Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 983
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
А според вас тази Queen E,нормална ли е ,някой срещал ли е подобна жена с нейната история,с подобен ник и такава снимка,защото нейната профилна снимка мисля,че беше на актриса или модел,не съм сигурна...По описанието и е на 22 години,с друго дете Борис,богат съпруг и лоша свекърва....И роди дъщеря-Даяна,незнайно как на 1 месец,недоносено бебе показваше като 3 месечно нормално родено...

А според теб ти нямаш ли нездрав интерес?
Каква полза ти носи на иВи, че аз съм фалшива? И с какво заплашвам аз иВи?

# 76
А според вас тази Queen E,нормална ли е ,някой срещал ли е подобна жена с нейната история,с подобен ник и такава снимка,защото нейната профилна снимка мисля,че беше на актриса или модел,не съм сигурна...По описанието и е на 22 години,с друго дете Борис,богат съпруг и лоша свекърва....И роди дъщеря-Даяна,незнайно как на 1 месец,недоносено бебе показваше като 3 месечно нормално родено...

А според теб ти нямаш ли нездрав интерес?
Каква полза ти носи на иВи, че аз съм фалшива? И с какво заплашвам аз иВи?

А защо просто някой веднъж не ми отговори ,каквото съм попитала без да ме иронизира или да ми задава на мен въпроси???

# 77
Измислен герой, фантом и тн. беше онзи потребител, дето все  жалеше ТКЗСтата. Холограма. Повтаряше до откат 5-6 опорни точки, тълпи млади социалистки течаха пред перото му, но му спряха финансирането и край. Този беше опасен, но обаятелен потребител-  това, че някоя е решила да се направи на по-богата или нещо такова са грешки на растежа. Големи и важни тролове с манипулативни послания тук няма.

# 78
Моля всеки,който някога тук е срещал нереален потребител,или такъв,който се е представял за друг човек,жена,която всъщност е мъж и прочие,да помогне с информация,защото доверяваме много от личния си живот на хора,които не познаваме,а някои от тях изобщо не са такива-за каквито са се представяли.

Добре, де момиче, с какво да ти помогна? С каква информация? С какво ще ти е полезна информацията, ако ти кажа, че чета поне петима абсолютно нереални всеки ден?
Ето, и ти не ми се виждаш читава с този твой интерес.

10 c`s, Холограма и vl са платени, така както и бая народ от емигрантската и всяка друга политическа тема.

# 79
  • София
Хепи Куин многократно ме е "разконспирирала", че съм мъж.  Simple Smile
За теб и Ша доста често чета обвинения, че сте мъже. Що така, се чудя.

Аз пък подозирам, че Куркума е жена  Laughing Толкова ми е лигаво-сантиментално-дребнав понякога, че просто отказвам да повярвам, че зад ника му стои мъж. Знам, знам, всички Го харесвате  Mr. Green

# 80
Не зная кой е Кукрума, но не му е читава работата. За Ша съм се изказвала много пъти.

# 81
Е как ще е жена, Куркума е мъж и то от свестните:-)

Склонна съм да вярвам, че има платени политически драскачи, но не са майстори- бързичко се изпразва темата до малка групичка поддръжнички, които напълно безплатно поемат - като си в майчинство или си се сгънал в някой офис и имаш много време я вършиш тази работа без да искаш и безплатно, така че пак си мисля, че форума не е особен таргет за платени потребители. Политическите теми обикновено са на един глас, а втория, третия и да се чуят е за кратко.

# 82
Хепи Куин многократно ме е "разконспирирала", че съм мъж.  Simple Smile
За теб и Ша доста често чета обвинения, че сте мъже. Що така, се чудя.

Аз пък подозирам, че Куркума е жена  Laughing Толкова ми е лигаво-сантиментално-дребнав понякога, че просто отказвам да повярвам, че зад ника му стои мъж. Знам, знам, всички Го харесвате  Mr. Green

Не всички. Wink

За Ша от години се носят слухове, че е мъж. Не знам защо, сигурно защото отказва да покаже лицето си. Или стилът й на писане наподобява на мъж...

# 83
  • Другата България
На мен всички мъже , които пишат в женски форуми системно, редовно, включват се в типично женски разговори със съвети и мнения, че и препоръки са ми някак...нереално мъжки. Ако наистина са мъже,  Stop.
По Куркума никога не съм припадала и съм го казвала, не ми е от любимците.
Сандоканчев също ми е някакъв....лигав, и понякога досаден.

# 84
Ша я мислят за мъж, защото е толкова елементарна, върти една плоча вече 6-7 години сигурно. Само един мъж може да е толкова прост и елементарен. Жена не може Mr. Green

# 85
На мен всички мъже , които пишат в женски форуми системно, редовно, включват се в типично женски разговори със съвети и мнения, че и препоръки са ми някак...нереално мъжки. Ако наистина са мъже,  Stop.

Добре го каза. Peace

# 86
  • София

Същото мисля и аз  Peace

Мия, разсмя ме  Laughing

# 87
В чужбинския форум е пълно с истински потребители, които пишат лъжи на килограм.
И да, вредят. Много съм мислила, води ли ми се тази битка да отврям очите на този ли онзи..и не, не ми се занимава. Който иска, да чете и да си прави сам съответните изводи.

Има и една, която се реинкарнира на всеки две-три години. Пляска 3-4 деца и едно на път в лентичките и всичките са все с някакви безумни двойни имена.

# 88

Много е грозно да определяш някой като не читав.Просто попитах дали някой е чел нейната история под друг профил.Искрено съжалявам,че писах!!!

Не се впрягай толкова, това тук е просто един форум. Пази си нервите за важните неща. Rolling Eyes

# 89
uBu, а вие как се сетихте да я проверявате тая Queen E? Звучи съвсем нормално в няколко от постовете, които четох.

В нашата отчетна пък имаше една, за която после се оказа, че пише в почти всички под различни никове и си продава "по приятелска линия" ръкоделията за деца, а май и завлече друга съфорумка с пари.

Общи условия

Активация на акаунт