Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 227
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
# 664
# 665
  • София

ох, уникални!!! Сподели моля те от къде са  newsm51

# 666
  • София
изключително удобни обувки
Скрит текст:

# 667

ох, уникални!!! Сподели моля те от къде са  newsm51

Влюбена съм в тях... Heart Eyes От Мюзет са:) Предимно от там си купувам обувки. Наскоро си взех и сини, и червени, но кожени.  Между другото Бианка Ди (продават ги в Пепина М) също имат модели от лак с този перлен ефект Simple Smile От тях имам розови, тъмно сини и зелени... Има всякакви цветове...
Мюзет също имат разнообразни.. Получават стока всеки вторник и петък Simple Smile Имат магазин в София и Сердика мол.. Споделям в случай, че не знаеш магазина Hug

# 668
  • София
Малко извън темата,но понеже чета добри отзиви за обувките на Mussete какъв е порядъка на цените им.Мисля да се занеса до там и да пробвам,но все пак да съм подготвена.И изцяло кожени ли са?

# 669
Малко извън темата,но понеже чета добри отзиви за обувките на Mussete какъв е порядъка на цените им.Мисля да се занеса до там и да пробвам,но все пак да съм подготвена.И изцяло кожени ли са?

Да, кожени са изцяло. Подметките на обувките с ток са от гьон. На спортните и балеринките не.
Цените варират от 100 и нещо нагоре.
Тези на ток около 210лв. Зависи от модела. Спортните около 170, а балеринките около 130
Това са приблизителни цени. Simple Smile

# 670
  • София
Благодаря! Peace

# 671
Модела на Musset, който накупихме тук, са пуснали и Карло Фабиани. Те май са малко по-евтини, но пък качеството им не е много високо и все нещо не им е доизпипано.

# 672
Модела на Musset, който накупихме тук, са пуснали и Карло Фабиани. Те май са малко по-евтини, но пък качеството им не е много високо и все нещо не им е доизпипано.

И аз видях и щях да падна. Grinning  Кофти копие са. А аз влезнах в магазина точно с този модел на Мюзет и продавачките се строшиха да ме гледат в краката  Joy Много ми стана смешно

# 673
  • София
Кой е този модел?Вероятно сте го обсъждали,но съм пропуснала.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт