Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~145

• 30 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Цвети - Честита Коледа на теб и цялата фамилия  santa2 madnoel

Снощи концерта на Ози е бил по повод завършването на снимките на Съдбата - за колегите от екипа и семейството на Ози. Видях на видеото Якуп, Султан, само не видях Дафа - не че ми липсва, само отбелязвам като факт....

# 706
Hug Hug

Честито Рождество Христово!   bouquet  santa2 Nature Snowman

Дилаханъм Честита Коледа на теб и семейството ти  santa2 Бъди много щастлива миличка и да се сбъднат всичките ти желания  Hug Hug Hug Много съм щастлива, че си заедно с нас  Hug Hug Hug

Боби Честита Коледа и много здраве и щастие  santa2 Close-mas:

В инстаграма на KYG имало видео от снощния концерт на Ози за екипа на Съдбата...Но не можах да го намеря....

# 707
Добро късно утро!

Честито Рождество Христово!!!
Пожелавам ви от сърце много здраве,щастие,любов и късмет на вас и вашите семейства!
Весело изкарване на празниците! Heart Eyes

Ани HugБризче HugЕли HugЦвети Hug

Хриси HugЧестит двоен имен ден!Бъдете здрави и много щастливи! newsm51 smile3525

Ани, благодаря за споделеното от концерта на Ози! Hug Hug

Прекрасен празничен ден на всички!

ПП 4 отговора! Laughing
Боби HugДилаханъм Hug

Повторила съм снимката с Хати,но съм си ги наредила!Ани Wink
Форумът ми прави проблем! Peace

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 10:56 от Zlatina3

# 708
  • Русе
Цвети - Честита Коледа на теб и цялата фамилия  santa2 madnoel

Снощи концерта на Ози е бил по повод завършването на снимките на Съдбата - за колегите от екипа и семейството на Ози. Видях на видеото Якуп, Султан, само не видях Дафа - не че ми липсва, само отбелязвам като факт....

Ани  Wink Кютюка може да се е притеснила от фенското обожание, та... за по-сигурно е прескочила тази изява  Laughing

Ще намеся пак другата си любов в момента ( Гости  Hug знае за какво говоря  Wink), та... лошият образ в ''Пътеките'' или по-скоро актьора, който изпълнява ролята е преживял тежък побой при едно от посещенията му в МОЛ.
Та... никак не е лесно да се изиграе качествено такъв силно отрицателен образ - не се знае дали няма да се получи и такава награда накрая.  Wink

Злати  Hug

# 709
Злати Честита Коледа  santa2 Пожелавам ти следващата година да станеш свекърва  newsm10

Тази песен на Ози ми харесва ...но не знам как се казва, за да я намеря....

видео тук

# 710
Цвети - Кютюка май е обидена нещо....Във финалния епизод изобщо нямало да се появи...Недоволства, че са сключили договор за епизодите да бъдат по 90 минути, след това започнали по 110 - те се примирили...но започнали да ги увеличава - 120, 140...та стигнали до 160 минути - вече нямало игрални филми с такава продължителност....Нямам спомен да е имало епизод от 160 минути, ама карай....Ведмата от сериала, сигурно е същата и в реала....Май се е взела за голяма звезда.....

# 711
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!

# 712
Ани Hug,благодаря!А дано да стане Praynig,че вече е на 35г.! Laughing

За песента като намине Гости Hug!Тя ги знае! Laughing

Хубаво са направили СЦ,че в последния епизод няма да ни нерви Дафа!Погледнах последните епизоди-само 45еп. е 2,31ч.или 151мин.! Peace

jupetrov7  Hug

# 713
jupetrov7 Честита Коледа  santa2 Пожелавам ти здраве, щастие и много любов  Two Hearts

Злати - не прочетох никой друг да се оплаква, само Кютюка....Ама те нейните приятели сценаристите ни я навираха постоянно в очите....И на мен щеше да ми бъде по-добре да я виждам по-рядко в епизодите....

Момичета довърших новата Коледна тема...След като я губих неколкократно  #Crazy #Crazy #Crazy...я завърших....Хайде пишете да изписваме тази и да пускам новата - празнична....

# 714

И Назлъ е била на концерта...

# 715

Ози ми харесва повече с прическата на Кахраман...Колко съм се чудила в началото на къде е сресана косата на Кахраман.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 716
# 717
# 718
  • Русе

Сладурки  Simple Smile - точно, като две сестри са

А на този концерт добре са се позабавлявали всички.  Simple Smile

# 719

Сладурки  Simple Smile - точно, като две сестри са

А на този концерт добре са се позабавлявали всички.  Simple Smile

И аз намирам прилика в двете....
Ози е много сериозен мъж - празнуваха след края на първи сезон, сега е направил концерт - супер е  Peace

И Айча Варлъер е имала концерт...

Общи условия

Активация на акаунт