Професионални серии за коса - тема 93

• 46 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

1. Кой е следващият продукт или серия, който ще си купите? Пробвали ли сте го или само от мнения ви е привлякъл вниманието? Защо точно това? - Смятам да си купя Alterna Caviar Moisure и Alterna Caviar Repairx. Не съм ги пробвала, но тук прочетох доста хубави отзиви. Трябва ми една протеинова и една хидратираща серия. Peace
2.Кои продукти от сериите Хайвер на Алтерна сте използвали? Опишете ефекта им? - Купих си серума за запечатване на цъфтящи краища  с екстракт от хайвер Alterna Caviar Split Ends Mend и възстановяващ протеинов крем за суха и изтощена коса с екстракт от хайвер и морски растения Alterna Repairx  Protein Cream, но все още не съм ги ползвала. Hug

Искам много да похваля двойния запечатващ серум за силно изтощена коса и цъфнали връхчета - L`Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium - драстично ми намаля накъсването на косата, а го ползвам от скоро. Много съм хепи!!!  newsm68

# 31
  • София / Перник
1. Кой е следващият продукт или серия, който ще си купите? Пробвали ли сте го или само от мнения ви е привлякъл вниманието? Защо точно това? -  имам интерес към серията за блясък на Алтерна, само от мненията тук ми стана интересна

2.Кои продукти от сериите Хайвер на Алтерна сте използвали? Опишете ефекта им? - имам СС крема и шампоана за обем - със смесени чувстава съм - обема не се задържа  дълго, но определено мисля че подхранват косата добре  Peace

# 32
Момичета,в Арлен новата намалена за 2 дена марка е ЧИ.Алтерна ще имат хубави комплекти,малко по-късно ще ги пуснат  Flutter

# 33
Момичета,в Арлен новата намалена за 2 дена марка е ЧИ.Алтерна ще имат хубави комплекти,малко по-късно ще ги пуснат  Flutter
какво ще рече по-късно ?  Rolling Eyes днес ли?

# 34
Ох, не мога да преценя дали да стрелям на сляпо с новата серия Алтерна  Thinking
Какви отзиви сте чели???

# 35
  • Чукарландия

Ха, сега. Споделете бързо добри отзиви за продуктите на Чи, коя серия е хубава? Търся протеинови и хидратиращи серии. Praynig Praynig Praynig

# 36
Ох, не мога да преценя дали да стрелям на сляпо с новата серия Алтерна  Thinking
Какви отзиви сте чели???
в двете крайности  Mr. Green от нищо особено-до супер омекотяващи,гледах в тубата и ревю на едно негро-ма то на нейната коса как да преценя  Rolling Eyes обаче пък беше обемна и супер мека-като облак  ooooh!

# 37
Темата е прелест, много романтична и нежна!!! bouquet

1. Кой е следващият продукт или серия, който ще си купите? Пробвали ли сте го или само от мнения ви е привлякъл вниманието? Защо точно това?
Вдигнала съм мерника на ампулите на Napura за фоликули, след суперлативите по техен адрес няма как да ги пропусна. Също така обмислям протеинов ш-н и б-м на Алтерна, но съм в голяма чуденка дали да не пробвам Volume серията(само нея не съм пробвала) или отново да взема RepairX newsm78 Ще съм много благодарна, ако някой е ползвал и двете  и ги сравни и да обясни каква е разликата  Praynig
Протеиновият крем също ме привлича, но мисля да бъде по нататък във времето. Керастаз ми стават все по-интересни - Age Recharge,Discipline, Densifique, но може би само маските, тъй като имам чувствителен скалп и затова все гледам марката отдалеч.

2.Кои продукти от сериите Хайвер на Алтерна сте използвали? Опишете ефекта им?
RepairX - много любима, плътност блясък и страхотен аромат. Единствен минус при няколко последователни измивания се усеща засушаване.
Moisture - хареса ми, но балсама много ми разхвърчаваше косата. Само по шампоан нещата изглеждаха по-добре. Балансирана серия, не можах да усетя разликата м/у Мoisture и TEN ш-на, освен че като аромат предпочитам Мoisture.
CC крема от мостра, ми е малко някакъв - никакъв продукт  newsm78
Еликсира за коса и скалп, сложен на влажна коса - заглажда и дава блясък. Друг ефект не бих казала че има. Излишен продукт, поне за мен.
Серума за скалп - взех го във връзка с косопад, не го повлия. Иначе приятно освежаваше скалпа и миришеше приятно, но ефект не видях.

# 38
Ох, не мога да преценя дали да стрелям на сляпо с новата серия Алтерна  Thinking
Какви отзиви сте чели???
в двете крайности  Mr. Green от нищо особено-до супер омекотяващи,гледах в тубата и ревю на едно негро-ма то на нейната коса как да преценя  Rolling Eyes обаче пък беше обемна и супер мека-като облак  ooooh!
ХМ...ще ги мисля малко, иначе комплекта е на добра цена...с кода  Laughing
Днес купувам подаръци за празницте...и ми се ще и на мен нещо  Mr. Green

# 39
Freya, новата тема е приказна!  bouquet

1. Току що си поръчах новата серия на Алтерна - Moisture Intense, комплекта шампоан, балсам и подарък терапията. И с кода цената наистина е добра. Откакто пуснаха новината, че ще я предлагат четох отзиви в интернет, макар и да не са особено изобилни. Стигнах до извода, че би трябвало да се хареса на моята гъста, чуплива и жилава коса. Дано! Нямам търпение да ги изпробвам!

2. От хайверите съм пробвала само "хидратиращите" шампоан и балсам, от мостра. Дали защото количеството беше недостатъчно или защото беше балсам, а не маска, но определно не ми харесаха. Нито за хидратация, нито за протеин. Косата ми се пресуши, ужасно бухнала и много фризи стана.

Купих си спрея за изправяне с преса, ползвала съм го един път и съм много доволна от резултата. Имах притеснения, че ще ми пресуши, но нямаше нищо такова.

Утре май ще ходя на фризьор нещо да пооправим тия връхчета, че явно със самоподстригването не се спраям особено добре. Дано не съжалявам после.

Бела, аз ползвам кератиновата на Чи и съм много доволна - уплътняване, напомпване и блясък без грам пресушаване.

# 40
И аз гледах ревюто в Ютуб на негърката.За много суха,гъста и плътна коса е.Направо съм в тих ужас какво да правя.Моята коса е с фин,леко сух косъм.Оф.Иначе ми казаха до края на деня комплектите.Няма да са в кутия,отделни продукти в компл.на промо цена  Peace

# 41
  • Живее на Луната
Благодаря за новата тема на Фрея  bouquet
Обмислям да си взема термото алтерна от бамбуковата серия, серия дисциплин на Керастаз, нещо на Мароканойл.
Хайверените алтерни не съм ползвала, ще ги пробвам от мостри и ако ми харесат сигурно ще си взема ако изпадне нещо от намаление, че редовните им цени са направо безумни.

# 42
  • София / Перник
Кератиновите CHI са хидратиращи, нали?  newsm78

# 43
  • София
Фрея, благодаря за новата тема! Прекрасна е!  Hug
1. Кой е следващият продукт или серия, който ще си купите? Пробвали ли сте го или само от мнения ви е привлякъл вниманието? Защо точно това? - вече купувам продукти за коса обмислено и се старая да не трупам. Насочила съм се предимно към продукти за скалпа и ампули. В последно време никак не съм доволна от състоянието на косата си. След есенния косопад е наполовина. Започна и да се къса, а не суша и много рядко използвам маша, винаги с термозащита.
2.Кои продукти от сериите Хайвер на Алтерна сте използвали? Опишете ефекта им?
От Хайверните серии на Алтерна съм използвала хидратиращата шампоан и балсам и RepairX също шампоан и балсам. И двете серии харесвам изключително много. Както повечето момичета отбелязаха хидратиращата серия е по-скоро балансирана. След нея тънката ми боядисана руса коса е с невероятен блясък, подредена, витална. От рипейр усещам уплътняване, още по-силен блясък, виталност, жилавост, обем. От скоро имам и Lengthening Hair And Scalp Elixir - впечатленията ми за сега са, че не утежнява и не омазнява скалпа, придава обем и се надявам да повлияе положително растежа и здравината на косата. Всички гореизброени продукти смятам да купя отново. Колебанията ми са единствено, дали да заложа отново на балсамите или да купя маските.
Alterna Caviar Perfect Iron Spray - ползвам рядко, защото щадя косата, но ми харесва, задържа къдричики при използване на маша и не лепне.  Peace

# 44
Кератиновите CHI са хидратиращи, нали?  newsm78

Протеин и то як, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт