!

Аз нямам обувки от Мussete, но имам чанта, която излезе невероятно сполучлив избор. Само дето е много тежка, дори да няма нищо в нея. Вие ме амбицирахте да пробвам и обувките, както бях писала, имам проблем с един пръст на крака и така ме боли... изборът на обувки ми е направо кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт