Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Бухалче, браво за хубавите новини! Честити панделки!

# 316
Честито панделки, Бухалче Simple Smilebabydust7

# 317
Здравейте и от мен. Аз тъкмо се завръщам от преглед. Младежа ( продължава да е младеж) е добре, расте - 400 гр. каза доктора. Утре имам час от 16:30 за ФМ в Стара Загора при Цонева. Да го огледа по-подробно. За сега е седалищно, но то има още много време.
Иначе разгледах три магазина уж да видя колички - еми само една-две отговориха на най-важния ми критерии да се вдигат лесно на задни гуми. Надявам се утре в Стара Загора да мога да видя повече марки.

# 318
Amairani, тази др. Цонева Ина ли се казва? Добра ли е? От къде имаш отзиви за нея? Ако имате възможност може да посетите тези магазини в Стара загора.
 http://baby.galix.bg/контакти
Браво за хубавите новини и дано и прегледа утре да мине супер. Ще чакаме да пишеш.

# 319
Карагогова, то всичко има в бг-мама-та, ама кой да гледа.. Simple Smile
Честито за всички минали преглед, и на узналите пола!
И аз няма да мога да ползвам кой знае колко неща от каката, че почти всичко и е розово ( освен нещата, които аз съм купувала, но те са сравнително малко). Бях предупредила за подаръците лели и баби, да се въздържат от розовия цвят, но в крайна сметка се оказа, че все пак той преобладава в гардероба. Но нищо- тъкмо ще имам повод да пазарувам повече този път Simple Smile За по-едрите неща- само ново корито и шезлонг ще са ми необходими. Шезлонг ми бяга дали за временно ползване и си го върнах, а коритото от каката ми е със сифон и тапа на дъното. И тъй като до около годинката я къпехме в хола- и беше открила тапата,няколко пъти ни наводнява.  Оттогава започнахме в банята и сега там го ползваме.  Пък и все си мисля, че на 1г.10 м ще е малко рано да я къпя права, а и да делят с бебето едно корито... Затова няма да рискувам и ще купя ново, този път без сифони Simple Smile
Моята количка е от Галикс, всъщност от техен партньор, но съм много доволна, както вече съм казвала.

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 14:52 от Denny_Iv

# 320
Ей ме и мен след фетална ехокардиография.
Вече мога да си отдъхна спокойно- всичко е наред със сърчицето и кръвотока на бебето. Удебелената хордичка, която се вижда на ехографа, или ще се оправи до раждането, или малко след това. И не е показател за бъдещи сърдечни пороци.
Препоръчаха ни след раждането да се проследи дали всичко е наред, но това го препоръчват на абсолютно всички по думи на лекарката.

Честито за хубавите резултати от прегледи и на другите момичета.
Аз от радост се поглезих с едно безкофеиново кафе, бисквити и си изпробвах новите лакове. Та сега съм с празничен маникюр. Вече ми е съвсем празнуващо!  pletka santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 321
Ето ме и мееен!

Радвам се за всички ви с добри новини.Само така трябва да бъде и занапред!

Евелина честити сини гащички.

Бухалче честити розови гащурки,веднага мятам щъркелчето.

Аз днес освен с нова покупка за бебка и че дядо Коледа донесе подарък и за моя непослушко в детската градина с друго май немога и да се похваля. Whistling

# 322
 karina31 точно Ина Цонева е. Моя доктор ми я препоръча. Реално лични отзиви няма. Като чета за в нашия район я хвалят. Май не е много словоохотлива, но била добър специалист. Утре в  16:30 ми е часа и като мина ще пиша лични отзиви.
Сега търся в нета адреси на бебешки магазини в Стара Загора.  Rolling Eyes
 rosit@ и при нас в градината днес ще ходи Дядо Коледа, но няма да оставя подаръци - подаръците вкъщи. Аз така съм доволна, че нещо гледам да не подхранвам идеята, че Дядо Коледа оставя подаръци. Иначе днес й купихме и подаръка от мен и баща й. А познай дали утре, ако разглеждаме детски магазини ще се разминем без още един подарък. Whistling

