Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 954
  • 226
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Сега като ми каза, се сетих, че имаше нещо такова....

наистина работи в Чов. ресурси , беше развявала с насмешка СВ-то на някаква тукашна потребителка , така че всеки трябва да внимава на кого се доверява ,
То и сега ѝ пращат СВ та на ЛС....направо съм в потрес.
Колкото повече ета, толкова повече се убеждавам, че светът е голям и луди и шизофреници дебнат отвсякъде. Crazy
Хепи Куин и аз я помня, беше с отклонения някакви и тя, но не съм сигурна, че не пише под 9878767 ник.

# 61
  • София
Кой каквото сам си направи... Как може така да се пращат лични данни  ooooh!

# 62
  • София

наистина работи в Чов. ресурси , беше развявала с насмешка СВ-то на някаква тукашна потребителка , така че всеки трябва да внимава на кого се доверява ,
Колкото повече ета, толкова повече се убеждавам, че светът е голям и луди и шизофреници дебнат отвсякъде. Crazy
Хепи Куин и аз я помня, беше с отклонения някакви и тя, но не съм сигурна, че не пише под 9878767 ник.
Това вече е много наивно..някои потребители сякаш си просят злоупотребата  Rolling Eyes

ХепиКуин и аз я помня, но смътно. Разведена май беше, даваше съвети за брака и прочие.

# 63
В нашата отчетна тема също имаше такава. Живееше в чужбина, женена за чужденец, някакъв военен, който постоянно ходеше на мисии в Афганистан. Беше бременна с тризнаци, които в 5-тия месец се оказаха четиризнаци, роди ги почти на термин по 48-50 см и 3 кг(явно не беше добре премислила размерите). Междувременно, родителите на мъжа й починаха при самолетна катастрофа. Бяха пуснали всички военни колеги на мъжа й при нея в болницата след раждането, после той замина пак на мисия и тя се оправяше сама с 4-те си новородени сина. Тук вече я обвиниха, че лъже и тя изчезна.

# 64
  • София
В нашата отчетна тема също имаше такава. Живееше в чужбина, женена за чужденец, някакъв военен, който постоянно ходеше на мисии в Афганистан. Беше бременна с тризнаци, които в 5-тия месец се оказаха четиризнаци, роди ги почти на термин по 48-50 см и 3 кг(явно не беше добре премислила размерите). Междувременно, родителите на мъжа й починаха при самолетна катастрофа. Бяха пуснали всички военни колеги на мъжа й при нея в болницата след раждането, после той замина пак на мисия и тя се оправяше сама с 4-те си новородени сина. Тук вече я обвиниха, че лъже и тя изчезна.
Тя също беше пускала чужди снимки, нали? Май на някаква рускиня, ако не бъркам.

# 65
Беше бременна с тризнаци, които в 5-тия месец се оказаха четиризнаци, роди ги почти на термин по 48-50 см и 3 кг(явно не беше добре премислила размерите).

Бравос! Не матка, а цяла вселена! Laughing

# 66
mishka88, точно за тази и аз имах предвид. Помня за някакви самолетни катастрофи и мъж, който често беше на мисии.
Смешното беше, че почти всички в отчетната й вярваха. Или толкова се чете или се пише по инерция. Има истории които просто си личи, че са изсмукани от пръстите.

# 67

Не, поне в отчетната тема не е пускала снимки, във ФБ групата не знам какви ги е творила(нямам регистрация).

mishka88, точно за тази и аз имах предвид. Помня за някакви самолетни катастрофи и мъж, който често беше на мисии.
Смешното беше, че почти всички в отчетната й вярваха. Или толкова се чете или се пише по инерция. Има истории които просто си личи, че са изсмукани от пръстите.

Скрит текст:
От нашата отчетна тема ли си била? Не знам, доколко й се връзваха или просто избягваха евентуален конфликт Peace.

# 68
  • Куциндрел
Хепи Куин мисля, че беше от нашата отчетна тема, тогава още не беше се сменила на Хепи Куин. Дано не се бъркам. Странна е, но не е фалшива, имам си я във фейса. Mr. Green

Леле, какви филми имало - 4-ци, мисии, самолетни катастрофи... Joy Joy Joy

# 69
  • Другата България

Това вече е много наивно..някои потребители сякаш си просят злоупотребата  Rolling Eyes

ХепиКуин и аз я помня, но смътно. Разведена май беше, даваше съвети за брака и прочие.
Защото се разрази спор кой формат СВ е най - подходящ, и имаше застъпници на всякакви тези.
И хората се лъжат - я да ти пусна моето, да кажеш ок ли е...не знам всъщност дали и какво точно са изпратили, може да са си заличили данните, само форматът да е важен....както и да е, нали знаеш, че човек си пати от главата.
Хепи Куин рисуваше, не беше разведена, пристрастена към секса беше, все в такива теми се включваше... Embarassed

# 70
А според вас тази Queen E,нормална ли е ,някой срещал ли е подобна жена с нейната история,с подобен ник и такава снимка,защото нейната профилна снимка мисля,че беше на актриса или модел,не съм сигурна...По описанието и е на 22 години,с друго дете Борис,богат съпруг и лоша свекърва....И роди дъщеря-Даяна,незнайно как на 1 месец,недоносено бебе показваше като 3 месечно нормално родено...

# 71
  • София
Голяма забава било по отчетните  Laughing Пък аз винаги съм ги възприемала за скучни с елементи на малоумност.

Мери, ти си ходеща форумна енциклопедия  bouquet  Hug

# 72
  • София
Скрит текст:

Не, поне в отчетната тема не е пускала снимки, във ФБ групата не знам какви ги е творила(нямам регистрация).

Скрит текст:
От нашата отчетна тема ли си била? Не знам, доколко й се връзваха или просто избягваха евентуален конфликт Peace.

Ммм, значи бъркам профила. Във ФБ и аз нямам регистрация. На снимката за която говоря, ужким бяха тя с две бебета и акушерката с още две, в болницата. После се разбра, че историята е измислена, снимката е чужда...

ПП Не, не съм участвала в нито една отчетна. Просто историята се разчу из форума  Simple Smile

# 73
  • София
Хепи Куин многократно ме е "разконспирирала", че съм мъж.  Simple Smile

# 74
  • Другата България

Мери, ти си ходеща форумна енциклопедия  bouquet  Hug
Тенкс, но това са потребителки, които съм чела, специално тези двете, за всички останали, за които се споменава само цъкам и се дивя, не съм навлизала в дебрите на тези подфоруми.
Аз чета много и пиша по - малко, но на определени места, и там тези съм ги засичала.
Има къде къде по - знаещи от мен, Таис. Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт