Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 277
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • в Кошера
Две неща от преди месец:

Очила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елек  Heart Eyes

# 556
  • Sofia

И аз съм им вдигнала мерника. Разкошни! Heart Eyes Само фактът, че станаха твърде преекспонирани, е леко дразнещ.

# 557
  • в Кошера
Селин не са масовка из родните ширини като Диор или Рейбан, примерно. И съимениците им в кавички.
Аз съм им заклет фен, просто защото ми застават перфектно на лицето. Нещо, което не мога да кажа за нито един модел на Диор, колкото и да ми харесват...

# 558
Аз пък отдавна заглеждам тези дънкови елеци newsm78 Дайте идеи за аутфит с този модел елек  Thinking

# 559
  • Sofia
Аз пък отдавна заглеждам тези дънкови елеци newsm78 Дайте идеи за аутфит с този модел елек  Thinking

Може да попиташ и в тази тема. Момичетата са доста отзивчиви и идейни, по мои наблюдения. Peace

# 560
  • Вестерос
Може ли да покажете пак бижутата, че не виждам поста

# 561
Нещо ново...  Crazy

Скрит текст:

Чантите не помня дали качвах... Embarassed

# 562
  • Пловдив
Момичета,купували ли сте обувки от Topshop? Харесах си един чифт,но не знам дали си отговарят. Между два размера съм по принцип и опасенията ми са,че може да не оцеля правилния.

# 563
  • София
Момичета,купували ли сте обувки от Topshop? Харесах си един чифт,но не знам дали си отговарят. Между два размера съм по принцип и опасенията ми са,че може да не оцеля правилния.

Да на 100% си отговарят, но моите 2 чифта са на ток. Ако са ниски си вземи по-големия размер, но зависи от модела. Дано съм била полезна, успех  Simple Smile

# 564
  • Пловдив
Благодаря. Сега остава само да се начудя между тях и едни други Laughing

# 565
# 566
  • Варна
И аз с нова чанта   http://prikachi.com/images.php?images/726/8712726g.jpg
нямам търпение да я получа.

# 567
desuri , откъде е чантата? Много е хубава !

# 568
  • Варна
desuri , откъде е чантата? Много е хубава !

Благодаря от Манго е.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт