Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 286
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета,къде в София мога да намеря такова сако   newsm78

# 496
  • Бургас
Момичета,къде в София мога да намеря такова сако   newsm78
H&M имат такова в сайта, но не съм го виждала в магазина http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0329650002.html

# 497
Благодаря ви, значи ще взема М, отдолу и без това ще се носи с по дебели блузи. Тук в Стокхолм не съм го виждала наживо из улиците, само лятото съм в БГ и няма да съм в масовката  Laughing, пък и е намалено...

# 498
Loving..., благодаря! Май ще накарам някой да отскочи до магазина, защото тук няма онлайн, освен да ги гледаш без да купуваш  ooooh!
От 16/03 ще може да се пазарува от сайта им и в България Wink

# 499
  • Вестерос
Определено това якенце на Зара и на мен ми се е набило на очи като адската масовка  Laughing
Навремето преди около 12 години бяха пуснали в ТераНова във Варна едно по-светло жълто пак, купих си като много идейно и различно, до 3 месеца всеки втори имаше  Laughing Харесах това на Зара, но този път пропуснах

# 500
  • Street of Dreams
Diesel Black Gold

# 501
Nicimici, Мернах подобно в една фейсбук страничка ( имат си реален магазин ) ако още те интересува  Peace

# 502
  • София
Nicimici, Мернах подобно в една фейсбук страничка ( имат си реален магазин ) ако още те интересува  Peace

Да да,може и на лични ако прецените да ми пратите адреса.Благодаря и на .Яна. за предложението,и аз не съм виждала в магазина им такова.

# 503
# 504
  • Пловдив
Якенцето на Зара го засичам всеки ден из София Mr. Green Само днес го видях поне два пъти. Най-често в жълто. Именно и мен това ме отказа да го взема. Иначе имам кожени якета от тях, бих казала, че си отговарят като размер.

# 505
  • София
Аз имам и палто на Зара, също масовка. С кожените ръкави и със странично цип закопчаване. Бершка сега са пуснали вариация на темата. Аленка показа наскоро тук.
Та тръгнах да казвам ooooh!....А. Да. Че и и палтото всех размер по-голямо. Блузи Зара нося S, но връхни М. Иска си мерене. Wink

# 506
  • тук-там
Честита ни Зара. Доставка 10 лв? newsm78

# 507
  • София
От немския сайт доставката е 3,95 евро и безплатна при поръчка над 50 евро...
Хубаво, че поне има БД до магазин.

# 508
Скоро нищо не съм си взимала защото си имам всичко , но получих една интересна туника за подарък в комплект с лента за коса Simple Smile

# 509
Момичета,

скоро си взех рокля от Vincit (грабна ме просто...)

Материята е креп жоржет.
Обмислям вариант за колан и ми допада и мисля че ще е добре, някакви предложения за колани...?

Наличните в гардероба ми са само за дънки.

Общи условия

Активация на акаунт