Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 963
  • 226
  •   1
Отговори
Моля всеки,който някога тук е срещал нереален потребител,или такъв,който се е представял за друг човек,жена,която всъщност е мъж и прочие,да помогне с информация,защото доверяваме много от личния си живот на хора,които не познаваме,а някои от тях изобщо не са такива-за каквито са се представяли.

# 1
Аз съм си патила от темата с бременните и ми се искаше тази тема да бъде и там,но няма да я удобрите..Защото е мялко зловещо да се пише с "майка",която уж има 2 деца...и е бременна с 3то

# 2
Кое е зловещо, че не разбрах - да си пишеш с майка, или да си бременна с трето?  newsm78

След като призоваваш да се споделят фалшиви профили, започни първо ти. Кажи коя е подозрителната бременна, да я разгледаме и да ти кажем дали е фалшива, или зловеща.

# 3
Ами дори да кажа коя,за да си го помислил това всичките майки,значи доста дълго време сме чели различни постове,беше в нашата тема в бременните,роди преждевременно,качи снимки на детето и скоро видяхме,че тези снимки са от албум в пикаса,на човек,който ги е качил 2012 година,а тя роди 2015.......Дори ме е страх да я споменавам,да не е някоя жена или мъж с психично разстройство.Лошото,е че споделяш на някой,мислиш си че го познаваш,а накрая се оказва друг човек...

# 4
  • Варна
Ами правете си сметка какво и колко да споделяте. Никой никого не е хванал за гушата и да го е принудил да си изнася подробности от личния живот във виртуалното пространство.

# 5
Призоваваш ние да посочваме конкретни потребители, но ти не назоваваш кой е злоупотребилият с вашето доверие? Нещо ми се губи личният пример. Нали темата ти има за цел да е полезна на някого, ето, бъди първа и кажи кой лъже.

# 6
  • Варна
Аз не мога да разбера защо хората изнасят всякакви факти от личния си живот в интернет и после очакват, че това си остава лична информация.

# 7
Аз лично не съм споделяла нищо лично,а общи неща за бременността си,уплаши ме факта с нереалните снимки...

# 8
  • София
И аз съм срещала една фалшива съфорумка, но не казвам коя е.
Готово, помогнах в стила на авторката. bowuu

# 9
Ами дори да кажа коя,за да си го помислил това всичките майки,значи доста дълго време сме чели различни постове,беше в нашата тема в бременните,роди преждевременно,качи снимки на детето и скоро видяхме,че тези снимки са от албум в пикаса,на човек,който ги е качил 2012 година,а тя роди 2015.......Дори ме е страх да я споменавам,да не е някоя жена или мъж с психично разстройство.Лошото,е че споделяш на някой,мислиш си че го познаваш,а накрая се оказва друг човек...

Това не е първият случай на подобни фалшиви бременни и родилки. Като не искаш да кажеш коя е тук, поне информирайте администраторите. Даже сте длъжни да го направите, за да няма повече злоупотреба с чужди данни.
Сега ако кажеш и че е родила близнаци...  Joy

# 10
Знам за тази жена с близнаците в 25 седмица...Не е тя.Потребителката е Queen E. Роди дъшеря Даяна...В 8ми месец.....И качи чужди снимки

# 11
Кои са откраднатите снимки? От любопитство пуснах 3 от нейните в гугъл и ми излезнаха само тези, качени от нея.

# 12
Кои са откраднатите снимки? От любопитство пуснах 3 от нейните в гугъл и ми излезнаха само тези, качени от нея.

Даяна на 1 месец - с бялата рокличка.
https://picasaweb.google.com/strugaruf/20120714IuliaSaptamana4

# 13
# 14
Нищо не се вижда от линка.
Сигурна ли си, че същият потребител не е качил снимки и в Picasa?

Общи условия

Активация на акаунт