Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 893
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Belgium

Мммм ...попадението е уникално!  Heart Eyes Представям си, каква красотия си с този панталон Wink

Blush Hug

Лу кожения слим е уууууникален.

Деска
, и е много удобен, нещо което не е характерно за този тип панталони. Ако имаш път към Зара, непремнно го преслушай  Laughing

Аз си взех едни гумени ботушки, отдавна търсех някакъв читав модел, че тук са ми много необходими:

# 77
  • Пловдив
Лу, сложно, в града ни няма Зара...

# 78
Зара от днес в намаление.

# 79
И аз да питам Лу за панталона.
Велуреният как е на живо?

Много тъпо,че тук няма Зара,от време на време харесвам нещо и се започва едно звънене по телефоните,те почит винаги са им разпръснати по магазините нещата и не мога от един обект да взема нещо,а 15 куриера трябва да пращам. Хич не е удобно.

# 80
  • Belgium
Спарки, моят е този от изкуствена кожа.

Велуреният дори не съм го и забелязала в магазина, така се залепих на кожения модел, та не мога да съм ти полезна  Laughing

Наистина е досадно това, че различните им магазини са заредени с различни артикули. Аз още като го купувах в магазина бяха останали само 5-6 бройки и то единствено в размер S.

# 81
http://www.zara.com/bg/en/promocija/woman/trousers/view-all/faux … 1572p2814004.html

ей го велурения,кожения в сайта го няма за да звънна и да пипам къде е наличен. Tired

Чудя се обаче ХС дали ще ми стане Thinking на манго съм 34. Знам,че те са много единтични като модели,та ХС дали ще ми е ок?
Да знам ,че да пращам една приятелка да ми го взима Crazy

Oбаче се притеснявам дали този велур няма да се изтърка кофти Tired

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 20:09 от sparkling eyes

# 82
  • Belgium
Нещо не ми харесва тоя велур от снимките, ако трябва да съм честна  Thinking

Да знаеш, че S e доста тесничък като размер, не знам XS-а колко ще е миниатюрен. Аз също съм XS на Манго, но панталонът на Зара си ми е S размер и ми "заспа", както се казва  Laughing

# 83
# 84
http://www.zara.com/bg/en/promocija/woman/trousers/view-all/faux … 1572p2814004.html

ей го велурения,кожения в сайта го няма за да звънна и да пипам къде е наличен. Tired

Чудя се обаче ХС дали ще ми стане Thinking на манго съм 34. Знам,че те са много единтични като модели,та ХС дали ще ми е ок?

М,купих го. ХС и даже ми е широк в колана. Още обаче не мога да преценя харесвам ли се или не. За изтъркването при носене и да се изтърка няма да личи,защото целият му ефект е с точно като напукана и изтъркана на места кожа. Нещо циповете леко ме притесняват и му се чудя още Tired

# 85
# 86

М,купих го. ХС и даже ми е широк в колана. Още обаче не мога да преценя харесвам ли се или не. За изтъркването при носене и да се изтърка няма да личи,защото целият му ефект е с точно като напукана и изтъркана на места кожа. Нещо циповете леко ме притесняват и му се чудя още Tired
Ако все още имаш време, по добре го върни.

# 87
  • тук-там

Материята лигава ли е или по-стегната? Не стои като  клин нали? И аз му се чудя.....

# 88
Материята не е лигава, хубава е.
Ще го връщам. Нали няма да има проблем да ми върнат парите? Или трябва само да се заменя?

# 89
Това е Zara все пак, дори и в България. Връщат парите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт