Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 20 159
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Единственият ник, който съм чела от тук - от там и го разконспирираха, беше Laura_SG или нещо такова, с някакви съкращения.
После май се подвизава за малко с друг ник.

# 136
Единственият ник, който съм чела от тук - от там и го разконспирираха, беше Laura_SG или нещо такова, с някакви съкращения.

Това разконспириране съм го пропуснала, нали тази беше с многото пари и секс? Какво се оказа?

# 137
  • Пловдив
Ако пак решите, че искате да давате пари на някой - аз съм насреща, ще приема всякакви дарения. Laughing Периодично влиза някой, налъгва едно хубаво и хората му дават. Мен ме мързи да лъжа просто. Иначе съм подготвена, имам наблюдения кое върви Simple Smile

# 138
разбрах ,че има болни хора.Мен ме е страх от такива хора,незнам до къде могат да стигнат ,ако се сприятелиш с такъв човек и решиш да му се довериш ,а накрая разбереш,че всъщност такъв няма е много разочароващо и унизително,че са те правили на глупак..
Прегледах публикациите на въпросната Куин Е и не намерих нищо странно. Е, бебето е малко едричко за възрастта си, но някои наддават повече. Не намирам и драма, че е родено преждевременно.
Странно ми е какво толкова се пише в отчетните, че привлича болни мозъци. Четях в 1 отчетна за да давам информация на моя близка/без достъп до нет/ за наддаване, колики и подобни. Ами то освен за памперси, рев, недоспиване и драма с кърменето друго няма. Рядко някоя се оплаче от свека или от милото.
Снимките на бебето не са нейни

# 139
  • София

Това разконспириране съм го пропуснала, нали тази беше с многото пари и секс? Какво се оказа?
Сблъсъкът между нея и Мамасита беше титанично-забавен. Пък после верно се оказа, че май нито едната е толкова голям философ, нито другата - толкова богата  Wink С чужди снимки ли я бяха хванали форумските следователи, каква беше точно историята накрая  Thinking

# 140
Лаурата беше мъж, дето с още една друга потребителка си правеха гаргара.
Снимката и "личността" Й бяха взаимствани от реален профил в някакъв друг сайт.

# 141
  • Куциндрел
Лаура и Лизет ли беше, Линзет ли, ми бяха супер забавни да ги чета. Mr. Green

# 142
  • София
newsm09  Shocked
Коя е другата потребителка, ако не е тайна?

# 143

А на кого са?

# 144
  • Ямбол
Прочетох темата долу-горе внимателно и не забелязах да сте споменали Пънки, която дори втора регистрация направи тук, но пак си остана все същата измислена.
Хепи Куин е с диагноза. После беше Транс... нещо си, всеки път е с различна история и накрая остана при онези вселенските, които излизат от телата си. Там поне е сред свои и вече вероятно се е кротнала.
Шантала си е признавала или поне така се е оправдавала, че не само тя пише от този профил. Та, нейните изобщо не ги следя. Снимките обаче са нейни. Ако бяха чужди, щеше да подбере  с малко по-здрав вид на косата.

# 145
Мамасита истинска ли е? newsm78

# 146

А на кого са?
На румънка, качила ги в пикаса 2012 година

# 147
А коя е втората регистрация на Пънки? Много измислен герой беше, с фалшивата снимка и "пуловера от баба" съм я запомнила. newsm78

# 148
  • София
newsm09  Shocked
Коя е другата потребителка, ако не е тайна?

Мамасита.

# 149
]
На румънка, качила ги в пикаса 2012 година

Мислех, че са на твоя позната. Изобщо няма как да си сигурна нито за румънката, нито за годината.

Всъщност добре направи, че пусна темата. Прочетох доста забавни истории.

Общи условия

Активация на акаунт