Къде живеете?

• 32 499
  • 510
  •   1
Отговори
# 510

Първо си помислих, че считаш, че "никъде обикновеният човек не е променил нищо", а се оказа, че със семейството ти сте успели. После приех, че мнението ти е, че "промените се случват заради групи хора, обединени от сходни интереси- предимно финансови, които упражняват натиск върху държавата", а виждам, че сега "не винаги има нужда да се обединяваш". Честно, заради многото задачки напоследък може и да съм станала не много концентрирана и да не съм разбрала правилно. Та, ще може ли разяснение? Може и след Празника.  Simple Smile

Весела и щастлива Коледа!

Ами не, не съм променила нищо, защитавала съм частния си интерес, за което не ми трябват нито съмишленици, нито знаме, под което да се "боря".
Промените, които са от обществено значение, за тях са необходими групи заинтересовани хора, а иначе всеки сам може да си търси правата, няма нужда от съюзи, обединения, лобиране и други подобни.
Не разбирам кое не разбираш.  Simple Smile

Всичко е и от обществено значение, ако е в необходимото количество Wink . Затова споделих мнение, че ако станат повече реагиращите (дори защитаващите частен интерес), тогава със сигурност това би повлияло на обществото - заради примера, заради възпитаването на младите поколения по този начин, и най-вече, защото "другата страна в спора" ще знае, че е под необходимия контрол и натиск, когато е необходимо. Така че в основата си е много обществено значимо даже, обаче при нас е изродено рядко. Затова не действа.
 Тъй че точно обикновеният човек има чудесната възможност да промени много - някои се възползват, други - не.

Общи условия

Активация на акаунт