Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 864
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
  • София
да, бе, жена на олигарх, и той ще я остави да се излага в ББ! Някак не й отива на положението да се занимава с такива халтури.

# 46
  • through the wormhole
Да, де, ама се занимава. Като се почне от гостуването ѝ като гост звезда в кой Брадър беше и се стигне до перманентното ѝ присъствие в коментарното студио. Влече я, явно е заразно, ама дали ще устиска? Thinking

# 47
да, бе, жена на олигарх, и той ще я остави да се излага в ББ!

Да бе. Той пък като, че ли Бередин има за нещо думата? Даже сутрин като излезе от банята и Тоца му казва кои боксерки да си обуе. Той само дава платежни карти.

Мисля, че тя не беше гост звИзда, а си влезе съвсем редовно като току-що спечелила титлата мис, обаче издържа една седмица и си излезе по свое желания. Или нещо бъркам?

# 48
Сега казаха по новините, че певци ще ги защитават  ooooh!

# 49
Да, де, ама се занимава. Като се почне от гостуването ѝ като гост звезда в кой Брадър беше и се стигне до перманентното ѝ присъствие в коментарното студио. Влече я, явно е заразно, ама дали ще устиска? Thinking
Има много неприятен глас.

# 50
  • through the wormhole
Особено, ако гласът ѝ е пресипнал. Crazy

Скрит текст:
да, бе, жена на олигарх, и той ще я остави да се излага в ББ!

Да бе. Той пък като, че ли Бередин има за нещо думата? Даже сутрин като излезе от банята и Тоца му казва кои боксерки да си обуе. Той само дава платежни карти.
Мисля, че тя не беше гост звИзда, а си влезе съвсем редовно като току-що спечелила титлата мис, обаче издържа една седмица и си излезе по свое желания. Или нещо бъркам?
По-скоро аз бъркам. От този сезон гледах малко.

# 51
Този сезон е като да си зачел някаква тъпа книга - ясно ти е, че не си заслужава, но на инат не искаш да я оставиш и четеш през две-три страници, докато най-накрая вземе, че се свърши.

на вас ви е трети и може би затова ви идва много , на мен ми е първи Брадър от много време насам и ми беше интересен  , дори по едно време си виках : " защо няма на живо вече ? "

не ми харесват тези измислени правила - две седмици защита от номинации ( от 4 седмици сезон ) !?!? ,  три гласа за номиниране , вместо два ,
може да има някакви дребни привилегии/наказания , но все пак ''законът'' трябва да е един за всички , иначе е дразнещо , a и малко по-сериозни мисии , то детска работа направо  ...

за Евгени съм определено , малко ме разколеба като отказа да участва в последната игра ...

тоя Джино как спечели според вас , като аз лично  чувах само три-4 имена - Кичка ,Ернестина , Ритон ( даже веднъж си говорим с баща ми по тел. и той ни в клин , ни в ръкав взе да коментира предаването и най-вече това , че Здравко много го дразнел и искал той да излезе : ))) ))

# 52
# 53
Деса пак е с покъртителни обувки. Сигурно си мисли, че като обуе такива топузи ще изглежда стройна.

# 54
Дано льольото Джаферович отпадне първи. Въобще не заслужаваше да е на финал.

# 55
  • София
Не е по темата, хич......Ама то и ББ хич не е ББ как трябва да си бъде....

Но...гледахте ли последната серия на Столичани в повече? Катя и Здравко участват в реалити и са близки с продуцентите....И пеят Джалма...Участва и Кафявата Златка....Има я и култовата реплика на Кънчев - затова шоу е толкова велико! Направо гледах и нямаше начин как да не открия родната ББ действителност - уговорени играчи, любимци на продецунтите, скалъпени кадри и какво ли не още.....

Хаха, да! Peace Аз съм фен на "Столичаните", най-добрият български сериал е това.

А иначе, сега ще направя усилие да изгледам финалът на ББОС без да заспя... Joy

# 56
  • Пловдив
Аз съм за Минчев. Гледам, че не е фаворит от гласуването тук. Бил арогантен, ама е умен, а като са арогантни и тъпи като тризначките ги слагаме победители.

# 57
  • through the wormhole
А иначе, сега ще направя усилие да изгледам финалът на ББОС без да заспя... Joy
И аз. hahaha

Надникнах в уикито. Още няма написан победител. Whistling

# 58
Минчев ми е много интересно с какви очи коментираше преди няколко дни, че Деси не заслужава да спечели защото спи много, а той все едно много повече заслужава от нея при положение, че не взе участие в поне половината мисии Rolling Eyes

# 59
Ох, абе преживейте ги вече тези Катя и Здравко  Rolling Eyes

Айде почна агонията. Ще следя, но не знам дали ще успея до края ....

Общи условия

Активация на акаунт