Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 137
  • 894
  •   1
Отговори
# 840
# 841
  • Вестерос
Нората в реклама я гледах на някаква сладкарница  Laughing

# 842
Е тя сега ако не използва да изкара някой лев, кога Laughing

# 843
Нората в реклама я гледах на някаква сладкарница  Laughing
Ужасна реклама. ooooh! Харесвам Нора, но рекламата нещо не и' се получава.

# 844
  • Вестерос
Първият участник във фермата 2 е Елен Колева, актрисата

# 845
  • in Wonderland
Оф, бг селебритата се издържат предимно от риалити формати Tired Писна ми все едни и същи лица да въртят! 

# 846
  • Sofia
Тя не е участвала в реалити

# 847
Тя не е участвала в реалити
Беше в нещо с танци и после в И аз го мога. Да, не са точно риалити с "къща", но пак са някакви формати. На мен ми харесваше като танцьорка.

# 848
  • София
така си е, въртят се из телевизиите и форматите - то не са черешки, тоне са стажанти, ферми, ББ, капки... И то поне да бяха добри актьори или да бяха наистина реалитите, пък хубава работа, ама българска.

# 849
  • Велико Търново
Е, нямаше ли да са обикновени, непознати хора? Confused Писна ми, каквото и да пусна, все т.нар.известни личности да гледам ooooh!

# 850
  • sofia
Явно, противно и на моята непоносимост към подобни "випове", това се продава...Ето, че и ВИП Брадър се задава...

# 851
  • София
Не зная дали участниците печелят нещо друго, освен хонорарите си, но за мен нито един от участниците в което и да е шоу не е оставил у мен добри впечатления, дори имайки си едно наум, че може да е по сценарий.

# 852
Първият участник във фермата 2 е Елен Колева, актрисата
Въй ooooh! . Не знам дали е участвала във формат с танци  newsm78, в едно такова участваше друга"храбра" шивачка, Виолета Марковска, но Елен Колева беше водеща на готварски формат (забравих му името, Сидония, някоя си го спечели) и там никак, ама никак не ми хареса. Да я видим тук. Дали ще я тикат напред? newsm78

# 853
Участваше в Денсинг старс Елен
http://vbox7.com/play:fe3305322b

# 854
Ясно, пропуснала съм.  Peace  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт