Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 735
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Нови боти  Heart Eyes
Скрит текст:

Много ми харесаха  Heart Eyes

# 211
  • ...край Дунава
Много теми съм изпуснала, много неща имам за показване, пускам едно от всички за така "киселия" запис  Mr. Green

Ботушки

С тях  Grinning

# 212
Много теми съм изпуснала, много неща имам за показване, пускам едно от всички за така "киселия" запис  Mr. Green

Ботушки

С тях  Grinning
Откъде са искам и аз такива зелени. Hug

# 213
  • Belgium
Сисчееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 214

Ботушки

С тях  Grinning

Не ти ли е студено в снега с гумени ботуши? Много са хубави (имам същите но друг цвят) не мога да ги обуя в сняг Shocked Студено ми е и ги нося само есен и пролет, с вълнени стелки, когато е много дъждовно. И лятото понякога ги обувам, не в БГ естествено Peace

# 215
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много от моделите са с пришит плат във вътрешноста,иначе само гума и аз не бих носила.Изглеждат сладурски на вид.

# 216
За тези ботуши има специални чорапи, но дори и с тях ботушите не топлят и не стават за сняг.
http://sites.psu.edu/artinmotion/wp-content/uploads/sites/1499/2 … r-group-photo.jpg

# 217
  • ...край Дунава
Естествено, че е студено, и аз не съм виждала гума да топли  Mr. Green
Два пъти съм ги носила с плетен чорап до коляното (който не се вижда  Wink ) е, не е най-топло но и не измръзнах от студ Rolling Eyes

На чорапите им се чудя още преди да си купя ботушите, дали изобщо вършат работа?  Tired

kikamora от личен опит ли казваш, че не топлят?

Лу   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
╚Sisley╝ , много свежо

# 219
Два пъти съм ги носила с плетен чорап до коляното (който не се вижда  Wink ) е, не е най-топло но и не измръзнах от студ Rolling Eyes

На чорапите им се чудя още преди да си купя ботушите, дали изобщо вършат работа?  Tired

Естествено, че мой Wink.

# 220
  • в 1001-та нощ
PUMA outlet women's sneaker wedge selection - MOTORSPORT/Ferrari

Връзките завършват с италианския трикольор - много сладурско изглежда Simple Smile

И още една в скрития текст Simple Smile

Скрит текст:

# 221
  • Sofia
   Малко бижута от мен. Sunglasses

Обици 1:
Скрит текст:

Обици 2:
Скрит текст:

Обици 3:
Скрит текст:

Обици 4:
Скрит текст:

# 222
  • срещу двата комина :)))

аз имам от чорапите и ми топлят  Peace носих ги не в сегашните студове, но в снега след нова година  Peace бях за няколко часа навън и не ми беше студено дори и за малко  Sunglasses

# 223
  • тук-там
И обикновени ски чорапи - неопренови вършат работа. Но, най- важна е стелката отдолу - да е с естествена вълна. Peace

За да не е спам!

http://prikachi.com/images/299/8586299M.jpg       Heart Eyes

Много търсени и чакани!     

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 21:06 от Wild_rabbit

# 224
Естествено, че е студено, и аз не съм виждала гума да топли  Mr. Green
Два пъти съм ги носила с плетен чорап до коляното (който не се вижда  Wink ) е, не е най-топло но и не измръзнах от студ Rolling Eyes

На чорапите им се чудя още преди да си купя ботушите, дали изобщо вършат работа?  Tired

Лу   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Естествено, че мой Wink.
Потвърждавам Peace
Топлят за около 15 минути макс. ходене пеша навън.
Бих избрала неопренови чорапи или поне специалните термо, които не съм виждала у нас да се продават, но ги има в амазоните.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 19:54 от goddess

Общи условия

Активация на акаунт