Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 278
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Доста са подобни с другите младежки масови марки  Laughing

Това, което на мен ми допадна (тук в Белгия също ги има много) е наистина огромният избор от най-различни бижута - от най-фините и незабележими синджирчета до огромни, масивни, statement колиета. Ясно е, че ще се скапят за сезон-два, но са си ок на тази цена.

# 526
На мен ми се сториха доста по- парцаливи примерно от ХМ. Материите им са сякаш износени и ми лъхаше на нечистоплътност. Издържах в магазина само около 5 Мин и се изнесох със светкавична скорост.

# 527
  • Вестерос
По-працаливи от НМ  Shocked смятай Laughing

# 528
  • USA
GAP дънки шортички

Nanette Lepore 'Paros Paisley Goddess' One-Piece Swimsuit

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 01:23 от Beautyholicа

# 529
  • София-Младост

В Paradise, само още не са обявили официално дата, но говорят за пролетта, значи скоро трябва да е откриването  Laughing
На 2 април ще е грандиозното откриване Simple Smile

# 530
Лу, гривната е на MODO, обаче мисля, че друга такава няма. Малката обаче е налична (от същата кожа е), както и колието, което едва издържам да не похитя...  Blush Mr. Green Crazy
Просто се влюбих в тези бижута  #Crazy
Само онлайн ли се продават? През фейсбук страницата?

# 531
Здравейте  Simple Smile предполагам че въпросът ми не е за тази тема, но все пак.....  Peace трябва ми резервна дълга дръжка за чанта Furla ,моята се скъса много лошо Sad .....Знаете ли от къде мога да си купя  newsm78

# 532
  • Sofia
Здравейте  Simple Smile предполагам че въпросът ми не е за тази тема, но все пак.....  Peace трябва ми резервна дълга дръжка за чанта Furla ,моята се скъса много лошо Sad .....Знаете ли от къде мога да си купя  newsm78

Една бърза проверка с Google ми подсказа, че вероятно, ако занесеш чантата в някой от фирмените магазини на Furla, ще могат да я приемат за поправка – естествено, едва ли ще излезе бюджетно. Поне смятам, че е логично тази услуга да се предлага и в родните магазини на бранда – четох за идентичен на твоя случай, който, обаче, се развива на територията на САЩ.

Иначе, не ми се вярва да успееш да намериш на друго място точно такъв тип артикул, дори и онлайн – все пак, става въпрос за нещо много специфично. Успех! Peace

P.S.: Ти, всъщност, държиш дръжката да е оригинална, нали?

# 533

Една бърза проверка с Google ми подсказа, че вероятно, ако занесеш чантата в някой от фирмените магазини на Furla, ще могат да я приемат за поправка – естествено, едва ли ще излезе бюджетно. Поне смятам, че е логично тази услуга да се предлага и в родните магазини на бранда – четох за идентичен на твоя случай, който, обаче, се развива на територията на САЩ.

Иначе, не ми се вярва да успееш да намериш на друго място точно такъв тип артикул, дори и онлайн – все пак, става въпрос за нещо много специфично. Успех! Peace

P.S.: Ти, всъщност, държиш дръжката да е оригинална, нали?
По принцип искам да е оригинална,но в краен случай мога да преглътна и да взема някоя дръжка,която не е на Furla.
Проблемът е, че чантата не е от БГ и не знам дали имам шанс във  фирмените магазини тук. Чантата е модел Liz и  ми е неудобно да я нося на къса дръжка,особено когато съм с яке или нещо по-плътно.

# 534
  • Sofia
   Звънни утре в някой от магазините им, а може и направо в централата (ако имат такава за България). Вероятно ще могат да са ти от полза.

Иначе, дръжки от всякакъв вид, размер, цвят, материал и т.н., можеш да намериш в сайтове от типа на Ebay, търсейки по ключови думи – например, "Bag strap". Разнообразието е наистина огромно. Peace

# 535
  Звънни утре в някой от магазините им, а може и направо в централата (ако имат такава за България). Вероятно ще могат да са ти от полза.

Иначе, дръжки от всякакъв вид, размер, цвят, материал и т.н., можеш да намериш в сайтове от типа на Ebay, търсейки по ключови думи – например, "Bag strap". Разнообразието е наистина огромно. Peace

Благодаря ти за инфото и бързото включване  bouquet

# 536
Ей това Heart Eyes Направо съм пристрастена към този тип сутиени  Crazy

# 537
  • Варна
Определено това якенце на Зара и на мен ми се е набило на очи като адската масовка  Laughing
Навремето преди около 12 години бяха пуснали в ТераНова във Варна едно по-светло жълто пак, купих си като много идейно и различно, до 3 месеца всеки втори имаше  Laughing Харесах това на Зара, но този път пропуснах
И аз го имах това яке,
последно го обличах на пикници Simple Smile
Но го разкарах. Наистина ли са минали
12 години...леле Simple Smile

За да не е спам:
Манто

Пуловер

# 538
  • Бургас / София
Преди в Теранова имаше много хубави дрехи, а сега са много зле .

# 539
  • София
Слънчеви очила - Fendi

Общи условия

Активация на акаунт