Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 238
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Street of Dreams
Pepe Jeans

# 646
сандали
Скрит текст:

# 647
По-миналото лято си взех сандали на Тамарис - изглеждат по абсолютно същия начин, само токът е различен!

# 648
много свежо потниче за летните дни край морето Simple Smile

# 649
Днес се бъзикахме в офиса, че аз съм виновна за дъжда, задето си напазарувах сандалки оняден:

# 650
  • Sofia
   Вторите са много кукленско-сладурски. Heart Eyes

# 651
Днес се бъзикахме в офиса, че аз съм виновна за дъжда, задето си напазарувах сандалки оняден:

очите ми останаха в първите! Иначе преди 3-4 години си бях взела абсолютно същия модел като вторите, но по-тъмен цвят! Все още много ги обичам!

# 652
  • София
kopche, страхотни са обувките на Тара, удобни и елегантни Heart Eyes

Би ли казала къде в София ги откри? Аз съм ги намирала с Стара Загора, но много ще се радвам да мога да ги преслушвам тук Hug
Благодаря! bowuu
Обувки на Тара купувам от 2 места в София.
Бизнеспарка. Мл.4, магазина за обувки на 3та сграда.
Но.... най-любим ми е магазина на ул. Солунска и Хр. Белчев. Преди Витошка. Диагонално на р-т "Кактус"- р-та на Шеф Манчев. Party Party Party

# 653
  • Тра-ла-ла
Бизнеспарка. Мл.4, магазина за обувки на 3та сграда.
Това някъде вътре в Бизнес парка ли е, че не знам там кое какво е?! Има ли други обувки, освен на Тара? Мъжки има ли? bouquet

# 654
  • София
3-та сграда е сградата, където е аптека Субра. Срещу сградата на Теленор. Магазинът за обувки в Бизнеспарка е този и той е един единствен.
За мъжки ще излъжа. И да има, не съм влизала отдавна, заради надценките, които слагат там и липсата на пост терминал, още повече... ooooh! #Crazy

# 655
# 656
  • Пловдив
DqVoLsKi_ChArOvNa, от къде купи потничето, прекрасно е  Peace Heart Eyes

# 657
DqVoLsKi_ChArOvNa, от къде купи потничето, прекрасно е  Peace Heart Eyes
Благодаря  Simple SmileИ на мен ми допадна.Свежо за лятото .
Взех го от новата платформа shedd .Намерих обяви на момиче които изработва сами тениските и потниците .
Като написах #тениска и те излизат всички обяви и случайно го видях .В shedd се търси само с #хаштаг и изписване на името на артикула .
Не знам дали ако кажа името може да се търси по име .

# 658
  • Пловдив
А това shedd някакво приложение ли е  Blush чувствам се като индианец.

# 659
А това shedd някакво приложение ли е  Blush чувствам се като индианец.
да приложение за телефон http://www.shedd.bg/?gclid=CIe_2NShiMwCFcsp0wodfVkAiw .

Общи условия

Активация на акаунт