# 323
   Здравейте момичета, кокичета!
Благодаря за линковете към лентичките! Hug  Hug  Hug   Нова съм и не съм много в час, но успях да си сложа и аз  Grinning Отдавна се чудех как си ги слагат съфорумките.  Grinning
Нямам време да пиша, че все съм на работа  Sad , но за сметка на това редовно ви чета - страхотни сте и ме зареждате с много положително настроение и емоции  bouquet

# 324
Здравейте, момичета. Напоследък като легна на лявата страна си усещам сърдечния ритъм, не е ускорен, нямам сърцебиене просто го усещам повече от преди. Четох, че е нормално, защото кръвта в организма ни се е увеличила значително... Кръвното ми е нормално, пулса също е в граници. На някоя случва ли се?
 Чета, че ви измерват дължината на шийката на матката и попитах моята лекарка, а тя ми отвърна "Ти не си раждала, нямаш болки,не си имала рискова бременност, не мисля, че има причина да я меря на този етап" чак се обиди, че зададох въпроса...
Също ми е интересно феталната ехокардиография, на която ходите докторът ли ви праща или е препоръчително да се направи? Моята доста неща не ми казва...дори не знам дали мери пулса на бебо, освен ако не излиза на видеозона.

# 325
Наталкус, успокой се вече и се радвай на празниците.
Дени, ще може ли да споделиш каква точно ти е количката от която си доволна.

# 326
Здравейте, момичета. Напоследък като легна на лявата страна си усещам сърдечния ритъм, не е ускорен, нямам сърцебиене просто го усещам повече от преди. Четох, че е нормално, защото кръвта в организма ни се е увеличила значително... Кръвното ми е нормално, пулса също е в граници. На някоя случва ли се?
 Чета, че ви измерват дължината на шийката на матката и попитах моята лекарка, а тя ми отвърна "Ти не си раждала, нямаш болки,не си имала рискова бременност, не мисля, че има причина да я меря на този етап" чак се обиди, че зададох въпроса...
Също ми е интересно феталната ехокардиография, на която ходите докторът ли ви праща или е препоръчително да се направи? Моята доста неща не ми казва...дори не знам дали мери пулса на бебо, освен ако не излиза на видеозона.
Ха, на мен това ми звучи супер несериозно! Аз без да имам оплаквания, да съм раждала и с предишни спонтанни аборти на рутинен преглед разбрах,че съм със скъсена шийка, че и леки контракции имах (които пак не усещах). А на предишната ЖК всичко си беше в норма.
Нямах намерение да правя фетална ехокардиография, но ми е включена в пакета и на последната ФМ ми записаха час, за да се провери дали това удебеление, което виждат като точка на сърчицето, е предпоставка за някаква аномалия или не. Оказа се,че не е.
Пък за пулса, на мен ми го пускат и да го чуя. Допълнително преглеждат и кръвотока.
Явно си зависи от АГ.

# 327
Честито за хубавите новини на всички момичета!

На мен шийката не знам дали ми я мерят Thinking Иначе пулс, кръвотоци и на мен ми ги пускат.
Утре сутрин съм на ФМ. Стискайте палци да е нарев всичко Praynig
Иначе нищо интересно при мен - днес най-накрая се наканих да направя меденките за Коледа, ама моят младеж така ги подкара, че може и да не оцелеят до тогава Crazy Днес менюто му беше предимно меденки и мандарини Blush

# 328
А то май всеки доктор кара както му дойде. Шийката и на мен не са ми мерили( тя нали не може да се измери с видеозон?), но на всеки преглед гледат бебо обстойно и ми пускат пулс.

# 329
Благодаря, момичета!
Две в едно, благодаря за лентичките. Ще си сложа някой ден, когато седна пред компютъра.

Амайрани, шийката на матката може да се измери чрез ултразвук (видеозон).
На мен лично от трите бременности май само с първата я мериха или поне само тогава са ме информирали. На ФМ днес не попитах. Питах само за плацентата, която се оказа отзад и доста нагоре.
Сега при нас ще падне голямо мислене на имена...

Хубава и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт