Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~145

• 30 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Сиси благодаря за пожеланията  Hug
И вие бъдете живи и здрави още дълги години

# 676
Ани  Hug   Злати   Hug Сиси  Hug

Почистихте ли си комините ? Дадо Коледа през комините ще влезе -веднага ще ни изтрезвее...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Моя комин е девствен  Joy Joy Joy Joy Joy - ние сме на парно и не е използван....

# 677

Почистихте ли си комините ? Дадо Коледа през комините ще влезе -веднага ще ни изтрезвее...

Моя комин е девствен  Joy Joy Joy Joy Joy - ние сме на парно и не е използван....

Кой комин Ани ?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 678

Кой комин Ани ?  Joy Joy Joy Joy Joy

Комина в сградата...Ти за другия комин ли говориш   Thinking

Kaderimin Yazıldığı Gün 41 Bölüm Seni Seviyorum

с руски субтитри...

https://youtu.be/4H7xK3dYt00

# 679

Приятна вечер и от  Джихан и  Гюлсерен.

# 680
Сладурчета, благодаря за отзивите. Да сте ми здрави и обичани.
Тази вечер имам гости, но утре заминават за  Беклемето, аз след  църквата ще ви напиша  статиите за още 2-ма актьори  от ТВ САГА - Солмаз и  Алпер.

# 681
Искам да честитя празника на всички моимчета, които превеждаха епизодите на Съдбата, на момичетата от хърватския и сръбския форуми с които си сътрудничихме сезон и половина.
Мамашите не празнуват днес Рождество Христово и Коледа, но изказвам хибяди благодарности и на тях за бързия превод - ден след излъчване на епизода....
Съдбата ни събра - от различни националности, различни възрасти....Но всички бяхме подвластни на божествената игра на Ози и Хати  newsm10
Весели празници момичета

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 20:04 от MAMA-AN

# 682
# 683
Сиси Hug, благодаря за пожеланията!Да си жива и здрава! Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Вечеряхме с мъжа ми,горихме,гледахме новините!Той се премести да гледа на др. телевизор
филм,аз съм на БНТ-концерта на Марги Хранова и приятели!

# 684
Злати - ами на нас ни остава да се веселим.... newsm18 Wine Glass

Kahraman & Elif - Gül Rengi

https://youtu.be/VDVGolL8-Ps

Клипа на Дилаханъм

Скрит текст:
Не мога да довърша темата, защото не мога да правя колажи...Накрая ще стане зя някои проекти да няма коледни колажи...

# 685

Мили момичета, това е елхата на площада  пред  църквата  "Рождество  Христово" във  Витлеем на Западния  бряг на  река  Йордан. Сега след  малко в 23 часа българско  време латинския патриарх на  Ерусалим  всяка година отслужва  тържествена  рождественска  литургия в  църквата  "Света  Екатерина"  до базиликата на  "Рождество  Христово".

# 686
Сиси благодаря за инфото  Hug
Момичета, получихте ли си подаръците от дядо Коледа.... - или сте в очакване....Защото много се умълчахте....

Ози по-добре се целува от Бурак Й. - снощи по грешка бях пуснала тв на ДФ - героя му от Чучулигата се целуваше с наша Дафа...ама....цъ.... Naughty

# 687
# 688
# 689

Ози пее, а Хати се усмихва...Нали е тя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт