Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 287
  • 721
  •   1
Отговори
# 510

Уникален цвят, много ми хареса

# 511
  • София
Две гривни, които са мноооого мои и в двата смисъла  Mr. Green Flutter Crazy

гривна 1, моята е високата... Тотално любима... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
гривна 2, също  Heart Eyes

# 512
  • Belgium
Леле, Ноарче, гривна 1 цепи мрака!!!  Crazy Heart Eyes

От къде е?

# 513
  • София
Лу, гривната е на MODO, обаче мисля, че друга такава няма. Малката обаче е налична (от същата кожа е), както и колието, което едва издържам да не похитя...  Blush Mr. Green Crazy

# 514
  • Belgium
Мерси, Ноарче, ще ги преслушам задължително Hug

Ако много се тръшна предполагам, че ще ми изработят подобна по поръчка  Laughing

# 515
  • Бургас / София
Запис, уникални гривни, Ноар. Пуснали са Онлайн и магазин на Bershka, също така спряха и сайта на Oysho за България, предполагам, че поради същата причина, но наистина цените за доставки са безбожно скъпи, както всичко в нашата мила родина, а какъв стандарт водим на живот и все пак при поръчка над 97 лева доставката е безплатна до 16 април. В зара дрехите много рядко са ми харесвали, като изключим Панталоните и дънките и якетата  Heart Eyes . И все пак се радвам, че електронният бизнес има развитие в България и все повече марки правят достъпно това и за нашият пазар.

# 516
  • Belgium
Нали знаете, че съвсем скоро Forever 21 отварят магазин в София?

http://www.forever21.com/

Не че са кой знае какво, но имат огромно разнообразие и са евтини  Laughing

# 517
Скоро по случайност влязох в този магазин. Има интересни неща, но крайно неподходящи за жени над 35.  Peace
По- скоро са подходящи за млади момичета.

# 518
  • Belgium
Дам, никой не е казал, че са за над 35 годишни, макар че имат някои бейсик неща като тениски примерно, които могат да се носят независмо от възрастта.  Peace

За мен са алтернатива на H&M без да имат луксозни серии като шведите.

# 519
  • в 1001-та нощ
А къде ще бъде?

# 520
  • Бургас / София
И Ойшо са пуснали онлайн магазин, леле супер доволна съм  Grinning

# 521
  • USA
Тук на всяка крачка ги има.Младежките модели не са ми проблем,но качеството определено не ме впечатли.
За 13-18 годишни момиченца обаче е все едно са в рая - хем евтини,хем с разни джунджурийки,шарки,дупки и паетки...точно както си ги харесват.

# 522
  • Belgium

В Paradise, само още не са обявили официално дата, но говорят за пролетта, значи скоро трябва да е откриването  Laughing

# 523
  • в 1001-та нощ
Ооооо, супер Simple Smile Колекцията кожени и велурени ... много ми напомня на Amisu за New Yorker - чак се зачудих да нямат нещо общо Simple Smile  Определено ще го посетя Simple Smile

# 524
След първото ми влизане в този магазин, това ще остане и последното ми , освен ако не съм решила да направя на някой крайно неподходящ подарък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт